Fransk Bulldog – Hundefoder til den engelske charmetrold


Den Franske Bulldog, charmøren fra England. Ja, der er noget, som ikke stemmer overens her. Den lille charmør går nemlig tilbage til Englands middelklasse, hvor hunden blev brugt som rottefænger.

Hunderacen var svær populær blandt arbejderne i kniplingeindustrien nær Nottingham, England. Da mange arbejdere emigrerede til Frankrig med håbet om et bedre liv, kom den lille hjulbenede vaps med på rejsen.

Den franske bulldog er en charmerende lille sag, den er en hyggetrold, og så er den meget nem at pleje. Hunderacen kræver nemlig ikke den helt store omgang motion, men som alle andre hunde, er det selvfølgelig stadig vigtigt, at den kommer ud og får rørt på sig.

Du skal regne med, at din franske bulldog sætter sin ubetingede kærlighed på dig ved første øjekast. Det eneste den ønsker til gengæld, er at blive passet ordentligt. Derfor er det vigtigt, at du serverer god hundemad, som er tilsvarende det, du selv ville spise. Altså bør den foder, du giver til din hund indeholde ingredienser, som du selv kunne finde på at putte i din mund.  

Foder til din franske bulldog hvalp

En lille spilopmager af en fransk bulldog hvalp kræver, at den bliver mødt med en masse god energi, får gode og positive oplevelser, samt får muligheden for at socialisere sig fra en tidlig alder.

En positiv oplevelse kunne være en servering af et rigtigt lækkert foderprodukt. At du sørger for, at din hund får et sundt og smagfuldt måltidsprodukt gør, at din hund fremover vil glæde sig til fodringstidspunktet. Øjeblikket er nemlig da blevet en hellig del af din hunds dag og vaner.

Derfor bliver du her præsenteret for to sunde og korrekte foderprodukter for din lille hvalp.

ProBiotic LIVE Puppy MINI med Kalkun – hvalpefoder

Leder du efter det helt perfekte hundefoder til din franske bulldog hvalp, ja, så skal du ikke lede meget længere.

ProBiotic Live har udviklet et Super Premium hundefoderprodukt, som indeholder højkoncentrerede levende probiotiske mikroorganismer. Disse probiotiske bakterier er med til at genoprette og opretholde din hvalps mave-tarmsystem, så din hvalp kan bibeholde sit friske hvalpesind.

ProBiotic Live Puppy består af gode naturlige råvarer, så du altid er sikker på, at din hvalp får det mest naturlige at spise. Produktet indeholder ingredienser af allerhøjeste kvalitet såsom kylling, lam, kalkun, fisk, lakseolie og fiberrige grøntsager. Alle ingredienser og dets sammensætning lever op til din hvalps krav om sund og nærende kost.

Foderproduktet styrker desuden din hvalps immunforsvar, samt giver den en flot og glødende pels.

Er du interesseret i at servere et lækkert naturligt produkt til din lille charmetrold, kan du finde produktet ved at klikke lige her eller på billedet.

Essential the Beginning

Essential the Beginning er et dansk hundefodermærke, som stræber efter at opfylde alle din hunds ønsker. De tror på, at din hunds måltider er lige så vigtige som menneskets. Derfor består Essential Foods produkter kun af de allerbedste ingredienser.

Essential the Beginning er udviklet til at give din hvalp det ultimative måltid. Måltidsproduktet indeholder hele 85% animalsk protein, hvor resten af produktet består af sunde og fiberrige grøntsager, frugt og bær.

De fleste af Essentials produkter er fri for korn. Produkterne er derfor, hvad man vil kalde for “grain free”. At produkterne er “grain free” gør, at din hund ikke får en masse unødvendige kulhydrater ind i kroppen.

Unødvendige kulhydrater kan nemlig give din hvalp et ustabilt blodsukker, og dermed forårsage stress hos din lille charmetrold. Og det ønsker vi absolut ikke at udsætte vores små bedste venner for.

Udover at være “grain free” er Essential the Beginning udviklet ud fra det såkaldte BOF-princip, som du kan læse meget mere om lige her.

Du finder dette skønne produkt fra Essential Foods ved at klikke her eller på billedet.

Foder til din voksne franske bulldog

Din franske bulldog er fuldvoksen, når den er mellem 12-15 måneder. I perioden hvor din hvalp skifter fra hvalp til hund, er det en god ide at ændre fodertype.

Skiftet fra hvalpefoder til hundefoder kan dog være en smule problematisk. Derfor kan du med fordel blande de to produkter sammen i overgangsperioden. På den måde skaber du en glidende overgang, så din hund kan nå at følge med.

Din voksne hund har heller ikke godt at for mange kulhydrater som havre, majs og ris. Derfor er det stadig vigtigt at finde et foderprodukt, som sætter fokus på, at din hund får indtaget den størst mulige mængde af animalske produkter.

Du finder her to hammerlækre produkter til din voksne franske bulldog

ProBiotic LIVE Adult MINI med laks

ProBiotic Live har også udviklet et skønt foderprodukt til din voksne hund. Produktet er af allerhøjeste kvalitet, og så indeholder det et højt indhold af levende probiotiske bakterier.

Måltidsproduktet indeholder ikke bare gode probiotiske bakterier, nej, du finder også et hav af gode naturlige ingredienser i denne foderblanding.

Du vil blandt andet finde frisk kylling, kalkun, fisk, lakseolie og lam i dette mix. Udover en masse lækre animalske proteinkilder indeholder ProBiotic Live Adult også en god mængde vitaminrige grøntsager.

Dette produkt er udviklet til voksne hunde af små racer. Herunder falder din voksne franske bulldog. Derfor kan du med god samvittighed give din hund et portion af dette lækre produkt.

Du finder ProBiotic Lives naturlige foderprodukt ved at klikke lige her eller på billedet.

Essential The Taste Box Small Breed Living

Essentials fodermix er ren forkælelse. Mixet er en sund og næringsrig blanding, som indeholder de allerbedste ingredienser.

Blandingen giver din hund muligheden for at spise varieret. Mixet består nemlig af tre af Essentials mest populære foderprodukter nemlig Estate LivingNautical Living og Superior Living. Du kan læse meget mere om Essential Food samt disse tre produkter i artiklen lige her.

Essential Foods ønsker at give din hund muligheden for at prøvesmage deres forskellige foderprodukter. Derfor kan du hos Essential altid bestille diverse prøvepakker hjem. Så har du alle forudsætninger for at finde ud af hvilket foderprodukt, der passer bedst til din hund.

Som da din franske bulldog var hvalp, har den ikke behov for unødvendige kulhydrater. Derfor at dette fodermix også ”grain free”, så du helt bekymringsfrit kan servere det skønne produkt for din hund.

Alle Essentials produkter består af helt naturlige ingredienser, og derfor matcher måltiderne også din hunds naturlige valg af føde.

Essential er udviklet på baggrund af det såkaldte BOF-princip. Princippet kan du læse meget mere om lige her.

Er du interesseret i at prøve prøvepakkerne af, kan du klikke her. Er du mere til at købe Essential the Taste Box med det samme, finder du måltidsproduktet ved at klikke lige her eller på billedet.

Foder til din ældre eller overvægtige franske bulldog

Alt for mange hunde er desværre overvægtige i Danmark. Skylden kan til dels sættes på os som ejere, da vi har tendens til at være en smule gavmilde. Din franske bulldog er en lille hund, og derfor kan overvægt godt give svære konsekvenser.

Er du i tvivl, om din franske bulldog er overvægtig, kan du trykke den blidt med et par fingre tæt ved dens ribben. Hvis ikke du kan mærke ribbene, betyder dette, at din charmør desværre har lidt for mange ekstra kilo på sidebenene.

Er du interesseret i at læse mere om foder til din overvægtige eller gamle hund, kan du læse med i artiklerne lige her:

Du bliver også introduceret til to sunde og kalorielette foderprodukter til din ældre eller overvægtige franske bulldog herunder.

ProBiotic LIVE Senior eller overvægtige MINI

ProBiotic Live leverer igen et foderprodukt, som din hund vil elske. Dette måltidsprodukt er udviklet og beregnet til din ældre eller overvægtige hund.

Overvægt og alderdom går hånd i hånd, når det gælder hunde. Derfor er det vigtigt, at du sørger for, at din ældre hund får det produkt, som passer bedst til dens alderdom.

ProBiotic Live giver med deres kalorielette måltid din hund de proteiner, vitaminer, mineraler og fedt som den i moderate mængder har behov for.

ProBiotic Live indeholder levende probiotiske mikroorganismer, som er essentielle for din ældre hunds fordøjelse. Udover at indeholde probiotiske bakterier indeholder ProBiotic Live også gode fibre, som holder din hund mæt.

Er du interesseret i at give din ældre eller overvægtige charmetrold et lækkert kalorielet måltid, kan du klikke lige her eller på billedet.

NOW FRESH! – Senior

NOW FRESH! er et lækkert naturligt hundefodermærke, som udvikler hundefoder efter din hunds præferencer. Du finder derfor kun naturlige ingredienser i NOW FRESH! produkter.

I dette måltidsprodukt, udviklet til ældre hunde, får din hund alle de proteiner, vitaminer, mineraler og fedtsyrer som den kunne drømme om. NOW FRESH! Senior består kun af frisk kalkun, laks, and og grøntsager. Derfor finder du ingen kunstige tilsætningsstoffer i dette kalorielette foderprodukt.

Den nøje sammensætning af ingredienser hjælper din hund med at fordøje og optage sin foder. Din hund skal dermed ikke bruge alverdens energi på at fordøje sin mad. Med ny energi og lækker mad i maven vil dovenskaben langsomt forlade din ældre franske bulldogs krop

Du finder måltidsproduktet ved at klikke lige her eller på billedet.

Afsluttende bemærkninger

Det er stort og til tider en smule overvældende at begive sig ud i hundefoderverdenen. Tag dig derfor god tid til at beslutte dig om et produkt til din hund. Et velovervejet valg og køb af hundefoder vil ikke bare du, men også din hund sætte meget stor pris på.

Er du interesseret i at lære mere om diverse foderprodukter, kan du på vielskerdyr.dk læse en masse gode artikler.

Har du fx oplevet at din hund har haft problemer med dens mave? Eller har den fået allergiske reaktioner over nogle fodertyper? Så finder du her læsestof, så du kan blive klogere på, hvad du kan gøre for din lille vaps:

Pøj pøj med foderjagten! Har spørgsmål eller eventuelle idéer til nye artikler, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@vielskerdyr.dk

Christina

Jeg elsker dyr, så simpelt er det. Eftersom jeg er vokset op med hunde, katte, kaniner og geder, har jeg altid haft et tæt bånd med mine kæledyr. Jeg går meget op i, at de små firbenede har det godt, og bliver behandlet ordentligt. Derfor bruger jeg min interesse på at finde de bedste produkter til dit kæledyr, så du og din bedste ven kan få et langt og lykkeligt liv sammen.

Seneste artikler