Malteser – Hundefoder til miniaturehunden fra Malta


Mød den charmerende, livsglade og selskabelige hund, der indeholder mange positive og bemærkelsesværdige værdier. Den mindre, men meget pelsede hund, har en utrolig evne til at være rolig, kærlig og hengiven i hjemmets trygge rammer, mens den ikke går på kompromis med den aktive, sjove og livlige mentalitet, når den er udendørs.

Du kan ikke undgå at blive varm om hjertet, når de runde og nuttede øjne kigger direkte ind igennem dine. Man kan næsten ikke forestille sig, at dens forfædre brugte en stor del af dens aktive liv på at jage og bekæmpe mus og rotter i havnebyernes bygninger og lastrummet i skibene. Ikke desto mindre viser hunden stadig tegn på selvstændighed og livlighed.

Er du en af de heldige, der gemmer på den ikoniske maltesiske hund derhjemme? Så har du også prøvet mange gange, at hunden følger dig med øjnene, når sulten indtræffer. Du er ikke i tvivl om, hvornår madskålene skal fyldes op. Dertil er det vigtigt, at hunden får mad, der kan understøtte hundens næringsbehov. Du kan læse med her og få et sublimt indblik i, hvor du kan finde foder af højeste kvalitet.

Udvalg af hundefoder til malteseren

Med en malteser kender man allerede til racens enorme pryd. Det kan være en jungle at finde rundt i dens pelsplejebehov, da det kan være en stor udfordring. Pelsen er en meget stor ydre karakteristik, når det kommer til denne race. Derfor skal det heller ikke være svært at finde den rette form for foder. Vi gør det nemt for dig at dykke ned i de mange varianter, og sørger for, at du fylder hundeskålene med nærings- og indholdsrigt foder.

Essential Foods

Hos Essential Foods kan du købe hundefoder af højeste kvalitet. Der bliver ikke gået på kompromis med indholdet, der alt bliver brugt i maden for, at det skal have en funktion. Du ser altså kun ingredienser deri, som du selv ville kunne stå indenfor at spise.

Med de mange innovative tilvalg i foderet og konceptet, så kan du med Essential Foods forbedre og forlænge dyrenes liv. De giver dig rig mulighed for at give hundens fordøjelsessystem de bedste forudsætninger.

Er du i tvivl, og har du allerede et favoritmærke, som du ønsker at skifte ud, da din hund ikke længere er yderst imponeret, når spisetiden indtræffer? Så kan du for eksempel lade dig inspirere og afprøve produkterne ved at benytte dig af deres prøvemåltider. På den måde brænder du ikke inde med en masse hundefoder, som din hund potentielt ikke vil kendes ved på den lange bane.

Måske har du også skulle lede længe efter godbidder, der bliver produceret med et stort fokus på velsmag, natur, næring og sundt indhold. Du kan altså overraske din malteser med en godbid, der ofte sender hunden i ekstase, samtidig med at du er velvidende om, at den får alle de vigtigste mineraler og vitaminer. De er ydermere med til at forbedre hundens trivsel og spisevaner. Tjek de mange forskellige godbidder ud, som din hund kan få stor gavn af.

Udover at være enormt dygtige til at sælge aldersbaseret foder, så har de ligeledes evnen til at kreere mad til hunden, der har forskellige egenskaber og kvaliteter.

  • Essential Contour er målrettet til hunde, der er ramt af overvægt, er blevet kastrerede eller steriliserede.
  • Essential Stamina er målrettet til hunde, der kan have tendens til undervægt.
  • Essential Highland Living er skotsk inspireret, og er blandt andet en måde at give din malteser et fuldt kornfrit måltid.
  • Essential Balance afviger en del fra de resterende foder-muligheder, men indeholder blandt andet mange proteiner i form af kalkun, ris og havre.

Alle måltiderne kan anskaffes i forskellige pakninger, variationer og størrelser. Du kan blandt andet købe 3 kg, 4×3 kg og 12 kg poser. Vælg Essential Foods til din malteser og bliv godt dækket ind på hundefoder.

First Buddy

Noget af det mest bemærkelsesværdige hundefoder fra Gilpa hedder First Buddy. Denne type foder giver dig rig mulighed for at sørge for mad til din elskede malteser. Hunden får gennem denne føde de bedste forudsætninger – selv når dyret ikke spiser. Du kan sørge for, at hunden opnår et næringsrigt måltid af høj kvalitet. Deres førende egenskab er at producere glutenfri hundefoder.

Du kan med First Buddy levere mad til dit dyrebareste eje med god ro i maven. Det er nemlig indhold, der er lavet på de allerbedste råvarer, som også selv mennesker vil indtage. Har du oplevet, at din hund ikke trives på den helt almindelige foder? Så kan du med god fordel afprøve First Buddy. Mange af dine hundefoder muligheder indeholder råvarer såsom kylling, kanin, kartofler, olie fra vildlaks, ærter og krydderurter.

Aldersrelateret foder til din malteser

Det er uhyre vigtigt, at du til din malteser sørger for at give foder alt efter, hvor gammel den er. Det har stor betydning for hunden, da en hvalp ikke kræver de samme forudsætninger indenfor vitaminer og mineraler, som en fuldvoksen eller måske ældre hund gør. Læs med videre her for at få et indblik i de enkelte produkter.

Næringsrigt foder til malteserhvalpen

Du kan finde hundefoder mange steder, hvor det er målrettet mod din hvalp. Du har måske lige modtaget den lille charmør, og du kan igennem hundens spisevaner hjælpe den til at vækste og falde ordentlig til. Hundefoder har stort betydning for, at hunden føler sig tryg og tilpas.

Vælg Essential Foods til malteserhvalpen

Køb Essential The Beginning for at opnå tårnhøj kvalitet. Der findes ingredienser såsom and, kylling, laks, ørred og frisk æg. Det er fuldkommen kornfrit, og du skal forvente at bruge dette produkt helt indtil malteseren er 10-12 måneder gammel.

Du skal være især opmærksom på, at hvis din hvalp som voksen er blevet skudt til at veje mere end 15 kilo, så skal du benytte dig af Beginning Large Breed i stedet for, så der igen er fokus på det individuelle behov for alle slags hunde.

Køb Glutenfri hundefoder til din malteser hvalp

Har du en fornemmelse af, at din hvalp er lidt mere selektiv og sensitiv, når det kommer til madskålen. Så kan du med fordel købe First Buddy Puppy, da det er glutenfrit. Det vil være mere skånsomt for hundens fordøjelsessystem, og det kan vel at mærke være grundstenen til at give hunden bedre trivsel.

De primære råvarer er and, kanin, ris, ærter, animalsk fedt og kartoffel. Det afviger fra produkt til produkt, men denne type foder indeholder generelt mange proteiner direkte fra kød. Det kan serveres for din yndlingsmalteser indtil at 1-års fødselsdagen indtræffer.

Næringsrigt foder til voksen

Det er vigtigt, at de voksne maltesere får den helt rette form for næring. Det er nemlig der, at de finder deres vigtigste energikilder. Du kan derfor passe ekstra godt på hundens sundhed og trivsel ved at investere i foder, der er produceret på baggrund af høj kvalitet.

Find foder til den voksne malteser hos Essential Foods

Du kan købe The taste box her. Denne type hundefoder sørger for, at din voksne malteser får måltider, der er yderst varieret. Det er nemlig den perfekte blanding af tre forskellige slags hundefoder.

Den første med lilla indpakning er Essential Estate Living og indeholder blandt andet fritgående britisk lam og hjort, mens den anden med blå indpakning er Essential Nautical Living der består af frisk laks, sild, ørred, sæsonens resterende fisk og et højt indhold af OMEGA 3 fedtsyrer, hvorimod den sidste Essential Superior Living med grøn indpakning er fyldt med kylling og and.

Udforsk glutenfri goder fra First Buddy til den voksne malteser

Du kan købe First Buddy Adult hundefoder til din voksne malteser, som kan være med til at understøtte det almindelige aktivitetsniveau. Du støder på kvalitetsingredienser, og får mange sensitive hunde kan det være en stor udfordring at finde råvarer, som de er tilfredse med. Her er indholdet blandt andet and og kanin, som mange kræsne hunde foretrækker.

Denne slags hundefoder vil give ro i maven til både dig som ejer og til din pelsede bedste ven. En malteser kæmper meget med pelsplejen, og med det høje indhold af OMEGA 3 olie, så kan du drage fordel af, at dette er godt for både huden og pelsen.

Næringsrigt foder til senior

Når man bliver ældre som menneske, så følger der ofte flere skavanker med sig. Det kan være udfordrende at opretholde den ønskede livskvalitet, og det gælder også for hunde. Du kan dog forøge chancerne for et bedre hundeliv som senior ved at vælge den rette form for måltid til din malteser.

Få foder fra Essential Foods til din senior malteser her

Køb Essential Older for at sørge for, at din ældre malteser får et næringsrigt og respektfuldt måltid hver evig eneste dag. Du finder råvarer såsom and, kylling, laks, ørred og friske æg.

Du tænker måske, at du ikke er helt sikker på, hvornår denne type kost kan være en fordel at begynde på? Når din malteser har nået den 2/3 forventede levealder, så kan dette måltid være behjælpeligt for hundens livskvalitet. Hos malteseren er det typisk omkring 7-8-års alderen at seniorfoder er en god idé.

Vælg glutenfri kost til din senior malteser fra First Buddy

Du kan købe First Buddy Senior eller Light hundefoder af høj kvalitet, når det kommer til at servere måltider, der stemmer overens med hundens alder. Der er stort fokus på energibehov, stofskifte og forbrænding med denne type hundefoder. Din malteser vil få de bedste forudsætninger med næringsrigt indhold.

Du støder på glutenfrie råvarer såsom and, kanin og OMEGA 3 fra vildlaks. Der er naturligvis heller ikke brugt skadelige eller kunstige farvestoffer i hundefoderet. Du opnår med dette foder 76 % proteiner, der kommer direkte fra kød.

Afsluttende bemærkninger

Har du nogensinde oplevet, at din hund har kigget på dig med bedende øjne om, at du skal fylde madskålen op? Eller måske har du rykket hånden ind i skabet, hvor hundens mange forskellige snacks er, men hurtigt har måtte konstatere, at skabshylden er tom? Måske er din hund især vild med dåsemad, så kan du lære mere om Dåsemad til hunde – Derfor er det godt til din hund hos os.

Så kan du læse mere om Hundefoder på abonnement – Løb aldrig tør for mad til din hund, så du altid kan være sikker på at have mad i skabet. Du vil derfor ikke skulle ud i at få dårlig samvittighed overfor din højt elskede malteser.

Det kan ligeledes være, at du har en hund, der lider af et højt stressniveau, hvilket du kan få hjælp til i Stresset hund – Guide til at afhjælpe stress hos din hund. Her vil du finde råd til, hvordan din hund kan få en bedre livskvalitet.

Seneste artikler