Beagle – Foder til den flotte udstillingshund


Beaglen stammer blandt andet fra den ældre britiske støver og den franske jagthund. Hunderacen blev omkring 1700-tallet brugt på baggrund af hundens drivende jagtinstinkt. Her var det ikke unormalt, at man med en stor flok af hunde i kobler gik på jagt. Den nysgerrige Beagle benyttes stadig til jagten på blandt andet kaniner og harer i Storbritannien. Herhjemme bruges den primært som udstillings- og selskabshund.

En Beagle bliver betragtet som en udstillings-, familie- og selskabshund, hvilket går i spænd med hundens indre karakteristiske træk. Hunderacen viser stabilitet, loyalitet, gæstfrihed, selvstændighed, intelligens og socialisation overfor mennesker. Ønsker du at udvide familien med en beskyttende, charmerende og venlig legekammerat, så er denne hunderace valget for dig.

Beaglens ydre karakteristiske træk er primært de ikoniske lange ører og den tætte pels. Pelsen er kort og fugtafvisende, hvorimod ørerne er lange og tætsiddende til hovedet. Det er vigtigt, at man sørger for at holde pelsen og huden ren, da man ideelt ønsker at undgå smertefulde infektioner. Du kan få et tydeligt overblik over hjælp til at holde hud og pels ren ved at klikke her.

Vejen til en Beagles hjerte er gennem maden. Du har måske mødt en Beagle, der har været en anelse for kompakt. Dette er ikke unormalt taget i betragtning af, at denne hunderace kan have svær tendens til overvægt. Her hos os kan du få et sublimt og struktureret indblik i, hvad du kan gøre for at afhjælpe hunden, når den har fået en anelse meget sul på kroppen. Du kan læse mere her:

Udvalg af hundefoder til din Beagle-favorit

Vi kender det fra hverdagens intense strabadser. Tiden er knap, og opfindsomheden med den daglige mad forsvinder i takt med travlheden. Når man så en sjælden gang har kokkeret i timevis for at kunne servere et velsmagende måltid til hele familien, så er det demotiverende, hvis der er evige klager over resultatet.

På trods af at vi ved, at vejen til en Beagles hjerte skal findes gennem måltider og snacks, så har du måske oplevet, at din hund forgæves stikker snuden ned i madskålen. Hunden virker måske ikke yderligere begejstret for det valgte foder, hvorfor du hos os kan læse med her for at få et indblik i hundemåltider af tårnhøj kvalitet.

Essential Foods

Hos Essential Foods er ønsket, at skabe de bedste livsvilkår for hunden, så den kan forbedre livskvaliteten. De har stor erfaring indenfor hundenes ernærringsbehov, og det sætter et positiv præg på de måltider, der er velkomponerede og velstrukturerede.

Du opnår en sund, helbredende og varieret kost til din hund ved at benytte dig af deres forskellige varianter af måltider. Det er nemlig igennem energikilderne, at vi kan sørge for ultimative spisevaner af høj kvalitet.

First Buddy

First Buddy leverer kvalitetsfoder til din hund. Inden virksomhedens start konkluderede de på et tydeligt problem, der eksisterede for en del hundeejere, når det galt udvalg af alternative former for hundefoder. De tog ansvaret på deres skuldre, og leverede løsninger i form af et glutenfrit foder til sensitive og selektive hunde.

En af foderets primære varemærker er den friskhed af råvarer, som foderprodukterne indeholder. Det betyder at ingredienserne i hundefoderet behandles, som maden bliver til mennesker.

Du kan derfor med tryghed i maven servere denne type foder til din hund velvidende om, at din Beagle får de bedste forudsætninger i livet gennem optimale spisevaner. Du kan læse mere om det glutenfrie alternativer her:

Hundefoder til din Beagle hvalp

Det kan være en overvældende tid, når man modtager sin lille Beagle hvalp. Den uendelige kærlighed rumsterer i luften, og der er oftest mange flere praktiske valg, der skal træffes, end man forventer.

Hunde er ligesom mennesker. Vi får primært vores energi fra det mad, som vi får serveret. Det er derfor vigtigt, at vi hjælper hundene med at være friske, sunde og raske gennem hundefoderet. For en hvalp er det væsentligt at de ernæringsmæssige behov bliver opfyldt, da hunden i starten vækster og gennemgår en intens udvikling både fysisk og psykisk. Lad mig introducerer dig til kvalitetssikre produkter.

Essential The Beginning

Essential The Beginning kan serveres til den hund, der maks kommer til at veje 15 kilo som fuldvoksen. Du kan benytte hundefoderet til din hund frem til 10-12 måneders alderen. Hunden får gennem dette måltid en stabil og tryg start på livet.

Din Beagle kan med hundefoderet få de bedste forudsætninger for at vækste efter alle bogens gyldne regler. Du serverer et måltid, der er kornfrit og kvalitetssikkert. Måltiderne følger BOF princippet, som du kan læse mere om ved at klikke her.

Hvis måltidet lyder som noget for din hund, så kan du købe Essential The Beginning ved at klikke her eller på billedet for at få muligheden for at fylde madskålen op med lækre, velsmagende og friske sager.

First Buddy Puppy

Din opdrætter kan oftest fortælle dig, om din hund har vist tegn til at være særlig selektiv eller sensitiv, når det kommer til hundens fordøjelsessystem. Hvis dette er tilfældet, så er First Buddy Puppy det helt ultimative valg for din hund.

Hundefoderet kan bruges i det første år af hundens levetid. Foderet indeholder en række forskellige ingredienser af høj kvalitet såsom and, kanin, kylling, kartoffel, animalsk fedt og mineraler. De primære vitaminer i produktet er Vitamin A, D3 og E. Du kan derfor med ro i maven servere dette solide måltid for din hvalp.

Klik her eller på billedet, hvis du mener, at dette produkt kan få din hund til at glæde sig og se frem til det næste måltid.

Hundefoder til din voksne Beagle

Din voksne Beagle har et aktivitetsniveau, der skal passe til den type hundefoder, som du serverer. Når din hund vokser sig stor og stærk fra hvalp til voksen, så sker der en tydelig udvikling for hundens både psykiske og fysiske psyke.

Det er derfor passende med hundefoder, der kan understøtte denne udvikling. For hundene kan det være overvældende at skulle skifte hvalpefoderet ud med den voksne udgave, hvorfor det kan være en fordel at kombinere dem i starten. Dette gør, at hunden får en glidende overgang til den nye type foder.

Essential – The taste box

Essential – The taste box skaber grundlaget for et velkomponeret måltid til din voksne Beagle. Du får her en samlet pakke af alle de bedste vitaminer og mineraler til din hund.

Denne samlede pakke giver dig mulighed for at servere vigtige og forskellige råvarer i selv samme måltid. Du kan blandt andet vælge at bruge en tredjedel af hver indpakning, når måltidet til hunden klargøres.

I vores Essential Estate Living byder vi på lam og hjort, friske æg, rodfrugter og ikke mindst rosmarin. Derimod indeholder Essential Nautical Living laks, regnbueørred, sild, friske æg og rosmarin. De primære råvarer i Essential Superior Living er ænder, kylling, laks, regnbueørred og friske æg.

Alt i alt har Essential Foods et nært forhold til deres råvarer, og råvarerne kommer ikke langt fra Danmark, hvilket gør, at de altid har adgang til dem. Dette har ligeledes en stor betydning for friskheden af ingredienserne.

Hvis dette produkt lyder som noget, du ønsker at servere for din hund, så kan du klikke her eller på billedet for at anskaffe dig dette unikke måltid.

First Buddy Adult

Din charmerende Beagle har måske svært ved spisetiderne. Den hundefoder du har stående hjemme i skabet er ikke blevet spist med stor entusiasme, hvorfor du er på udkig efter et nyt alternativ. Den glutenfrie hundefoder i form af First Buddy Adult kan gøre underværker for dig.

Du kan med ro i maven servere friske og velovervejede kvalitetsingredienser til din hund med dette produkt. Det er dokumenteret, at mange kræsne hunde er vilde med blandt andet and og kanin, hvilket ligeledes bruges i denne type hundefoder. Fordelen for din Beagle med denne hundefoder er ligeledes indholdet af blandt andet OMEGA 3, som hjælper med at passe på hundens hud og pels.

Du kan klikke her eller på billedet, hvis du mener, at dette kan være det perfekte glutenfrie alternativ til din hund.

Hundefoder til din ældre Beagle

Selv den ældre generation af mennesker kan skrive under på, at der med alderen forekommer hyppigere og generende skavanker. Dette sker også for vores pelsede hundevenner, der rammer den høje alder. Det er gennem energikilderne, at vi kan værne godt om hundene.

De skal have de bedste forudsætninger for at passe godt på deres indre organer, forbrændingen, stofskiftet, fordøjelsessystemet og knoglerne. Det kan vi som ejere sørge for ved at give dem passende hundefoder, der understøtter forebyggelse og bekæmpelse af smertefulde skader.

Essential Older

Essential Older er et produkt, der kan hjælpe din ældre Beagle. Måltidet giver dig rig mulighed for at servere mad, der indeholder et stærkt udvalg af vitaminer og mineraler. Det er et sammensat måltid, der indeholder blandt andet frisk kylling og and.

I 8-9 års alderen kan du med fordel begynde at servere dette til din Beagle. Du skal naturligvis selv vurdere, hvor hunden befinder sig i dens respektive udvikling, og derefter beslutte hvornår dette foder kan være relevant. De primære ingredienser er ænder, frisk kylling, laks, regnbueørred og friske æg. Kvaliteten er i top, og friskheden bliver der ikke gået på kompromis med.

Du kan klikke her eller på billedet, hvis du mener, at dette kan være et godt alternativt for din Beagle.

First Buddy Senior

I produktet First Buddy Senior eller Light kan du opnå en ultimativ effekt for hundens fordøjelsessystem. Produktet er stadigt glutenfrit, men der er også en unik funktion at finde i denne type foder til hunde, der har tendens til overvægt.

Der er stort fokus på en forøgelse af proteinindholdet og en reducering af fedtindholdet, hvilket er en fordel for stofskiftet, fordøjelsessystemet og forbrændingen. Dette gør, at hunden vil opleve en hurtigere mæthedsfølelse og derved passe på vægten.

Klik her eller på billedet, hvis produktet kan være gavnligt for din hund.

Afsluttende bemærkninger

Har du store udfordringer med at få din hund til at indtage den klassiske tørfoder? Eller har du oplevet over længere tid, at hunden begynder at afvise den type hundefoder, som du ellers altid har serveret? Så kan du variere typen af måltider med vådkost. Du kan læse mere om dine muligheder her:

Det kan også være, at du i dine egne måltider har et stort fokus på, at din mad skal være økologisk. Hvis du troede, at dette ikke var en mulighed, når det kommer til hundefoderet, så kan du læse vores artikel. Du får et sublimt indblik i de mange muligheder, tiltag og løsninger, som der findes indenfor det økologiske hundefoderområde. Læs med videre her:

Seneste artikler