Chihuahua – Foder til verdens mindste hunderace


Mød verdens mindste og mest charmerende mexicaner. Du skal ikke lade den lille størrelse, det samarbejdende temperament og den minimale pelspleje narre dig. Chihuahuaen er aktiv, og har et stort ego. Dette er dog uden at gå på kompromis med alt den omsorg, kærlighed og dedikation, som den nemt deler ud af til dens nærmeste.

Navnet på Chihuahuaen stammer fra en af de største provinser i Mexico. Det var normalt en hunderace, som man indfangede for at tæmme dem. Den blev bragt til USA af amerikanske turister, der havde stødt på denne lille charmør i det sene 1800-tal. Herefter blev hunderacen et kendt, eftertragtet og populært valg, når de mange potentielle ejere skulle finde det perfekte match.

Hundens indre karakteristiske træk afspejler sig i dens nysgerrige, selvbevidste og underholdende sind. Den har gode tilpasningsevner, men giver ikke slip på behovet for at have nær kontakt med menneskerne omkring den. Opmærksomhed og stimulering er vigtigt for din Chihuahua.

Hunderacens ydre karakteristiske træk kan forekomme i to pelsvarianter. Der findes både en korthåret og langhåret, men pelsplejen er ved begge meget begrænset. Du skal blot børste jævnligt. Det er også vigtigt, at du holder kløerne korte og passe godt på tandsten. Hvis du har behov for produkter, der kan gøre denne proces nemmere, så kan du klikke her for at opretholde den optimale tandhygiejne for din Chihuahua.

Udvalg af hundefoder til din Chihuahua

Som ejer har du rig mulighed for at vælge hundefoder af forskellige varianter. De har alle hver deres kvaliteter og egenskaber, når det kommer til at give hundene de bedste forudsætninger i livet. Dertil er det væsentligt, at hundefoderet er aldersbestemt. Dette er gældende, når det kommer til alle racetyper.

En hund gennemgår forskellige udviklingsprocesser, når den er henholdsvis hvalp, voksen eller senior. Dem vi foreslår dig er produceret med et stort fokus på kvalitet, funktionalitet og effektivitet. Vi hjælper dig med at finde hundemåltider, der kan være med til at sikre din hund en forøget livskvalitet og forbedrede livsvilkår.

Essential Foods

Essential Foods skaber nogle af de bedste forudsætninger for hundens sundhed og helbred. Chihuahuaen får serveret hundemad, hundefoder og hundesnacks af højeste kvalitet. Det er væsentligt for velværet, at hunden får de helt rigtige former for vitaminer, mineraler, næringsstoffer og proteiner gennem måltiderne.

Hundefoderet er sammensat med den tro, at der skal være rig mulighed for, at hunden både kan drage fordel af de positive sundhedsaspekter og de smagfulde madoplevelser. Spisetidspunkterne kan være præget af rutine og hverdagsliv, men de må også gerne emme af spænding og glæde. På den måde skaber man de sundeste spisevaner for din Chihuahua.

ProBiotic LIVE

ProBiotic LIVE navnet siger meget om det specifikke indhold, som du kan servere til din hund med dette produkt. Hvis du er den lykkelige ejer at både hund og kat, så kan dette produkt være interessant. Du får blandt andet flere forskellige varianter til dine højt elskede kæledyr.

Foderet har et højt-koncentreret indhold af probiotiske bakterier. Det er levende mikroorganismer. Det vil sige, at du har rig mulighed for, at du kan give din hund de gode bakterier gennem måltiderne. Det er gode bakterier grundet deres store evne til at være gavnlige for hundens velvære, sundhed og helbred.

Foder til din Chihuahua hvalp

Det bør være på et oplyst grundlag, at man vælger den rette type af hundefoder til din Chihuahua hvalp. Du har lige hentet din lille hvalp hos opdrætteren, og skal nu finde frem til den foder, der kan give den de bedste forudsætninger for at vækste og udvikle sig efter alle bogen gyldne regler.

Det er bemærkelsesværdigt, at hunden i dens første år oplever en udvikling, som et almindeligt mennesker oplever på de første 14 år af livet. Her skal det aldersbestemte hundefoder understøtte den intense psykiske og fysiske udvikling.

Essential The Beginning

Essential The Beginning består af ænder fra Gressingham Duck. De går frit rundt udenfor, hvorfor de har haft nogle af de bedste betingelser. Dernæst indeholder hundefoderet kylling af Ross & Cobb fra Storbritannien. Ligeledes er der omega 3 fra laks og regnbueørreder. Proteinerne, aminosyrerne og næringsstofferne stammer blandt andet fra friske æg.

Det er et velfungerende og velkomponeret måltid. Din lille Chihuahua når en idealvægt på 1,5 til 3 kilo. Derfor er denne fodertype det perfekte match mellem foderets vigtige energikilder og din firbenede ven. Hundefoderet kan benyttes indtil, at hunden rammer de 10 til 12 måneder. Det er et kornfrit måltid, der ligeledes følger det klassiske BOF princip.

Du kan købe dette hundefoder hjem, så du kan fylde madskålen med de bedste råvarer. Det gør du ved at klikke her eller på foderet i den røde indpakning.

ProBiotic LIVE Puppy

ProBiotic LIVE Puppy er fyldt med probiotiske bakterier. Det er de gode bakterier, der er med til at opfylde din Chihuahuas ernæringsmæssige behov. De levende mikroorganismer findes allerede i hundenes kroppe, hvorfor det er gode næringsstoffer for hundens tarmsystem.

Hundefoderet er udviklet med et videnskabeligt fokus. Du kan med dette produkt servere ingredienser fra højeste hylde. Der er blandt andet kylling og ris af høj kvalitet i denne smagsvariation. Det er vitaminer som A, D3 og E, der er fremtrædende i dette produkt.

Er din Chihuahua kræsen? Så kan dette være et godt alternativ til den sarte, selektive eller sensitive hundemave. Du kan klikke her eller på billedet, hvis du er interesseret i at købe produktet.

Foder til din voksne Chihuahua

Din fuldvoksne Chihuahua har et andet behov end en lille hvalp, når det kommer til hundefoder. Måltiderne skal være med til at understøtte hundens individuelle psykiske og fysiske udvikling. Spisebehovet skal samtidig tilpasses hundens aktivitetsniveau.

Hvis du skal sørge for, at din Chihuahua får de helt rigtige energikilder, så skal du naturligvis vægte kvalitet højt. Energidepoterne skal fyldes op efter alle bogens gyldne regler.

Har du problemer med at få din hund til at indtage den nye voksenfoder, så kan du med fordel blande hvalpefoderet med den nye fodertype. Det skaber en glidende overgang til noget nyt, som måske kan være ukendt og usikkert for hunden. Dette gælder især hunde, der har fundet tryghed og glæde ved hvalpefoderet.

Essential – The taste box

Essential – The taste box byder på et velafbalanceret, velkomponeret og velsmagende måltid i dette produkt. Du finder hundefoder fra den højeste hylde, som kan give din hund de vigtigste proteiner, aminosyrer og næringsstoffer.

Hundefoderet udgør tre forskellige variationer. Du har gennem den lilla indpakning mulighed for at servere Essential Estate Living, der blandt andet indeholder hjort, lam, rodfrugter, rosmarin og friske æg. Som en del af foderpakken finder du også Essential Nautical Living, der byder nogle af havets velsmagende lækkerier. I den sidste grønne indpakning i form af Essential Superior Living finder du råvarer såsom kylling, ænder, laks, regnbueørred og friske æg. Du kan med fordel blande disse tre i hundens madskål for at opnå den ultimative effekt for din Chihuahuas helbred.

Tvivler du på, om dette kunne være den rette madoplevelse for din Chihuahua? Så kan du udforske mulighederne for at afprøve konceptet. Du kan med deres prøvemåltider sørge for, at du ikke brænder inde med tonsvis af mad, som din hund alligevel ikke ønsker at spise.

Er du derimod stensikker på, at dette produkt lyder som det perfekte match for din hund? Så kan du klikke her eller på poserne for at servere et sundt måltid mad for din Chihuahua.

ProBiotic LIVE Adult

ProBiotic LIVE Adult skaber stærke forudsætninger for, at din hund kan få serveret et komplet måltid, der er lavet med de bedste råvarer. Det er energikilder, der kan være med til at opfylde energidepoterne og det energimæssige behov.

Du får her et velsmagende, velkomponeret og afbalanceret måltid, der er lavet baseret på blandt andet kylling, ris, majs, animalsk fedt, roefibre og lakseolie. Dette gør, at din hund får direkte adgang til vitaminer såsom A, D3 og E. Hundefoderet er især velfungerende til den sarte, sensitive og selektive fordøjelse.

Lyder dette som et produkt, der kunne have interesse for din Chihuahua? Så kan du klikke her eller på billedet for at anskaffe produktet til din firbenede ven.

Foder til din ældre Chihuahua

Seniorfoderet har en afgørende betydning for, hvordan hundekroppen reagerer på dens ældre dage. Vi har allerede konkluderet, at hvalpefoderet kan være en hjælp i den intense udvikling, som de gennemgår på dette tidspunkt. Samtidig har seniorfoderet en lignende effekt. Din højt elskede hund skal have muligheden for at nyde livet uden smerter, gener og skavanker.

Livskvaliteten og livsvilkårene skal forblive tårnhøje, og det kan vi opnå gennem tårnhøj kvalitet, når det kommer til udvælgelsen af seniorfoderet. Din Chihuahua er et lille væsen, men derfor skal deres knogler, led og kroppe stadig værnes ekstra godt om, når de kommer op i årene.

Essential Older

Essential Older byder på lækre råvarer såsom ænder fra Gressingham Duck. Her er ænderne fritgående. Du serverer i samme omgang kylling af Ross & Cobb racerne, der kommer fra Storbritannien. Dertil får din hund også vigtige aminosyrer, næringsstoffer og proteiner gennem laks, regnbueørred og friske æg.

Det er et fuldkostmåltid med et næringsrigt indhold. Du kan altså servere dette for at give din Chihuahua de bedste forudsætninger for at undgå skavanker, gener og andre fysiske udfordringer.

Lyder denne type som hundefoder, der kan berige din hunds madskål, så kan du klikke her eller på posen for at komme frem til de velsmagende lækkerier.

ProBiotic LIVE Senior

ProBiotic LIVE Senior har flere funktioner gemt i sig. Du kan benytte foderet til den ældre eller overvægtige hund. Vitaminerne, mineralerne, proteinerne, næringsstofferne og aminosyrerne har alle stor betydning for, at din hund får en rolig og ugeneret krop på dens ældre dage.

Indholdsmæssigt vil din Chihuahua støde på kylling, ris, majs, animalsk fedt, lakseolie, roefibre og andre vigtige mineraler. Der er også et rigt indhold af vitaminer i form af A-, D3- og E-vitaminer.

Har du lyst til at afprøve hundefoderet hjemme hos dig? Så kan du klikke her eller på foderet for at få direkte adgang til produktet.

Afsluttende bemærkninger

Er din hund træt af den samme tørfoder, og har du længe haft lysten til at udvide udvalget, som du kan servere, når spisetiderne melder deres ankomst? Så kan du med fordel overveje, om du eventuelt skal benytte vådkost sammen med den velkendte tørfoder. Du kan læse mere om dine muligheder her:

Det kan også være, at du selv plejer at købe økologiske råvarer, når du skal handle ind til dig selv. Måske har du selv haft tankerne omkring økologisk hundefoder? Så kan du læse mere om emnet her:

Seneste artikler