Boxer – Hundefoder til den legesyge muskelhund


Mød den godmodige, nysgerrige og energiske Boxer. Denne hunderace indeholder en stor portion gå-på-mod. Hundens mentalitet er drevet af bevægelse og leg. Boxeren er derfor velfungerende i den familie, hvor der bliver dyrket alt lige fra moderate til intense sportsgrene.

Den charmerende hund er kendt som den gamle Bullenbeisser. Det var i Syd- og Mellemeuropa, at hunden jagtede blandt andet vildsvin og hjorte. Hunden havde som opgave at understøtte jægeren, når de er på jagt.

Dengang var våbenes træfsikkerhed ikke stærke nok, hvorfor hunden fik til opgave at fastholde jægerens bytte. Hundens kæbeparti, næsebor og mund var dens uundværlige redskab til dette formål. Det er også det, der gør, at hunderacen i en periode blev kategoriseret som kamphund.

Kender man til hunderacen i dag? Så tvivler man ikke på hundens evne til at være den ultimative familie- og brugshund. Den er altid loyal og pålidelig overfor dens ejer, som den kaster dens ubetinget kærlighed, beskyttelse og omsorg over.

Du får altså her en stor hund, der har et moderat temperament, men samtidig har et minimalt behov for pelspleje og et aktivitetsniveau, der er forholdsvist højt. Hvis dette passer til din hverdag, så er en Boxer uundværlig.

Hundefoder til din Boxer

Boxeren er en hund, der sætter stor pris på aktivitet, motion og fysisk udfoldelse. Den er socialt anlagt, hvor den bruger meget af sin tid på at være tæt med sine mennesker. Det gør, at den kan blive en anelse vagtsom til tider.

Hunden har et stort behov for at indtage hundefoder, der kan være med til at understøtte det høje aktivitetsniveau. Måltiderne skal være med til, at hunden har overskud til blandt andet at kunne løse diverse opgaver, som er med til at stimulere hundens psykiske og fysiske udvikling.

Essential Foods

Essential Foods er vejen til at forøge og forbedre din Boxers livsvilkår og livskvalitet. Hunden skal have de bedste forudsætninger for at leve et langt, lykkeligt og kvalitetssikkert liv. Som ejer kan du give din Boxer en stor portion kærlighed og omsorg, men det er kun gennem den rigtige type hundefoder, at du kan sørge for en sund hundekrop.

Du opnår velkomponerede, indholds- og næringsrige måltider, der kan være med til at opfylde hundens egne ernæringsbehov. Foderet er fyldt med mange varierende næringsstoffer, vitaminer, mineraler og proteiner. Det er dem, der er med til at udvikle hundens spisevaner.

First Buddy

First Buddy serverer hundefoder i den højeste kvalitet. Dette kvalitetsfoder er blevet en virkelighed i takt med at hundeejerne har efterspurgt det. Der er et stort fokus på, at hundeejerne har haft problemer med at servere hundefoder, der har været velfungerende for diverse hunderacer.

Det afspejler sig især i dem, der enten har hunde med stor kræsenhed eller udfordringer med deres fordøjelsessystem. Den glutenfrie foder er derfor et sikkert valg for personer med hunde, der er sensitive eller selektive i forhold til foderet.

Varianter af hundefoder til din Boxer hvalp

Din lille Boxer hvalp skal vokse sig stor og stærk. Den tætte og charmerende lille hund fortjener en god start på livet hjemme hos dig. Det er derfor alfa og omega, at du har fokus på at udvælge den helt rette form for hundefoder. Den skal være aldersbestemt, næringsrig og kvalitetssikker.

Tiden som hvalp kan være krævende. Du ankommer til et nyt hjem og en ny familie, som betyder, at man skal vende sig til nye stemmer, steder, lyde og væsner. Hundefoderet kan gøre spisetiden til en tryg, velkendt og rutinepræget situation. Boxeren har behov for vitaminer, mineraler og næringsstoffer, så hvalpens fremtidige udvikling kan ske efter alle bogens gyldne regler.

Essential The Beginning Large Breed

Essential The Beginning Large Breed er nødvendigt for din firbenede ven. Din Boxer kan som fuldvoksen ende med at veje fra 25 til 30 kilo. Denne fodertype tilhører hunde, der som fuldvoksne vejer mere end 15 kilo.

Det er relevant for de større hunderacer, at de får hundefoder, der kan understøtte den sensitive vækstfase, som de gennemgår. Du bør servere dette til din hund frem til den er 13 til 18 måneder. Foderet er samtidig kornfrit og følger BOF princippet.

Du kan klikke her eller på billedet, hvis det lyder som hundefoder, der kunne falde lige i din Boxers smag.

First Buddy Puppy

Dette hvalpefoder er velfungerende til unghunde i hele det første år af deres hundeliv. Du kan med First Buddy Puppy kickstarte hundens spisevaner med de bedste forudsætninger.

Du støder på mange kvalitetssikre ingredienser i denne fodertype. Der er blandt andet and, kanin, omega 3 fra vildlaks, kartofler, ris, krydderurter, lucerne og ærter. Du finder omtrent 27 % proteiner og 16 % fedt i produktet.

Hvis indholdet lyder som noget, at din hund ville blive ekstatisk over, så kan du klikke her eller på posen for at fylde hundefoder lageret op hjemme på jeres matrikel.

Varianter af hundefoder til din voksne Boxer

Boxeren når sit maksimale aktivitetsniveau, når den bliver fuldvoksen. Det er derfor vigtigt, at hundefoderet kan understøtte de mange aktiviteter, som den foretager sig. Kroppen skal naturligvis være oplagt, så behovet kan blive opfyldt. Ernæringsbehovet er en anelse anderledes på dette tidspunkt end når den vokser som hvalp.

Hvis din Boxer især har fundet sig tryg ved hvalpefoderet, så kan du med fordel mixe hvalpefoderet og voksenfoderet, så den får en glidende overgang til den nye fodertype.

Essential – The taste box

Du kan med Essential – The taste box opnå en varieret, afbalanceret og gennemtænkt kost til din Boxer. Denne pakke giver hunden alle de vitaminer, mineraler, proteiner og næringsstoffer, som den har behov for.

Du har på nemmeste vis mulighed for at skabe en klar variation af forskellige smage, som din hund kan opleve i madskålen. Ingredienserne er blandt andet and, kylling, laks, ørred og friske æg.

Hvis disse smagskombinationer lyder, som noget din Boxer vil være glad for, så kan du klikke her eller på foderet for at købe produktet.

First Buddy Adult

Til din voksne Boxer kan First Buddy Adult være den helt rigtige vej frem. Du får her rig mulighed for at forkæle din hund med kvalitetsfoder. Indholdet bliver behandlet på selv samme måde, som menneskeføde bliver. Der kan derfor ikke stilles spørgsmålstegn ved den høje kvalitet.

Du finder 24 % proteiner og 14 % fedt, hvor 75 % af proteinerne stammer fra kød. Det kan anvendes til forskellige slags hunderacer, men din Boxer vil være glad for de mange forskellige ingredienser såsom and, kanin og omega 3 fra vildlaks. Der er naturligvis ikke brugt skadelige farvestoffer til at fremstille dette produkt.

Har du lyst til at fylde madskålen med denne fodertype til din Boxer, så kan du købe produktet ved at klikke her eller på billedet.

Varianter af hundefoder til din ældre Boxer

Der findes naturligvis forskellige varianter af hundefoder, som din Boxer kan drage nytte af. Du finder her hos os to kvalitetssikre forslag til, hvad du kan øse i madskålen hjemme hos jer. Det kan du gøre med ro i maven over, at du serverer hundefoder, der er med til at passe godt på den ældre hundekrop.

Vi kender det alle, når alderen melder sin ankomst, så gør diverse skavanker det ligeså. Måltidet bør understøtte denne tid. Boxeren skal have de bedste forudsætninger for at værne godt om fordøjelsessystemet, knoglerne, stofskiftet, forbrændingen og de indre organer. Hundefoderet kan være med til både at forebygge og bekæmpe.

Essential Older

Du kan vælge Essential Older til din ældre Boxer. Produktet giver dig mulighed for at servere et fuldkostmåltid, som resulterer i en glad, lykkelig og tilpas hund. Det er med til at sørge for, at hundene skal have den bedste livskvalitet – selv på dens sidste dage.

Dette produkt indeholder masser af veltilberedt kylling, and, laks, ørred og friske æg. Måltidet vil med denne fodertype være kornfrit. Hundefoderet er produceret med fokus på BOF princippet.

Ønsker du at servere et måltid til din hund med ro i maven, så kan du nemt og bekvemt købe dette produkt hjem ved at klikke her eller på posen.

First Buddy Senior

Har du før hørt om First Buddy Senior, der er lavet med ingredienser såsom and, kanin, kylling, fiskeolie, kartofler, lucerne, ærter og ris? Måltiderne indeholder en masse lækre og velsmagende krydderurter. Det er et stærkt valg til hunden, der er selektiv eller sensitiv, når det kommer til dens fodertype.

Hundefoderet indeholder 25 % protein og 11 % fedt, hvor 76 % af proteinerne stammer direkte fra kødet. Dette er især relevant for den Boxer, der kan have tendens til overvægt.

Har du brug for hundefoder, der kan understøtte hundens helbred og sundhed, så kan dette være et godt valg. Du kan klikke her eller på foderet, hvis du ønsker at købe produktet hjem.

Hundefoder til den overvægtige hund

Boxeren er som sagt en af de hunderacer, der kan døje med eller have tendens til overvægt. Dette skal tænkes ind i den fodertype, som man vælger at servere for hunden. Det er det dyrebareste og mest værdifulde eje i mange familier, og den skaber glæde. Derfor skal den have de bedste forudsætninger for at leve et langt og lykkeligt liv, hvor I sammen kan skabe uforglemmelige minder.

Essential Contour er hundefoderet, der er et veludført og gennemtænkt fuldkostmåltid. Du kan servere dette til hunde, der er overvægtige eller har en tendens til at være det.

Produktet kan benyttes til hundene, der er blevet kastrerede eller steriliserede. Når en hund har gennemgået denne type indgreb, så stiller det nogle unikke krav til kosten.

Afsluttende bemærkninger

Hvis du ikke er den lykkelige ejer af en Boxer, så har du måske en puddel, gravhund, mops eller islandsk fårehund derhjemme? Så kan du hos os finde frem til den rette fodertyper til de højt elskede væsner.

Ønsker du at undersøge, hvad du kan gøre, hvis din Boxer bliver udsat for overvægt? Så kan du hos os gøre dig klogere på, hvordan hundekroppen fungerer, og hvorfor fodertypen har en betydning i dette tilfælde. Læs med her:

Seneste artikler