Coton de Tuléar – Hundefoder til bomuldshunden


Coton de Tuléar, også kaldet bomuldshunden, er en af Danmarks mest elskede og populære hunderacer. Denne skønne hund har sin oprindelse i Madagascar, hvor den levede frit nær havnebyen Tuléar.

Bomuldshunden fælder ikke. Det er derfor nemt at gøre rent efter denne lille behårede trold. Desuden er racen allergivenlig, hvilket resulterer i, at flere kan få glæde af denne type hund.  

Bomuldshunden er en rolig hunderace. Den nyder at dase i dagens sidste solstråler og er generelt en rar og venlig livsnyder.

Der er ikke meget fut i en bomuldshund, og netop derfor er det vigtigt ikke at fylde for meget mad på dit lille pjuskede kræ.

Er du i tvivl omkring din bomuldshunds foder, eller tænker du, at det er på tide, at din lille selskabstrold trænger til noget nyt så læs med i denne artikel.

Foder til din Coton de Tulear hvalp

Leder du efter det helt perfekte foder til din Coton de Tulear hvalp, så skal du ikke lede meget længere. Her bliver du præsenteret for to hammerlækre hvalpefoderprodukter, som måske kan falde i din hvalps smag.

Essential the Beginning

Essential the Beginning er et lækkert og næringsfyldt hundefoderprodukt til din lille bomuldshvalp. Måltidsproduktet, som Essential Foods vælger at kalde deres produkter, er fyldt med gode ting og sager til din hvalp.

Som hvalp har din bomuldshund brug for en masse gode proteiner og vitaminer. Derfor er det vigtigt at vælge det helt rigtige produkt for at kunne efterleve dette.

Essential the Beginning består af 85% kød, hvor resten af produktet er vitamin- og mineralrige grøntsager og frugter.

Produktet er ”grain free” hvilket betyder, at du ikke finder unødvendige kulhydrater i denne fodertype. For mange kulhydrater kan nemlig give din hvalp et ustabilt blodsukker, hvilket kan forårsage stress hos dit lille firbenede familiemedlem.

Udover at være et ”grain free” produkt er dette måltid fra Essential udviklet ud fra Essentials BOF-princip. Du kan læse meget mere om princippet lige her.

Hvis du tænker, at Essential the Beginning lyder som noget for din bomuldshvalp, så kan du klikke lige her eller på billedet.

ProBiotic LIVE Puppy MINI med Kalkun

ProBiotic Live Puppy er et Super Premium foder, som indeholder et højt indhold af levende probiotiske bakterier. Disse probiotiske bakterier er gode mikroorganismer, som lever i alle større levende væsener.

Foderproduktet her er fyldt med ikke bare gode probiotiske bakterier, men også gode proteinkilder. Du vil blandt andet finde kylling, kalkun, fisk, lam, og lakseolie samt en helt masse essentielle mineraler og vitaminer.

Foderet er videnskabeligt udviklet for at give din hvalp det bedste inden for hvalpefodergrenen. Du får med ProBiotic Live et hvalpefoderprodukt, som passer til din hvalps vækst, så din bomuldshvalp ikke vokser ukontrolleret.

Produktet efterlever de krav, som er krævet af et fuldkostfoderprodukt til hvalpe. Derfor får din hvalp altid alt det, som den har behov for gennem ProBiotic Live.

Dette hvalpefoderprodukt kan du finde ved at klikke lige her eller på det tilhørende billede

Foder til din voksne Coton de Tulear

Mangler du inspiration til et lækkert måltid til din voksne Coton de Tuléar så læs med her. Her bliver du præsenteret for to gode og sunde produkter til din voksne bomuldshund.

Essential the Taste Box Small Breed Living

Er du usikker omkring, hvad du skal fodre din voksne Coton de Tuléar med, så er Essential the Taste Box et rigtigt godt valg. Med the Taste Box fra Essential får du nemlig tre forskellige typer af foder med tre forskellige proteinkilder.

Har din bomuldshund tendens til kræsenhed, er dette produkt en god måde, hvorved du kan få din hund til at spise mere varieret. The Box består af tre af Essential Foods mest populære måltidsprodukter nemlig: Estate Living, Nautical Living og Superior Living. Hvis du gerne vil vide mere om disse produkter, kan du læse meget mere i artiklen lige her.

Din voksne hund har ikke behov for en masse kulhydrater, og derfor er næsten alle Essentials produkter kornfrie – dette mix inkluderet. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dette produkt er et match til din hund, kan du bestille en prøvepakke, som giver din hund mad til ca. en uge,

På den måde kan du finde ud af, om foderet stemmer overens med hvad din bomuldshund ønsker at spise.

Du finder prøvepakkerne lige her, men hvis du tænker, du bare gerne vil springe ud i det, finder du Essential the Taste Box ved at klikke lige her eller på billedet.

First Buddy Adult

First Buddy Adult fremstiller kvalitetshundefoder, så din bomuldshund kan få alt, hvad den har behov for. Sammensætningen af de ingredienser som First Buddy bruger gør produktet glutenfrit, men yderst næringsrigt.

Produktet indeholder desuden en naturlig kilde af glucosamin, som hjælper din hund med at bibeholde dens mobilitet. Det er vigtigt allerede tidligt at sørge for, at din bomuldshund ikke mister sin bevægelighed.

Foderproduktet kan være rigtig godt til din hund, som er en smule sensitiv. Her omfavner First Buddy din hunds sarte mave og sørger for, at din hund stadig kan få et smagfuldt og lækkert måltid.

Lyder dette som noget for din elskede trold, kan du finde produktet fra First Buddy ved at klikke lige her eller på billedet.

Foder til din ældre Coton de Tulear

En ældre bomuldshund kan godt blive en smule doven. Derfor har diverse foderproducenter lavet hammergode foderprodukter til din ældre bomuldshund. Du finder her to lækre fuldfoderprodukter til din ældre Coton de Tuléar lige her.

ProBiotic LIVE Senior eller overvægtige MINI

Dette kalorielette måltidsprodukt fra ProBiotic Live går ikke på kompromis med smagen. ProBiotic Live leverer nemlig et smagfuldt produkt, som indeholder alle de nødvendige næringsstoffer til din ældre hund.

Produktet er speciallavet til ældre hunde, som kan have tendens til at blive en smule dovne. En bomuldshund er i forvejen ikke særlig aktiv, og derfor er det vigtigt ikke at fodre sin ældre bomuldshund med for store mængder foder.

ProBiotic Live indeholder desuden probiotiske bakterier, som er med til at vedligeholde din hunds mave-tarmsystem. Udover disse probiotiske bakterier indeholder ProBiotic Live en masse lækkert kød samt gode omega 3 fedtsyrer.

Du finder dette skønne produkt til din ældre hund ved at klikke lige her eller på billedet.

Small Size Essential Older

Essential Foods har lavet et skønt måltidsprodukt til din ældre bomuldshund. Produktet sørger for, at din hund får de mest optimale betingelser for forhøjet livskvalitet.

Måltidsproduktet indeholder de bedste friske ingredienser såsom and, kylling, laks, ørred og PreBiotics. Alle disse ingredienser giver din ældre bomuldshund gode proteiner, vitaminer, fibre og mineraler, som er essentielle for din ældre firbenede bedste ven.

Essential Older følger desuden også BOF-princippet, så du med god samvittighed altid kan servere din ældre bomuldshund et lækkert måltid.

Du finder dette lækre produkt til din ældre bomuldshund ved at klikke lige her eller på billedet.

Foder til din overvægtige Coton de Tulear

Har din lille bomuldshund fået lidt for mange ekstra kilo så sidebenene så fortvivl ikke. Her får du nemlig præsenteret et lækkert og sundt foderprodukt, som du kan fodre din lettere overvægtige vaps med.

First Buddy Senior eller Light hundefoder

Gilpas eget mærke First buddy har med dette produkt fremstillet et måltid, som hjælper din vaps med at tabe de ekstra kilo. Foderproduktet er udviklet og designet ud fra den nyeste forskning omhandlende hundes energibehov og stofskifte.

First Buddy har i deres lightprodukt valgt at øge proteinindholdet, så din overvægtige bomuldshund kan holde sig mæt i længere tid. First Buddy er desuden baseret på gode naturlige ingredienser såsom and, kanin og omega 3 fedtsyrer fra laks.

Derudover er det vigtigt for First Buddy, at de ingredienser som bliver brugt i deres foder også er egnet som menneskeføde. Din hunds foder er nemlig dens vej til næring, og netop derfor bør det foder, du serverer for din hund være så tæt på din hunds naturlige spise som overhovedet muligt.

Du finder dette skønne kalorielette måltidsprodukt til din bomuldshund ved at klikke lige her eller på billedet.

Passer du og en Coton de Tuléar sammen?

I de følgende tre udsagn kan du finde ud af om en bomuldshund er noget for dig.

  1. Du har tid og lyst til at tage dig at din bomuldshund – også selvom den altid er i hælene på dig.
  2. Du ønsker dig en hund, som er stille og rolig og som nyder at bruge det meste af dagen på at slumre.
  3. Du har lysten til at pleje din hunds krævende pels – ikke bare nu, men også om flere år.

Hvis du kan genkende dig selv i disse udsagn, er det med stor sandsynlighed muligt for dig og din familie at skabe et rart hjem for en rolige lille behåret vaps.

Afsluttende bemærkninger

Vi håber, at du har fundet ud af, hvad du ønskede i denne artikel. Er du interesseret i at vide mere om din kære hund, og hvad du kan gøre for den, er der på vielskerdyr.dk en masse gode artikler om forskellige problemer, du kunne støde på.

Det kunne være, at din bomuldshund er plaget af gigt, eller at den har fået allergi eller er blevet kræsen. Hvis det er tilfældet, har vi disse artikler til at svare på dine spørgsmål.

Held og lykke med foderjagten. Hvis du skulle ligge inde med nogle spørgsmål eller gode ideer til artikler, er du velkommen til at skrive til denne mail kontakt@vielskerdyr.dk

Christina

Jeg elsker dyr, så simpelt er det. Eftersom jeg er vokset op med hunde, katte, kaniner og geder, har jeg altid haft et tæt bånd med mine kæledyr. Jeg går meget op i, at de små firbenede har det godt, og bliver behandlet ordentligt. Derfor bruger jeg min interesse på at finde de bedste produkter til dit kæledyr, så du og din bedste ven kan få et langt og lykkeligt liv sammen.

Seneste artikler