Gravhund – Foder til den royale jagthund


Mød den modige, selvstændige og energiske gravhund. Det er helt tilbage i middelalderen, at den veloplagte, kvikke og intelligente hunderace påbegynder karrieren indenfor blandt andet grav- og drevjagt. Ligeledes bliver hunden anerkendt som schweisshund, der bliver brugt til at opspore vildt, der er skadet eller nedlagt.

Den royale gravhund bliver betegnet som en arbejdshund, der har et højt aktivitetsniveau, når den befinder sig ude i den frie luft. Derimod finder den nemt og bekvemt ro, når den tilbringer tid i trygge, velkendte og indendørs omgivelser.

Det kan sagtens være, at du kender hunden som en Dachshund, der netop er hundens internationale navn. Navnet kan let associeres med hundens tyske hjemland. Den kan normalt opnå en maksimal vægt på 9 kilo, og har en højde fra 15 til 25 centimeter.

Hunderacens ydre karakteristiske træk fortæller, at der findes hele tre typer af gravhunde, når det kommer til hundens pels. Du kan opleve en gravhund, der har hele tre forskellige varianter af pels:

  • Korthåret
  • Ruhåret
  • Langhåret

Er du den lykkelige ejer af en korthårede gravhund? Så kender du naturligvis til hundens kortere pels, der betyder en minimal og ubetydelig form for pelspleje. Pelsplejen er en større faktor, hvis du har en ruhåret gravhund i hjemmet. Her er det vigtigt, at man jævnligt børster, vasker og trimmer hundens pels et par gange om året. Dernæst er den langhårede gravhunds pelspleje en anelse mere kompleks. Du bør for denne type hund børste, vaske og trimme på næsten ugentlig basis for at opretholde en sund pelspleje.

Hundens indre karakteristiske træk afspejler sig især i hundens adfærd og behov. Det ligger i hundens DNA, at den skal bruge næsen til at snuse, undersøge og lede. Den er motiveret af opgaver, der kan få den hen til et decideret mål. Den bør socialiseres med andre dyr, og har brug for motionering, så den ikke ender med at opleve overvægt. Du kan læse med her, hvis du ønsker et indblik i, hvad du kan gøre for din hund, hvis den har taget for meget på:

Du får en unik mulighed for at opleve en lille hund med en stor personlighed, når du er den heldige ejer af en gravhund.

Udvalg af hundefoder til din gravhund

Det har stor betydning for mange af hunderacerne, at man serverer hundefoder, der er aldersbestemt. Det skal være tilpasset den individuelle udvikling, som er tilsvarende til hundens aldersniveau. Ligeledes er det vigtigt, at der ikke bliver gået på kompromis med hundefoderets kvalitet, funktionalitet og effektivitet.

Når du udvælger hundefoder til din skønne gravhund, så kan en velovervejet tanke gøre underværker. Det er måltiderne, der er med til at sikre hunden et sundt, velfungerende og oplevelsesrigt hundeliv.

Du giver hunden de bedste forudsætninger for at opfylde energidepoterne med de bedste vitaminer og mineraler gennem hundefoderet. Ligeledes er det måltiderne, der sørger for, at din firbenede ven får de ultimative livsvilkår. Dette gælder især livskvaliteten, som kun bliver forbedret, hvis den psykiske og fysiske udvikling fungerer optimalt.

Essential Foods

Hos Essential Foods er forbedringen og forlængelsen af de individuelle hundes liv en stor prioritering. Dette kan naturligvis gøres gennem hundefoder, der bliver betragtet som velsmagende og velkomponerede måltider. Deres ønske er, at vi gennem foderet kan behandle alle levende hundevæsner med de bedste forudsætninger. Dette gør vi naturligvis ved at have et skarpt fokus på deres individuelle livsvilkår og livskvalitet.

Du kan med hundefoderet fra Essential Foods vise ekstra kærlighed og omsorg overfor din yndlings gravhund. Dette produkt vil opfylde hundens ernæringsbehov, og vil ligeledes udvikle sunde spisevaner.

HIKE

Hos HIKE finder du nærings- og indholdsrigt hundefoder. De har mange års erfaring indenfor branchen, og ved hvordan man understøtter hundens velvære, sundhed og helbred med de mest optimale energikilder. Der bliver brugt friske råvarer, som gør, at hundefoderet er rig på vigtige næringsstoffer, proteiner, vitaminer og mineraler.

Den danske kvalitetsfoder findes i forskellige varianter, så du har mulighed for at finde måltider, der er det perfekte match til din hund. Der er stort fokus på velsmag, kvalitet, funktionalitet og effektivitet. Din hund skal have de bedste spisevaner, hvilket HIKE naturligvis kan være behjælpelig med.

Hvalpefoder til gravhunden

Det er en fordel at være oplyst, når man udvælger hvalpefoder. En lille hvalp udvikler sig med lynets hast det første år. Faktisk kan man sammenligne udviklingen med den, som et almindeligt barn oplever på de første 14 leveår. Du kan med rette kalde denne type foder for vækstfoder fremfor hvalpefoder.

Der spiller mange faktorer ind, når hvalpene skal have de bedste forudsætninger for at opleve den ultimative form for vækst. Dette gælder i form af den fysiske udvikling af knogler og muskulatur, men ligeledes med hundens mentale udvikling.

Essential The Beginning

Essential The Beginning er et velfungerende, velkomponeret og velsmagende måltid, der kan benyttes til hunde, som rammer en maksimal voksenvægt på 15 kilo. Din gravhund vil højst ramme omtrent 9 kilo. Dette betyder, at 4 x 3 kilo Essential The Beginning produktet kunne være et perfekt match til din firbenede ven.

Du kan benytte produktet til 10-12 måneders alderen. Det er nemlig her, at din hvalp har brug for foder, der understøtter gravhundens intense vækst og udvikling. Hundefoderet har en stor funktion, hvilket også gør, at det skal være af høj kvalitet. I vores hundefoder vil du få et kornfrit måltid, der følger det klassiske BOF princip.

Kunne dette produkt være interessant for din lille hvalp? Så kan du klikke her eller på poserne for at hente hundefoderet hjem til din gravhund.

HIKE NATURE Puppy

I HIKE NATURE Puppy produktet finder du en masse kvaliteter, der understøtter det friske råvareindhold. Du støder blandt andet på årstidens havfisk, æg, fiskeolie, rapsolie, kyllingefedt, roefibre, ærter, kartofler, kylling, ærter og and. Dette er udført uden at tilføje produkter såsom ris, majs og korn.

Du kan med fordel benytte dette til din gravhund, når hvalpen rammer 3 ugers alderen. Herefter er der rig mulighed for, at du kan servere denne type hundefoder til hunden har nået voksenhøjden. Ligeledes kan dette produkt benyttes til drægtige og diegivende tæver.

HIKE NATURE produkterne er udført med stort fokus på, at hvalpens behov skal være i centrum. Det er nemlig hunden, der har behov for hundefoder, som kan understøtte udvikling og vækst.

Lyder dette som et produkt, du ønsker at have på lageret derhjemme? Så kan du klikke her eller på foderet for at anskaffe dig en pose eller to.

Hundefoder til din voksne gravhund

Din gravhund vil i dens voksne alder være tilbøjelig til at være mere aktiv, når I befinder jer udendørs. Dette gør, at den skal have foder, der passer til hundens aktivitetsniveau. En gravhund har behov for foder, der kan understøtte ikke kun den øgede intensitet, når den er aktiv, men ligeledes måltider der understøtter hundens psykiske og fysiske udvikling.

Det kan være en god ide, at man i starten blander voksenfoderet med hvalpefoderet. På den måde kan din gravhund opleve en glidende overgang til en ny type foder. Det skal bemærkes, at en hund har smagssanser og præferencer indenfor mad, hvorfor det kan være svært for den at gå fra den trygge og velkendte hvalpefoder til en ny voksenfoder.

Essential – The taste box

Med Essential – The taste box har du mulighed for at kombinere velsmagende og velkomponerede måltider til din voksne gravhund. Herunder kan du se tre forskellige indpakninger, der sammen skaber de bedste forudsætninger for, at din hund indtager de vigtigste minerealer og vitaminer.

Du støder i den lilla indpakning på Essential Estate Living, hvor du giver din gravhund en god portion foder af lam, hjort, friske æg, rodfrugter og rosmarin. I den blå indpakning Essential Nautical Living er det laks, regnbueørred, sild, friske æg og rosmarin, der er i højsædet. Ligeledes er der råvarer såsom ænder, kylling, regnbueørred, laks og friske æg i den grønne indpakning Essential Superior Living.

Er du i tvivl, om dette ville være noget for din firbenede ven? Så kan du med fordel undersøge de forskellige prøvemåltider. Dette giver dig muligheden for at afprøve hundefoderet på din hund inden, at du investerer i store mængder.

Lyder Essential – The taste box tiltalende for din hund, så kan du klikke her eller på billedet for at hente foderet hjem på din adresse.

HIKE NATURE Adult

I HIKE NATURE Adult kan du servere friske råvarer direkte til din voksne gravhund. Måltidet består af kyllingefedt, kartofler, æg, lucerne, roefibre, rapsolie, fiskeolie, tørrede lam og ærter. Der er stort fokus på friskheden, kvaliteten og funktionaliteten af de udvalgte råvarer.

Du får her dansk kvalitetsfoder, som kan være med til at skabe en afbalanceret kost til din hund. Der findes mange forskellige smagsvarianter hos HIKE, som du kan udforske her. Så hvis din hund ikke er glad for lam, så kan den høje danske standard stadig opleves med andre råvarer.

Hvis du tænker, at dette produkt kunne passe perfekt til din hund, så kan du klikke her eller på posen for at få foderet hjem i hundens madskål.

Seniorfoder til din gravhund

Ligesom at hundefoderet spiller en stor rolle i hvalpefasen, så kan seniorfoderet have stor betydning for hundens helbred og sundhed. Din værdifulde og dyrebare hund skal naturligvis have de bedste forudsætninger på dens ældre dage.

Menneskerne kender det, når vi kommer op i årene, så bliver kroppen udsat får flere skavanker end normalt. Dette kan være både generende, smertefuldt og ødelæggende for hundens livskvalitet og livsvilkår.

Essential Older

Du kan med Essential Older servere nærings- og indholdsrige råvarer. Produktet byder på kylling, ænder, laks, regnbueørreder og friske æg. Det er en fodertype, der kan være behjælpelig for hundens udvikling på dens ældste dage.

Hundefoderet er et kornfrit produkt, der følger det ikoniske BOF-princip. Produktet indeholder vigtige og betydningsfulde vitaminer og mineraler, der skal gøre hundekroppen frisk og frejdig. Det kan betale sig at benytte sig af dette produkt, da det vil give din hund en sundere tilværelse. I vil derfor have rig mulighed for at skabe endnu flere uforglemmelige og værdifulde minder sammen.

Hvis Essential Older lyder som noget, der ville være godt for din gravhund, så kan du klikke her eller på foderet for at fylde lageret af hundefoder op derhjemme.

HIKE NATURE Senior

Du kan servere et solidt og velafbalanceret måltid for din hund, hvis du bruger HIKE NATURE Senior. Der er et stort fokus på friske råvarer i form af kyllingefedt, årstidens havfisk, fiskeolie, rapsolie, ølgær, roefibre, lucerne, kartofler, ærter, kalkun og kylling.

Dette måltid er især en gevinst for de hunde, der døjer med urinvejssten. Produktet forebygger blandt andet mod denne helbredsudfordring. Du støder på vitaminer såsom A, D3, E, C og B-vitaminerne.

Hvis dette produkt kan bruges til din hund, så kan du klikke her eller på billedet for at anskaffe hundefoderet.

Afsluttende bemærkninger

Er du en stor fan af økologisk mad, når du selv handler ind? Og har du overvejet, om hundefoderet kan anskaffes med fokus på økologi? Du kan læse vores artikel, der giver et sublimt indblik i den økologiske hundefoderverden. Læs med her:

Der er ligeledes mulighed for at variere typen af hundefoder, som din gravhund kan få. Det kan du gøre ved at mikse vådkosten med tørfoderet. Du kan undersøge de mange tiltag, løsninger og muligheder, som vådkosten kan give din gravhund. Læs med her:

Seneste artikler