Økologisk hundefoder – Det økologiske alternativ til din hund


Vi elsker vores hunde og derfor anbefaler vi hos vielskerdyr kun det bedste hundefoder på markedet. Vores anbefalede produkter er altid uden unødvendige eller skadelig tilsætningsstoffer, men hvis man gerne vil gå skridtet videre, så findes der også nogle få alternativer, hvis man gerne vil have økologisk hundefoder. 

Økologi spiller en større og større rolle i de danske hjem, hvor de tidligere nærmest kun var økologisk mælk man kunne få i supermarkederne. Nu findes der næsten ingen fødevare, hvor der ikke findes en økologisk variant på hylden – i hvert fald i de større supermarkeder. 

Som vi har set det med så meget andet, så vil vi gerne videregive vores muligheder til vores dyr. Derfor begynder der så småt at komme økologisk hundefoder og økologiske godbidder på markedet. Økologisk hundefoder er stadig i den spæde begyndelse, men jo mere fokus der bliver på økologi, jo flere varianter kommer der på markedet for økologisk hundefoder. 

Vi har her samlet de bedste økologiske godbidder og hundefoder, så din hund også kan komme med på den økologiske bølge. Du får vores anbefalede produkter lige her.

Pet Farm Family Økologisk fårekød – BARF godbidder

Det første økologiske produkt til hunde vi gerne vil anbefale er Pet Farm Family Økologisk fårekød – BARF godbidder. BARF er et relativt nyt fænomen i Danmark, hvor hunden kommer tilbage til dens instinkter og spiser hovedsageligt kød. Hvis du vil læse mere om BARF, så har vi skrevet en god artikel der forklarer om fodertypen BARF:

Disse godbidder er lavet af frisk fårekød og din hund vil elske dem! Fårekødet er også ekstra godt for hunde med sarte maver, da proteinerne fra får- og lammekød er særlig nænsomt mod hundemaver. Udover at BARF er meget smagfuldt, så er godbidderne også utrolig næringsrige. 

Pet Farm Family Økologisk fårekød – BARF godbidder er lavet af 100% kød og der er ikke brugt noget slagteriaffald i godbidderne. Kødet kommer fra lokale økologiske gårde og godbidderne er uden smagsforstærkere og stabilisatorer.

Vil du have godbidder af 100% frisk lam og lyder Pet Farm Family Økologisk fårekød – BARF godbidder som noget for dig og din hund, så kan du købe dem ved at trykke på produktet eller klikke lige her.

Pet Farm Family Økologisk fårekød – BARF to go

Det næste produkt vi gerne vil anbefale er også godbidder. Pet Farm Family Økologisk fårekød – BARF to go er lavet af samme firma som ovenfor, men disse godbidder er lettere at have med på tur. Som alt andet BARF, så er det lavet af 100% økologisk fårekød.

Men hvad betyder To Go så? Pet Farm Family Økologisk fårekød – BARF to go bliver frysetørret ned til 25% af den oprindelige kødvægt. Det vil sige, at man kan tilsætte 300 gram vand og så har man det der svarer til 400 gram frisk kød. For at lave dette BARF to go, så tager det ca. 10 minutter at gå fra det frysetørrede kød til 400 gram frisk kød. Det er meget nemt!

Hvis du gerne vil prøve BARF to go og give din hund et økologisk måltid på farten, så kan du købe Pet Farm Family Økologisk fårekød – BARF to go ved at trykke her eller klikke på billedet.

Du kan vælge mellem 2 størrelser af Pet Farm Family Økologisk fårekød – BARF to go. Den lille pose er på 70 gram, mens den store er på 400 gram. Husk på, at det er tørret kød, så foderets endelige vægt skal ganges med 4, da Pet Farm Family har reduceret kødvægten fra det oprindelige til 25%.

Pet Farm Family – Økologisk fårekød

Det første økologiske hundefoder er også fra Pet Farm Family. Pet Farm Family – Økologisk fårekød hedder foderet og består af hele 55% økologisk fårekød fra fritgående får. Det giver kød i højeste kvalitet og er den perfekte proteinkilde til din hund, som gerne vil have økologisk hundefoder.

Som med alt andet hundefoder med fårekød, så er det dejlig skånsomt mod maven, så både hunde med sarte maver og fordøjelsesproblemer kan spise med. Hunde med allergi kan også spise dette foder, for der er ingen dårlige tilsætningsstoffer. 

Kødet har utrolig høj næringsværdi, fordi lammet indeholder gode mineraler fra zink og gode vitaminer i form af riboflavin, niacin og B12. Andre gode mineraler som Pet Farm Family – Økologisk fårekød indeholder er fosfor, kalium og jern.

Pet Farm Family – Økologisk fårekød indeholder også linfrø og hampefrø der er rige på D-vitamin, E-vitamin og mineraler som jern og magnesium. Frøene giver også et højt indhold af omega 3 og omega 6 fedtsyre, som vi kender fra fede fisk og deres gode egenskaber til hundens hud og pels.

For at få nogle gode glutenfri energikilder har Pet Farm Family valgt at tilsætte rismel og kartoffelstivelse. Der er også økologiske rødbeder og gulerødder i Pet Farm Family – Økologisk fårekød, der giver antioxidanter, fibre og vitaminer til foderet.

Hvis du vil give din hund noget lækkert økologisk hundefoder, så er Pet Farm Family – Økologisk fårekød lige sagen. Du kan købe det hos My Dream Pet lige her eller ved at trykke på billedet.

Pet Farm Family – Økologisk fårekød fås i poser på 150 gram og i en større pose på 2 kg.

Pet Farm Family har også en variant med økologisk oksekød, der også indeholder alle de gode ting som varianten med økologisk fårekød. Pet Farm Family – Økologisk oksekød er særlig velegnet til hunde der er meget aktive eller til racer, som gerne vil have lidt mere protein end den gennemsnitlige hund. Du kan finde Pet Farm Family – Økologisk oksekød lige her.

ZiwiPeak Dog Air-Dried Beef

Det sidste økologiske hundefoder vi gerne vil anbefale er ZiwiPeak Dog Air-Dried Beef. Foderet her kan både bruges til hvalpe, men også til voksne hunde. Det kan samtidig også gives til alle racer. 

ZiwiPeak Dog Air-Dried Beef er lavet af 100% økologisk oksekød, hvor køerne har fået græs og har været fritgående på markerne i New Zealand. Foderet er blevet lufttørret meget forsigtigt, så foderet har bevaret alt sin gode næring. 

ZiwiPeak Dog Air-Dried Beef indeholder hverken hvede, soja, ris, korn eller andre fyldstoffer. Det er derfor kun plads til det nødvendige som blandt andet består af 95% økologisk kød fra oksen, grønlæbet musling fra New Zealand, tørret tang, cikorieinulin, persille og de nødvendige vitaminer og mineraler. 

Den grønlæbede musling indeholder store mængder glucosamin, der er kendt for at hjælpe hundene med at bevare deres fleksibilitet og bevægelsesfrihed.

Hvis dette fantastiske og økologiske hundefoder er noget for dig, så kan du købe ZiwiPeak Dog Air-Dried Beef hos My Dream Pet lige her eller ved at trykke på billedet.

ZiwiPeak Dog Air-Dried Beef fås i 3 forskellige størrelser. Varianterne er i 1 kg., 2,5 kg. og 4 kg. Jo større pose du køber, jo mere spare du.

Afsluttende bemærkninger

Det var lidt om de økologiske alternativer der er lige i øjeblikket til hundefoderet. Det er et marked der er under konstant udvikling, så sørg for at vende tilbage til siden for at læse om det nyeste økologiske foder til din hund. 

Vi håber, at vores lille gennemgang har givet dig en idé om, hvilket hundefoder og hvilke godbidder din hund skal gumle i sig næste gang. Hvis du skulle have nogle spørgsmål til vores artikel eller andet på vores hjemmeside er du hjertelig velkommen til at kontakte os på kontakt@vielskerdyr.dk

Martin

Jeg har altid elsket dyr og derfor har jeg både en kat og en lille hund. Hunden er en blanding mellem racerne Mops/King Charles og bomuldshund. Jeg har altid vil give mine dyr det bedste og derfor deler jeg også mine erfaringer med jer gennem mine artikler. Målet for mig i mine artikler er, at sprede det gode budskab, så dyrene får de bedste vilkår og det bedste liv.

Seneste artikler