Islandsk Fårehund – Foder til den islandske arbejdshund


Mød den Islandske Fårehund der er fuld af livsglæde, energi, gå-på-mod og begejstring. Hunden er en nysgerrig, legelysten, selskabelig og venlig race. Det er en familiehund, der viser stor loyalitet overfor dens respektive ejer. Hunderacen er et udpræget flokdyr, der søger den tætte sociale kontakt med mennesker omkring den. Det gør, at den kan have udfordringer med at håndtere tomrummet, når den er alene hjemme. Især hvis det drejer sig om mange timer i træk.

Den Islandske Fårehund har ikke glemt dens hyrdeinstinkt, der er en naturlig del af hundens DNA. Det vil sige, at hvis der ikke bliver gjort en indsats for at stoppe denne adfærd, så vil den formentlig sætte i løb efter alt, hvad der bevæger sig. Hunderacen er dog stadig meget tillidsfuld overfor både hunde og mennesker.

Du skal forvente, at hunden kræver daglig motion. Aktivitetsniveauet skal opretholdes, så din bedste ven kan bliver stimuleret både fysisk og mentalt. Det vil sige, at du skal være indstillet på, at din firbenede ven har behov for din opmærksomhed, når det gælder indlæring af opførsel og tricks. Det er vigtigt, at man som ejer forholder sig til hundens behov. Her kan du undersøge agility-træning, der kan erstatte de klassiske opgaver, som fåre- og hyrdehunde normalt bliver trænet til at skulle udføre.

Det er væsentligt, at du sørger for også at være orienteret om hundens pels- og hudpleje. Der findes forskellige varianter af pels, når det kommer til den Islandske Fårehund. Du finder hunden med enten kort eller langt hår

Pelsen har en underuld, der er tyk og blød. Ligeledes er hunden udstyret med en tæt, beskyttende og vandafvisende dækpels, der kan modstå det danske vejr. Du skal på ugentlig basis sørge for børstning af pelsen, da den fælder en del. Hvis du har behov for produkter, der kan være behjælpelige, når det gælder hundens pels og hud, så kan du klikke her.

Udvalg af hundefoder til din Islandske Fårehund

Som hundeejer bør du give fodertypen en velovervejet tanke, da den kan have altafgørende betydning for hundens velvære, helbred og sundhed. Den Islandske Fårehund kan som fuldvoksen ende med at veje alt lige fra 12 til 17 kilo. Hannerne når en højde på cirka 46 centimeter og tæven kommer op på de omtrent 42 centimeter. Du skal huske på, at hundefoderet bør findes på baggrund af den respektive hunds størrelse og vægt.

Du kan dog under alle omstændigheder sørge for at skabe det bedste grundlag for din Islandske Fårehund, hvis du serverer næringsrige måltider, der indeholder de rette former for vitaminer, mineraler, fedtstoffer, aminosyrer og proteiner. Det kan være en nødvendighed at gå efter aldersbestemte måltider til din hund, så det understøtter deres psykiske og fysiske udvikling.

Essential Foods

Du bør som hundeejer sætte stor pris på Essential Foods, der altid har et brændende ønske om at forbedre livsvilkårene for hundene, så deres livskvalitet bliver markant forøget. De giver dig rig mulighed for at vise en helt unik kærlighed til din Islandske Fårehund.

Med denne fodertype opnår du også velkomponerede, gennemtænkte og indholdsrige måltider, der skaber den bedste forudsætning for at hunden får opfyldt dens individuelle ernæringsbehov. Produkterne fra Essential Foods sørger for, at din hund får sunde spisevaner.

First Buddy

Du kan med hjælp fra First Buddy servere kvalitetsfoder, der sørger for, at din hund får den ultimative madoplevelse. Hundefoderet går meget op i, at deres råvarer indeholder en helt unik form for friskhed. Hundens mad bliver altså behandlet på de samme betingelser, som maden til mennesker bliver.

Hvis din hund er særlig sensitiv eller selektiv, når det kommer til mad, så kan denne type foder være et godt match for din hund. Det er et kornfrit og glutenfrit produkt, der gør det muligt for jer at vælge alternative produkter som foder. Du kan med tryghed i maven give din hund en skål mad fra First Buddy. Du kan udforske mere i det glutenfrie univers her:

Foder til din Islandske Fårehund hvalp

Du har lige hentet din lille Islandske Fårehund hjem. Det er en overvældende tid for både mennesker og dyr, når man skal lære nye steder, nye lyde, nye stemmer og nye væsner at kende. Det kan være tærende for kroppen, og det er derfor vigtigt, at hvalpen får et godt udgangspunkt hos dig.

Dette gør du ved at gøre spisetidspunkterne hellige. Her får hvalpen nærings- og indholdsrig mad, der kan hjælpe den med at vækste efter alle bogens gyldne regler. De ernæringsmæssige behov skal opfyldes med de nødvendige mineraler og vitaminer, så hvalpens udvikling holdes i trit. Det er i denne tid, at alle grundstenen bliver lagt, så det skal gøres med omtanke for, at din firbenede bedste ven vokser sig stor og stærk.

Essential The Beginning

Din Islandske Fårehund fortjener Essential The Beginning, der kan skabe en tryg og stabil grobund for resten af livet. Du skal som hundeejer være opmærksom på, at hvis din hund kommer til at veje omkring 15 kilo eller mere som fuldvoksen, så skal du benytte dig af Essential The Beginning Large Breed produktet.

I produktet finder du sunde, velsmagende og velkomponerede råvarer. De fremhævede ingredienser i dette produkt er ænder, kylling, skotske atlanterhavslaks, omega 3, regnbueørreder og friske æg.

Hvis dette lyder som noget for din hund, så kan du klikke her eller på poserne for at hente måltidsprodukterne hele vejen hjem.

First Buddy Puppy

Du kan med First Buddy Puppy imødekomme din hunds sensitive fordøjelsessystem, når det kommer til hundefoder. Det er ikke alle typer af foder, der er produceret med henblik på at tage hensyn til hundens individuelle behov. Det gør First Buddy.

Foderet er kornfrit og glutenfrit. Det indeholder samtidig fremhævede ingredienser såsom and, kylling, kartoffel, animalsk fedt, kanin og mineraler. Du serverer altså hvalpefoder, der kan understøtte hundens udvikling.

Klik her hvis du mener, at dette kan være det helt rigtige produkt for at få din hund til glæde sig til hver evig eneste måltid. Samtidig kan du glæde dig over, at I sammen skaber hundens sunde spisevaner.

Foder til din voksne Islandske Fårehund

Har du snart en hvalp, der går over til at være en voksen Islandsk Fårehund? Så kan det ikke understreges nok, at der i denne proces skal være ekstra fokus på typen af foder, der bliver serveret for den sultne og madglade hund. I denne udvikling kommer din Islandske Fårehund til at ændre karakter, og den vil formentlig også skyde i vejret.

Det at ens krop og muskulatur udvikler sig med hastig og intens fart giver anledning til at overveje, hvilken fodertype kan understøtte dette utaknemmelige skift. Der er ingen tvivl om, at hvalpefoderet ikke er nok længere. Du kan her i opstartsfasen mixe de to forskellige fodertyper, så transformeringen bliver ergonomisk.

Essential – The taste box

Har du et stort ønske om at servere et varieret og afbalanceret måltid til din firbenede bedste ven? Så kan Essential – The taste box være det rette valg for dig og din hund. Det er ikke svært at sammensætte et måltid, der indeholder forskellige slags proteiner, mineraler, vitaminer, næringsstoffer og aminosyrer.

Denne pakke består af Essential Estate Living, Essential Nautical Living og Essential Superior Living, som du naturligvis også kan købe hver for sig. Det kan sagtens være, at din hund viser interesse overfor en af varianterne – men ikke det hele. Hundene har deres egen smagsoplevelse, og det skal respekteres.

Hvis du vil være sikker på, om din hund kan lide denne fodertype, så kan du læse mere om deres prøvemåltider. Det kan gøre, at du får rig mulighed for at prøve maden af uden, at du behøver at brænde inde med mad, som din hund alligevel ikke ønsker at spise.

Lyder den unikke sammensætning af hundefoder som det perfekte match til din hunds behov, så kan du klikke her eller på foderet for at få produktet hjem i hundens madskål.

First Buddy Adult

Ønsker du at servere kvalitetssikkert hundefoder fra First Buddy Adult til din Islandske Fårehund, når spisetiderne indtræffer? Så kan du gøre dette med ro i maven velvidende om, at du giver din hund et måltid, der er fyldt med friske og velovervejede kvalitetsingredienser.

Denne fodertype er kornfri og glutenfri. Der er mange hunde, der har store udfordringer med deres fordøjelsessystem. Her kan dette produkt være en smart løsning, da det træder meget varsomt. Der har også et højt indhold af omega 3, der kan være en god ressource til vedligeholdelse og pasning af både hud og pels.

Hvis du mener, at dette produkt er noget for din hund, så kan du klikke her eller på posen for at købe hundefoderet hjem.

Foder til din ældre Islandske Fårehund

Vi kender naturligvis følelsen af at vokse op. Alderen kommer snigende, og inden vi ved det, så indtræffer de mange skavanker og skader af forskellig karakter. Det forekommer hyppigere, og de bliver også mere smertefulde. Dette sker også for vores bedste pelsede ven. Ejer og hund knytter hurtigt et stærkt bånd, og vi vil derfor give dig de bedste forudsætninger for, at du kan skabe mange uforglemmelige minder sammen ude i fremtiden.

Det er ikke unaturligt, at hunde i den højere alder skal passe bedre på organerne, knoglerne, muskulaturen, stofskiftet og fordøjelsessystemet. Dette gælder også med den kognitive og mentale tilstand. Læs med her om hvilke produkter, der kan hjælpe med at opfylde selv den ældste hunds næringsbehov.

Essential Older

Når du vælger at give din Islandske Fårehund Essential Older hundefoder, så er det med henblik på at servere et måltid, der er rig på de helt rigtige næringsstoffer, vitaminer, mineraler og aminosyrer. Du får samtidig måltider, der er velkomponerede, velsmagende og veludførte.

De fremhævede ingredienser i denne hundefoder er blandt andet ænder, regnbueørred, laks, friske æg og kylling. Du vil ikke blive skuffet over råvarernes friskhed og den høje kvalitet, der er stort fokus på, når det gælder denne type hundefoder. Der skal være plads til, at energikilderne kan være med til at forøge livsvilkår og livskvalitet hos din Islandske Fårehund.

Hvis denne fodertyper er noget for dig, så kan du klikke her eller på foderet. Så kan du snart have måltidet hjemme hos dig, og din hund kan nyde godt af lækkerierne i madskålen.

First Buddy Senior

Du kan med First Buddy Senior opnå en spændende udvikling for din hund. Den har ramt de ældre dage, og kan være begrænset i dens bevægelighed. Men med den helt rette form for hundefoder, så kan den modstå, forebygge og bekæmpe eventuelle skader og skavanker.

Det kan også være, at du har en Islandsk Fårehund, der har taget meget på. Hvis dette er tilfældet, så kan du ligeledes benytte dig af First Buddy Senior, der har stort og intenst fokus på højere proteinindhold og en reducering af fedtet i foderet. Dette kan være vejen frem, så hunden oplever en hurtigere mæthedsfølelse. Det resulterer så i, at der ikke bliver spist særlig meget. Derudover er hundefoderet kornfrit og glutenfrit.

Har du en hund, der kæmper med at holde vægten nede, så kan du hos os finde mere information om de mange tiltag og løsninger, der potentielt kan være for lige netop din hund. Læs med her:

Du kan klikke her eller på billedet, hvis dette produkt frister for din hund.

Afsluttende bemærkninger

Har du tænkt over, at du kunne supplere tørfoderet med vådkost? Og hvad er det, der er spændende ved dåsemaden? Det kan sagtens være, at din hund foretrækker denne fodertyper fremfor den sprøde tørfoder. Du kan læse mere om mulighederne for dig og din hund her:

Seneste artikler