Border Collie – Hundefoder til den kloge hyrdehund


Mød den charmerende, handlekraftige, arbejdsomme og aktive Border Collie. Det er en hunderace, der indeholder en unik drivkraft, som gør, at hunden altid kommer frem i livet. Hunden har egenskaberne og kvaliteterne til nemt og bekvemt at flytte rundt på hundredvis af får med bare et enkelt og ikonisk blik.

Hunderacen blev i gamle dage oprindeligt benyttet mellem den skotske og britiske grænse. Border Collien bliver i dag betraget som den klassiske fåre- og hyrdehund, der ligeledes er den hyppigste anvendte indenfor denne disciplin. Det er en stor del af hundens instinkt og natur at være i kontrol.

Det er en fordel, at man som hundeejer er særlig opmærksom på, at den aktive Border Collie har behov for konsekvent og direkte opdragelse for at bekæmpe dens klassiske instinkt.

Det er man nødsaget til, da hunden har tendens til at udøve instinktet på andre bevægende elementer såsom biler, løbere, blade, børn og så videre. Dette er naturligvis ikke optimalt, hvorfor ejeren skal være indstillet på at tage styringen over den læring, som din Border Collie har behov for.

Hunden bliver ligeledes brugt som sports- og konkurrencehund, hvilket også giver et indblik i, at hunden har behov for en ejer, der kan understøtte dens høje og intense aktivitetsniveau.

Varieret hundefoder til din Border Collie

Har du lige modtaget din charmerende, nuttede og underholdende Border Collie? Eller har du en fuldvoksen udgave af hunderacen hjemme på matriklen? Det kan også være, at du gemmer på en ældre Border Collie, som har fulgt dig i tykt og tyndt gennem livet?

Alt efter hvilken størrelse Border Collie du har, så er det optimalt at servere aldersbestemt hundefoder for din hund. På den måde kan du understøtte hundens psykiske og fysiske kontinuerlige udvikling.

Essential Foods

Du kan med Essential Foods give din Border Collie bedre forudsætninger i livet. Det er vigtigt for dem, at deres produkter bliver betragtet som komplette, velkomponerede og gennemtænkte måltider – og ikke “bare” hundefoder. Der er gjort en ekstra dyd ud af at producere måltider, der kan opfylde din hunds individuelle ernærringsbehov.

Det er muligt gennem måltiderne er skabe et sundere liv for din hund. Der er et stort fokus på velvære, velsmag og helbred i disse måltidsprodukter, når de bliver produceret. Du får rig mulighed for at skabe stabile og stærke spisevaner af tårnhøj kvalitet.

HIKE

Du kan med HIKE opnå høj dansk kvalitetsfoder. Det er altafgørende for hundens velvære, at den får nærings- og indholdsrigt hundefoder. Virksomheden har mere end 30 års erfaring i branchen, hvorfor du trygt kan servere dette kvalitetssikre hundefoder til din hund velvidende om, at du serverer de helt rette typer vitaminer og mineraler.

Du kan finde mange varierende smage og produkter hos dem. Den fælles agenda er dog ønsket om at fjerne smags-, farve- og tilsætningsstoffer til hundefoderet. Ifølge dem hører det ingen steder hjemme, og hundene skal have de bedste vilkår, når det kommer til deres måltider. Du kan her skabe spisevaner, der er bygget på stærke energikilder, så din hund kan opretholde dens tilsvarende aktivitetsniveau.

Foder til din Border Collie hvalp

Du kan med certificeret, race- og aldersbestemt hundefoder opnå måltider, der kan understøtte din hvalps ernæringsmæssige behov. Border Collien er som hvalp ikke det samme sted i udviklingen, som en voksen eller ældre udgave er. Dette er gældende både for hundens psykiske og fysiske udgangspunkt.

Hvalpefoderet skal derfor vælges med omtanke, da den skal give hunden en tryg, behagelig og stabil start på livet hos dig. Det er yderst vigtigt, at hunden får energikilder, der kan hjælpe den med at udvikle sig efter alle bogens gyldne regler.

Essential The Beginning

Produktet Essential The Beginning kan benyttes indtil din hund er 10-12 måneder gammel. Herefter er det væsentligt at undersøge, hvor meget en fuldvoksen Border Collie kommer til at veje. Det har nemlig en betydning for typen af foder, der kan være relevant for hunden.

Det vil sige, at ender din Border Collie med at veje fra alt mellem 15-22 kilo som fuldvoksen, så skal du i stedet benytte dig af Essential The Beginning Large Breed for at opleve den maksimale effekt af produktet til din hund.

Produktet indeholder ingredienser af tårnhøj kvalitet. Det gælder blandt andet ænder fra Gressingham Duck, frisk kylling af Ross & Cobb, Atlanterhavslaks, regnbueørred fra Salisbury i England og friske æg. Du får derfor rig mulighed for at give din hund de bedste typer af vitaminer og mineraler gennem en unik energikilde.

Du kan klikke her eller på billedet, hvis dette produkt virker til at være det perfekte match til din charmerende Border Collie.

HIKE NATURE Puppy

HIKE NATURE Puppy hundefoder er blandt andet velegnet til mange forskellige slags racer, størrelser, drægtige og diegivende tæver, samt fungerer produktet passende til hvalpe fra 3 ugers alderen til de rammer den estimerede voksenhøjde.

Denne type hundefoder indeholder blandt andet and, årstidens havfisk, æg og kylling. Dette er naturligvis uden tilføjelse af majs, kornprodukter og ris. Der er ligeledes et højt indhold af Vitamin A, D3 og E.

Hvis produktet lyder som noget, der kan være gavnligt for din hund, så kan du klikke her eller på billedet for at købe den velsmagende hundefoder.

Foder til din voksne Border Collie

Har du en Border Collie hvalp derhjemme, der snart skal skifte til fuldvoksen hundefoder? Så kan det være en stor fordel for dig, at du kombinerer voksen-måltidet med hvalpe-måltidet. Hundefoderet er nemlig af forskellig karakter og for at introducere hunden til den nye foder på forsigtig vis, så er det vigtigt, at dette bliver under de helt rette forhold.

Det er vigtigt, at måltiderne er velkomponerede og velfungerende, når det kommer til det nærings- og indholdsrige hundefoder. De kan netop gøre overgangen mere overkommelig ved at bruge denne fremgangsmåde.

Og hvad gør du så, hvis din hund i skiftet fra hvalpefoderet til det nye foder viser tegn på kræsenhed? Så er det vigtigt, at du sætter dig ind i, hvordan du alternativ kan håndtere dette problem. Spisetidspunkterne skal være noget, som hundene glæder sig og ser frem til. Læs med her om de tiltag og løsninger, som du kan benytte dig af:

Essential – The taste box

Vi har samlet den madboks, som din hund mangler. Du kan med dette produkt opnå unikke variationer af hundefoder og forskellige nuancer af velsmag. Udforsk derfor de tre mest populære versioner, som Essential – The taste box byder på.

I dette produkt støder vi på tre forskellige varianter af hundefoder. De har forskellige funktioner i forhold til kombinationen af dem. Der er Essential Estate Living, der består af ingredienser af høj kvalitet såsom fritgående britisk lam, fritgående hjort fra Yorkshire, friske æg, rodfrugter af sorterne Beauregard & Jewel og rosmarin til at forøge holdbarheden på produktet på den mest skånsomme og naturlige måde.

Dertil er der Essential Nautical Living, der indeholder alt godt fra havet. Dette drejer sig primært om atlanterhavslaks, regnbueørred fra Salisbury i England, vildtfangede sild fra de britiske kyster, friske æg og rosmarin.

I den sidste Essential Superior Living er der stort fokus på ingredienser såsom ænder fra Gressingham Duck, kylling af Ross & Cobb, atlanterhavslaks, regnbueørred fra Salisbury i England og friske æg.

Det indeholder derfor en god, solid og stabil blanding af uundværlige vitaminer og mineraler for hundekroppen. Du kan klikke her eller på billedet, hvis dette produkt lyder som det perfekte match til din hund.

HIKE NATURE Adult

Du kan med HIKE NATURE Adult få et produkt af hundefoder, der er kvalitetssikret. Det er især velegnet til familie- og brugshundene. Det fungerer dog til alle racer og størrelser.

Den unikke og velovervejede sammensætning af ingredienser er blandt andet tørret lam, ærter, kartofler, kyllingefedt, tørret kylling, fiskeolie, rapsolie og så videre. Produktet er sammensat uden diverse ris-, majs- og kornprodukter.

Hvis du ønsker at have ro i maven, når du serverer måltider til din pelsede ven, så kan du klikke her eller på billedet for at udforske et velsmagende foderprodukt til din hund.

Foder til din ældre Border Collie

Det er ikke altid nemt at erkende, at kroppen ikke har lige nemt ved at følge med alderen. Der kommer flere helbredsmæssige udfordringer i takt med den stigende alder. De aldersbestemte skavanker kan være af både mindre og større karakter. Skaderne kan måske være overkommelige og overskuelige, men der findes også dem, der er generende, frustrerende og smertefulde.

Med den helt rette fodertype kan du hjælpe din ældre Border Collie med forbedrede og forøgede livsvilkår. Det vil også betyde, at I får tusindvis af timer til at skabe uforglemmelige stunder i hinandens selskab. Det kræver dog, at kroppen understøttes af de rette vitaminer og mineraler.

Essential Older

I Essential Older finder du en unik og effektiv energikilde til din Border Collie. Hundekroppen kan have behov for denne type hundefoder for at forebygge og bekæmpe generende og smertefulde skavanker.

Hundefoderet kan med den rette mængde vitaminer og mineraler opretholde en sund hundekrop. Din Border Collie vil komme på en kost, der følger det unikke BOF-princip, som også har en stor betydning for hundens livskvalitet.

Du kan klikke her eller på billedet, hvis dette lyder til at kunne være et sundt alternativ for din hund. Der er stort fokus på velvære, helbred og livsvilkår, som bliver skabt gennem foderet.

HIKE NATURE Senior

Din Border Collie er en aktiv, energisk og klog hund. Det betyder, at den igennem dens opvækst og voksenliv bliver udsat for mange stimulationer. Du kan med HIKE NATURE Senior sørge for at hunden får en fodertype, der værner ekstra godt om den ældre og sommetider ekstra belastede krop.

Det kornfrie foder kan gøre underværker for din firbenede ven. Produktet indeholder varierede ingredienser i form af kylling, sæsonens fisk og kalkun.

Klik her eller på biledet, hvis dette lyder som et udsøgt og velsmagende måltid til din hund.

Afsluttende bemærkninger

Har du altid været meget omhyggelig med hvilke råvarer, som du bruger i din mad? Måske er du meget velvidende om, at når du vælger økologiske råvarer i supermarkedet, så giver det god mening for dig. Og ville du foretrække, at der er de samme retningslinjer for måltiderne til dit kæreste pelsede eje? Så kan du naturligvis også udforske mulighederne for at anskaffe økologisk hundefoder, så du samtidig kan have ro i maven over de produkter, som du bruger penge på. Læs med her:

Det kan også være, at din hund er nået til et punkt, hvor den ikke kan overskue mere af den ensartede og klassiske tørfoder. Måske afviser den madskålen på daglig basis og går kun efter vandet. Så kan du med fordel afprøve effekten af vådkost. Læs med her:

Seneste artikler