Acana hundefoder – Foder i bedste kvalitet


Acana er en af de største på markedet indenfor foder til kæledyr. Og det er ikke bare noget man bliver over natten. Det har taget Acana over 25 år at vinde tilliden hos kæledyrsejere over hele verden, hvor Acanas kvalitet i deres produkter har været en af hovedårsagerne til at mærket er blevet så populært.

Også herhjemme er mærket brudt igennem og findes på hylderne hos langt de fleste forhandlere af kæledyrsfoder. Acana har en klar og stærk vision. De vil lave det bedste foder i verden og være et sikkert valg for kæledyrsejere over hele verden, når det kommer til foder. 

Acana laver biologisk tilpasset hunde- og kattefoder fra friske og lokale råvarer. Foderet bliver lavet i deres prisbelønnede køkken, hvor eksperter står med foderet fra de rå lokale råvarer til det færdige produkt. Acanas mission er, at lave en ny højt standard for hunde- og kattefoder, der skal være godt for dyrene på to måder.

  1. For at bevare deres naturlige evulution, så er Acanas foder rigt på kød og proteiner
  2. Acana bruger ingredienser der er udviklet bæredygtigt og høstet af deres kendte leverandører. Leveret friskt og rå til Acanas eget køkken.

Det er ikke bare for sjovt, at Acana siger, at de vil være de bedste på markedet. Acana har et innovationslaboratorium til en værdi af 37 millioner kroner og bruges hver dag, til at gøre Acanas foder bedre og mere næringsrigt for din hund.

De bruger deres egne kæledyr til at teste nye smagsvarianter og undersøger helbredet hos kæledyrene efter hvert forsøg, for at optimere deres opskrifter og lave det bedste foder i verden. Testene er på smagen, urinens PH-værdi og afføringsanalyse. Kæledyrene mærker altså ikke noget til, at Acana tester på dem, da de kun bemærker, at de for nyt og dejligt foder.

Biologisk tilpasset – Hvad betyder det?

Acana har kigget på forhistorien og set på, hvad der er sket med hundens udvikling de sidste mange år. På baggrund af deres talrige studier, er de kommet op med en ny høj kvalitet med meget kødindhold, for det er hvad evolutionen siger, at hundene har brug for.

Alle hunderacer stammer fra den grå ulv, men mange års avl har gjort, at vi har fået flere hundrede forskellige hunderacer, der ikke ligefrem stråler af ulv. Men selvom udseendet ikke ligner en ulv, så fungerer det indvendige stadig på samme måde som en ulv. 

Derfor laver Acana deres produkter med rigeligt kød, for det er hvad hundens forfædre har levet af i mange hundrede år. Konceptet for deres biologisk tilpassede foder er simpelt. De vil spejle mængden, friskheden og variationen af kød som evolutionen har vist ned i deres foder. Derfor indeholder Acanas foder heller ingen ris, kartofler eller tapioka. Acanas foder reflektere hvad moder natur havde intentioner om at dyrene skulle spise.

Acana er et fantastisk mærke, hvor du altid ved hvad du får og altid i en ekstrem høj kvalitet. Vi vil nu komme med vores anbefalinger af Acana foder til hunde, men ligeså snart foderet er fra Acana, så er du sikker på, at din hund er i gode hænder.

Acana – Puppy Large Breed

Det første foder fra Acana vi gerne vil anbefale er Acana – Puppy Large Breed. Som navnet måske antyder, så er dette foder beregnet til hvalpe, men primært til hvalpe af de store racer. Disse hvalperacer har nemlig brug for ekstra meget kød og protein til at blive store og stærke.

Acana – Puppy Large Breed indeholder samtidig ikke særlig mange kalorier, så det er nemmere at kontrollere deres vægt og minimere presset på de små knogler og led, der i forvejen arbejder på højtryk for at kunne holde til hundens enorme vokseværk. 

Som altid ved Acana, så har Acana – Puppy Large Breed massere af kød i sig. Kødet kommer blandt andet fra vildtfanget flynder, frilandskylling og æg fra reden. Mængden af kød er lavet i forhold til WholePrey™, hvor forholdet mellem organer, brusk og kød er velbalanceret, så foderet har de naturlige næringsstoffer. 

Hvis du har en hundehvalp i en af de store racer, så vil Acana – Puppy Large Breed være det perfekte foder. Du kan købe foderet lige her eller ved at trykke på posen.

Acana – Adult Large Breed

Næste foder vi gerne vil anbefale er Acana – Adult Large Breed. Det er et af de mest almindelige foderblandinger fra Acana, hvor denne variant er lavet til store voksne hunde.

Ligesom med det forrige produkt, så er Acana – Adult Large Breed lavet med rigelige mængder af kød og det opfylder WholePrey™ forholdet af kød, brusk og organer. Blanding giver din hund lige præcis de næringsstoffer den har brug for og foderet er selvfølgelig helt uden syntetiske tilsætningsstoffer.

Acana – Adult Large Breed er udviklet med ingen hurtige kulhydrater som kartofler og tapioka, da det nemt kan føre til overvægt og slide ekstra meget på store hundes knogler og led. I stedet for de hurtige kulhydrater, så bruger Acana mere kød-protein for at kontrollere kropsfedtet, og samtidig vedligeholde hundens rå muskelmasse.

Som forrige produkt, så indeholder Acana – Adult Large Breed vildtfanget flynder, der er friskt hevet op af North Vancouver Island og som smager fantastisk. Der er også redelagte æg i foderet, der kommer fra lokale præriegårde.

Det meste af kødet i Acana – Adult Large Breed kommer fra kylling, hvor de kommer fra de lokale gårde og foderet indeholder kød, hjerte, lever, nyrer og brusk. Alt sammen fra den samme kylling. 

Andre ingredienser i Acana – Adult Large Breed er 11% kalkun, røde linser, 4% atlantisk sild, 3% sildeolie og brun tang. Alt sammen noget, der er rigtig sundt og velsmagende for hunden. Hvis din hund også skal smage Acana – Adult Large Breed, så kan du købe det ved at trykke på posen eller klikke lige her.

Acana – Sport & Agility

Det næste foder fra Acana er til den aktive hund. Acana – Sport & Agility hedder foderet og er til meget aktive hunde. Om det er agility, flyball eller den vogter får, så er dette foder perfekt til den aktive hund. Som de tidligere produkter, så er der også rigeligt med kød i denne foderblanding. 

Forskellen på Acana – Sport & Agility og de andre foderblandinger fra Acana er, at denne indeholder mere fedt. For med en meget aktiv livsstil, så er det også vigtigt at få noget fedt, der kan hjælpe med at gøre din hund udholdende og opretholde det høje energiniveau. 

Når Acana siger, at deres produkter indeholder meget kød, så mener de det. Acana – Sport & Agility indeholder for eksempel hele 75% kød. Kødet kommer blandt andet fra frilandskylling fra de lokale præriegårde. Her kommer de redelagte æg også, som findes i foderblandingen.

Derudover er der også vildtfanget hellefisk fra Stillehavet, der er hevet op ved Vancouver Island. Alt kødet kommer friskt til Acana og det sikre både en fantastisk smag, men også en fantastisk næring i foderet.

Som de andre produkter fra Acana, så overholder Acana – Sport & Agility også WholePrey™ forholdet af kød, brusk og organer, der giver den komplette mængde af næringsstoffer, som din hund har brug for.

Hvis Acana – Sport & Agility lyder som noget for dig og din meget aktive hund, så kan du købe dette super velsmagende foder ved at klikke på posen eller trykke lige her.

Acana Senior

Det sidste foder, som vi på vielskerdyr gerne vil anbefale er til den ældre hund, som måske ikke er så aktiv, som den har været. Acana Senior hedder foderet og er til hunde der er 7 år eller ældre. Igen er der rigeligt med kød fra frilandskylling, vildtfanget flynder og redelagte æg, mens der ikke er kartoffel eller tapioka. 

Grunden til fravalget af kartoffel og tapioka er, at begge er højt-glykæmiske ingredienser, hvilket vil sige, at de går ind og giver et meget ustabilt blodsukker. Det er ikke særlig sundt for en hund af have ustabilt blodsukker og da slet ikke for en gammel hund. Derfor er disse ingredienser skåret væk fra Acana Senior. 

For at få det stabile blodsukker anvender Acana lav-glykæmiske ingredienser, som er frugt og grøntsager. Græskar og mandel-græskar er blandt to af de gode ingredienser, som hjælper hunden til at få et stabilt blodsukker.

Som alt andet Acana, så overholder Acana Senior WholePrey™ forholdet af kød, brusk og organer, så din ældre hund stadig får de næringsstoffer som den har brug for.

Hvis du vil give din ældre hund det bedste foder, så er Acana Senior et rigtig godt bud. Du kan købe det ved at trykke på billedet eller klikke lige her.

Afsluttende bemærkninger

Vi har nu gennemgået vores fire anbefalinger af godt hundefoder fra Acana. Men vi kunne sagtens anbefale alt fra Acana, for produkterne er rigtig gode og deres foder bliver fortsat udviklet så det bliver bedre og bedre for din hund.

Hvis du er i tvivl om, hvilket mærke foder du skal vælge til din hund, så er Acana hundefoder altid et sikkert og godt valg. Hvis din hund har allergigener eller andet som du gerne vil tage hensyn til, så kan du finde andre gode anbefaler på vores side, hvor du blandt andet kan læse vores anbefalinger til hunde med allergi. Den artikel finder du lige her:

Vi håber du har nydt at læse artiklen og hvis du har nogle spørgsmål eller idéer til nye artikler, så er du velkommen til at skrive til os på kontakt@vielskerdyr.dk

Martin

Jeg har altid elsket dyr og derfor har jeg både en kat og en lille hund. Hunden er en blanding mellem racerne Mops/King Charles og bomuldshund. Jeg har altid vil give mine dyr det bedste og derfor deler jeg også mine erfaringer med jer gennem mine artikler. Målet for mig i mine artikler er, at sprede det gode budskab, så dyrene får de bedste vilkår og det bedste liv.

Seneste artikler