Kattemad på abonnement – Undgå at løbe tør


Du kender lyden. Din kat står troligt og kigger op på dig med bedende øjne. Måske snakker den til dig og prøver at fortælle dig, at den er ved at være meget sulten. Du kigger ned i posen med kattemad og opdager med stor frygt, at der ikke er mere tilbage.

Du leder hele køkkenet igennem for at se, om der er noget foder et andet sted, men uden held. Heller ikke i garagen eller i opbevaringsrummet er der en pose til. Krise! Klokken er 22.30 og ingen butikker har åben. Du ved at du ikke får sovet særlig meget i nat, fordi din kat vil stå lige ved siden af dig og plage om at få noget mad.

Dette skrækscenarie kan du heldigvis undgå! I en travl hverdag med børn, arbejde og madlavning kan det være svært at huske på foder til katten. Derfor kan du også lige pludselig stå med håret i postkassen, fordi der ikke er mere mad tilbage i posen og du ikke lige har mulighed for at få købt noget nyt.

Det kan også være, at du er for magelig og helst bare vil sidde derhjemme og få leveret din kattemad. Hvis du er glad for lette løsninger, så læs med her!

Convenience vinder frem overalt i detailhandlen. Du kan ikke undgå at se flere kølemontre stå i supermarkedet med mad der sådan set er lavet. Du skal bare smide det i ovnen i en 30 min og så er det serveret. Nemt, ikke?

Det ville også være superdejligt, hvis man kunne få det samme til sin kat. Men hov! Det er faktisk blevet muligt, for ligesom andre dele af detailhandlen er begyndt at fokusere mere på convenience, så er dyrefoder-forhandlere også begyndt at tænke over det.

Derfor er der hele to virksomheder, hvor du lige nu kan få kattemad på abonnement og hvor foderet kommer til dig når din nuværende pose er ved at være tom. Det bliver simpelthen ikke nemmere!

Men det gælder ikke kun for foder til din kat. Hundefoder på abonnement er også en mulighed og her er der helt op til fire forskellige forhandlere der tilbyder hundemad på abonnement. Hvis du gerne vil læse mere om foderabonnementet til hunde, så læs vores fremragende artikel om emnet, som du finder nedenfor.

De to virksomheder, der lige i øjeblikket tilbyder levering af kattemad på abonnement, er Olivers og Gilpa. Det er som sagt et marked der er i konstant udvikling, så hold øje med siden her, hvor artiklerne vil blive opdateret løbende, når der kommer flere spillere på markedet.

Nedenfor vil vi gennemgå de to virksomheder og hvilke produkter det er muligt at få i deres forskellige abonnementer.

Olivers – Kattemad i høj kvalitet

Olivers har eksisteret siden 1998 og har siden været førende i at levere Super Premium foder til både hunde og katte i Danmark. Olivers hovedfokus er at bruge naturens egne råvarer og altid har et kødprodukt som første ingrediens i deres foderblandinger.

Udover at være førende indenfor sit felt, så garantere Olivers også på smagen af deres produkter. Du får nemlig 100 % smagsgaranti på alt foder fra Olivers og får byttet din varer, hvis din hund eller kat ikke er tilfreds.

Som så mange andre i detailhandlen, så har Olivers også et loyalitetsprogram der edder ClubOLIVERS, hvor du blandt andet som medlem får gratis levering af Olivers foder. Hvis vi kigger på deres side på Trustpilot, så giver over 80 % af de 12.000 anmeldelser topkarakterer. Så Olivers er ikke kun elsket af dyrene. Det samme gælder for deres ejere.

Hvis du er i tvivl om noget omkring Olivers foder kan du altid ringe til deres kundecenter, hvor kompetente medarbejdere med mange års erfaring sidder klar med telefonerne. Hvis din kat har nogle specielle forhold, som du gerne vil have med i valg af foder og kundecenteret ikke kan hjælpe, så er du stadig i gode hænder hos Olivers.

De har nemlig tilknyttet deres helt egen dyrlæge, som kan svare på de meget specielle spørgsmål. Det er også dyrlægen som har været med inde i udviklingen af alle Olivers dejlige produkter til både hunde og katte.

Kontakt Olivers kundecenter på telefon 43 64 13 64 eller via mail på kundecenter@olivers.dk

Abonnementsordning

Hvis du gerne vil oprette en fast levering af hunde- og/eller kattefoder hos Olivers, så har de altid 10 % rabat på din bestilling. Hvis du er bange for at din kats behov ændrer sig, så fortvivl ej. Du kan nemlig altid både tilføje og fjerne produkter fra din faste levering inden leverancen bliver sendt af sted til dig.

De 10 % rabat gælder på hele din kurv, så her er der både 10 % rabat på godbidder, legetøj, foder eller noget helt andet, som du vælger at skal have med.

Når du bestiller automatisk levering af foder, så kan du få det leveret direkte til døren og leveret når det passer dig. Det er nemt at udskyde en levering, hvis katten ikke har spist så meget og der derfor er rigeligt mad tilbage.

Du skal ikke frygte for at misse din mulighed for at ændre i leverancen, for Olivers sender altid en mail til dig i god tid, så du kan nå at gå ind på deres hjemmeside og ændre i abonnementet og leveringen. Hvis du på et tidspunkt ikke vil bruge Olivers fantastiske abonnementsservice længere, så er det nemt at opsige. Der er nemlig hverken en binding eller andre omkostninger forbundet med dette.

Det er meget nemt at komme i gang med din første levering. Alt du skal gøre er at gå ind på Olivers hjemmeside og finde det foderprodukt som du finder bedst til din kat. Når du har fundet din variant og hvor mange kilo du ønsker, så kan du nemt få det med i dit abonnement ved at trykke ”Vælg fast levering.

Herefter trykker du bare på køb og når købet er gennemført, er du automatisk tilmeldt abonnementsordningen og du løber aldrig tør for foder til din kat.

Hvis du ikke kan vente med at komme i gang, så tryk enten på deres logo eller klik lige her.

Gilpa – Specialist i kattemad

Et andet alternativ til Olivers er Gilpa, der ligeledes har en mission for at gøre det nemt at være både hunde- og katteejer. Samtidig vil de gerne have, at du som forbruger kan spare nogle penge, uden at gå på kompromis med kvaliteten til dine søde kæledyr.

Hos Gilpa bestemmer du også selv i hvilket interval du vil have leveret foderet og du kan altid ændre tidspunktet for levering, stoppe leveringer for en stund eller slutte abonnementet helt. Her er der nemlig heller ikke ekstra omkostninger, da der ikke er nogen form for binding. Gilpa vil nemlig kun dig og dine kæledyr det bedste.

Du kan samtidig være sikker på, at du aldrig kommer til at betale for noget foder, som du ikke får, fordi pengene bliver først trukket, når leveringen forlader Gilpas lager.

Du skal oprette en bruger på Gilpas hjemmeside, som du kan gøre lige her. Når du er oprettet som bruger og logget ind, så finder du det produkt som du gerne vil have leveret med faste intervaller. Og det behøves ikke kun at være foder. Her kan du også vælge de mange andre ting som Gilpa har i deres sortiment som kiks, godbidder, Oduor Aid og meget mere.

Når du har lavet din kurv, så angiver du hvor ofte du gerne vil have kurven leveret som f.eks. hver tredje uge. Derefter klikker du bare Bestil.

Det eneste du skal gøre herefter, er at tjekke din kurv en sidste gang, skrive hvilken dato du ønsker for første levering, udfylde dine kontakt- og leveringsoplysninger og så klikke videre til betalingsvinduet. Når du har gennemført dette, så er du færdig og kan vente i spænding på din første levering fra Gilpa.

Husk at pengene før bliver trukket, når varerne har forladt deres lager.

Hvis du gerne vil se en video af, hvordan du opretter et abonnement hos Gilpa, så se med her:

Hvis du gerne vil ændre i leveringsintervallet, så kan du gå ind på din bruger hos Gilpa og ind under Se abonnementer. Her trykker du Vis og kan gå ind og rette i leveringsintervallerne.

Hvis du gerne vil ændre i dine varer som bliver leveret, som for eksempel at skifte dit killingefoder ud med voksenfoder, så kan du skrive en mail til info@gilpa.dk og skrive hvilket foder der fremover skal være i din levering.

Hvis Gilpa lyder som noget for dig, så kan du oprette dig som abonnent ved at klikke lige her.

Afsluttende bemærkninger

Det var lidt om abonnementsordninger til kattemad, så du aldrig igen skal risikere at stå uden mad og en meget sulten kat. Vi håber du har fundet Olivers og Gilpas løsninger brugbare. Vi synes i hvert fald at det er smart – specielt i en travl hverdag, hvor tingene godt må godt lidt nemt, når man har fået fri fra arbejde og har hentet børnene.

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller idéer til emner vi skal skrive om, så er du velkommen til at skrive til os på kontakt@vielskerdyr.dk.

Martin

Jeg har altid elsket dyr og derfor har jeg både en kat og en lille hund. Hunden er en blanding mellem racerne Mops/King Charles og bomuldshund. Jeg har altid vil give mine dyr det bedste og derfor deler jeg også mine erfaringer med jer gennem mine artikler. Målet for mig i mine artikler er, at sprede det gode budskab, så dyrene får de bedste vilkår og det bedste liv.

Seneste artikler