Old English Bulldog – Hundefoder til den engelske Bulldog


Den kraftfulde, brede og muskuløse hund kan ved første blik virke en smule intimiderende, men når du lærer din Old English Bulldog at kende, så møder du et mildt, pålideligt, afslappet, kærligt og forudsigeligt kæledyr.

Hundens ydre karakteristiske træk er ikoniske og velkendte. Det kugleformede, runde, store og fladtrykte hoved er en af hundens primære varetegn. Hundens krop har en stor mængde af hud, og det giver hunden et helt unikt udseende. Måske har du derudover oplevet at modtage et stort og bredt smil fra din elskede engelske Bulldog, som har fået grinet frem på dine læber? Det er et smil, der er genkendeligt, komisk og meget smittende.

Hundens indre karakteristiske træk stemmer ikke nødvendigvis overens med den engelske Bulldogs intimiderende, brede og kraftfulde ydre look. Dens personlighed går nemlig mere i spænd med begreber såsom venlighed, blidhed, pålidelighed og forudsigelighed.

Hundens store pryd er de store mængder af hud og savl, der følger med i den engelske Bulldog-pakke. Rynkerne i ansigtet og den ligeledes enorme produktion af savl gør, at du er nødsaget til som ejer at tørre det væk, så din bedste firbenede ven ikke bliver udsat for smertefulde hudinfektioner.

Måske står du i samme sekund med din engelske Bulldog, der viser tydelig tegn på en hudinfektion. Så kan du klikke her for at se produkter, der kan være behjælpelige i plejen af hud og pels.

Udvalg af hundefoder til din Old English Bulldog

Har du oplevet, at din engelske Bulldog har stukket snuden hen mod madskålen, som er fyldt til randen med lækre sager, men derefter vælger at dreje uden om skålen i protest mod serveringen? Vi kender det alle fra vores eget hverdagsliv. Du har kokkeret i timevis for at klargøre et lækkert måltid, hvorefter børnene udelukkende har klager over resultatet.

Det kan være opgivende og frustrerende, at maden ikke bliver rørt. Det samme gælder, når hunden ikke spiser hundefoderet, som du derefter ender med at brænde inde med. Hvis du har en hund, der ikke nødvendigvis spiser alt, der bliver serveret, så kan du udforske artiklen Kræsen hund? Her er hundefoderet der vil glide ned for at få et indblik i de mange løsninger, der kan få hunden til at guffe maden i sig.

Essential Foods

Mød Essential Foods der serverer velkomponerede måltider til din engelske Bulldog fra den absolut øverste hylde. De har et brændende ønske om at gøre livet lettere for din hund. Det skal være muligt, at man gennem ernæring kan forbedre hundens livskvalitet.

Det er vigtigt, at hundens helbred, velvære og sundhed er i fuldkommen fokus. Den næringsrige mad påvirker hundens generelle trivsel, hvorfor det kan betale sig at være nænsom og velovervejet, når man udvælger hundens foder. Det er også gennem dette måltid, at der bliver skabt de forkerte eller rigtige spisevaner for alle hunderacer.

HIKE

Hvis du søger hundefoder af høj dansk kvalitet, så skal du udforske hundefoder-sortimentet hos HIKE. Opskriftsbogen er baseret på begreber såsom næring, sundhed, helbred, velvære og velsmag.

Med de 30 års erfaring i bagagen så er HIKE det helt rigtige valg, hvis hunden skal have de bedste forudsætninger gennem sublime spisevaner. Du finder hos dem mange forskellige velkendte smage, hvor proteinerne og næringsstofferne kommer direkte fra rigtigt kød. Du får altså dansk produceret hundefoder med fokus på at eliminere farve-, smags- og tilsætningsstoffer.

Foder til din Old English Bulldog hvalp

Det kan være svært at vide, hvor man skal begynde, når man lige har budt det nyeste familiemedlem velkommen hjem. Det er en proces, der kan være fyldt med overvældende, intimiderende, frustrerende, glædelige, kærlige og spændende følelser for både hund og ejer. Ikke desto mindre skal man stadig have overskud til at give hvalpekroppen de bedste forudsætninger for at udvikle sig.

I starten er det en klar fordel at give din hund flere måltider om dagen. Det kan for eksempel være 3-4 måltider indtil 6 måneder alderen, hvorefter du fast nedjusterer til 2 måltider. Din engelske Bulldog har i hundefoderet godt af helt bestemte næringsstoffer, som du kan se her:

  • Calcium
  • Glucider
  • Proteiner
  • Essentielle fedtsyrer

Hvis din hund viser tegn på overvægt, så kan det være vigtigt at kigge efter foder, der kan give den muligheden for at kæmpe mod overvægten. Klik her for at læse om Overvægtig hund? Find det rigtige foder til din hund. Læs med videre for at finde frem til forskellige slags hundefoder. Husk at spisetiden for hunden skal være vigtig, men ligeledes rumme tonsvis af spænding og sjov.

Essential The Beginning

Hvorfor skal du vælge Essential The Beginning, tænker du? Det skal du, hvis du søger velkomponerede og gennemtænkte måltider til din engelske Bulldog.

Denne blanding består af kornfrit foder med friske råvarer såsom and, friske æg og ørred. De er alle af høj kvalitet, og lever op til de højeste standarder.

En voksen han af racen engelsk Bulldog vejer omtrent 25 kilo, hvorimod hunnen vil veje omkring 23 kilo. Derfor kan det være en fordel at søge mod Essential The Beginning Large Breed, der kan give din hund de bedste forudsætninger for at udvikle sig efter alle bogens regler. Hundefoderet kan serveres indtil hunden er nået 13-18 måneders alderen.

Klik her eller på billedet for at købe Essential The Beginning eller Essential The Beginning Large Breed, hvis det passer til din hund.

HIKE NATURE Puppy

Hvis du ønsker hvalpefoder, der fungerer til alle racer og størrelser, så kan du med ro i maven benyttet HIKE NATURE Puppy hundefoder.

Hundefoderet kan benyttes fra de er 3 uger til de er nået til deres respektive voksenhøjde. Der er et stort fokus på det naturlige behov, som hunde har. Det vil sige, at foderet er med til at skabe en stabil vækstbalance. Den sørger også for, at der bliver forebygget mod specifikke vækstbetingede lidelser.

Klik her eller på billedet, hvis dette lyder som noget for din højt elskede Bulldog, så I kan skabe mange uforglemmelige minder sammen.

Foder til din Old English Bulldog voksen

Det er ikke altid let for hunden at skulle skifte foder. Formentlig har den allerede fået et trygt, glædeligt og tilfredst forhold til den hvalpefoder, der er blevet serveret de sidste mange måneder.

Det er dog vigtigt, at din voksne Old English Bulldog får den rette kost, så kroppen kan udvikle sig. Du kan med fordel i starten mixe hvalpe- og voksenfoderet, så hunden har mulighed for gradvist at vende sig til skiftet. Dertil kan det være vigtigt, at du sørger for at finde fuldvoksen foder, der er velsmagende, tiltalende og næringsrigt.

Essential The taste box

Essential The taste box giver dig nemt og bekvemt mulighed for at opfylde alle hundens naturlige behov igennem en varieret kost.

Du tænker måske over, hvorfor pakkerne er inddelt i en farveindpakning? Men det er netop for at understrege vigtigheden i, at hunden får mad af forskellig karakter. De er alle med til at bidrage til forskellige vitaminer og mineraler, som din engelske Bulldog kan drage væsentlige fordele af. Du finder blandt andet:

Lyder denne sublime sammensætning af måltider tiltalende for din engelske Bulldog, så kan du klikke her eller på billedet for at købe produkterne hjem til jer.

HIKE NATURE Adult

Er din hund en ægte familiehund, brugshund og har et helt almindelige aktivitetsniveau med i bagagen? Så kan HIKE NATURE Adult med lam være vejen frem til et sublimt hundemåltid.

Opskriften på denne fodertype består af blandt andet lam, kylling og æg. Du finder ikke ingredienser som ris, majs og kornprodukter på listen. Indholdet giver hunden adgang til mange forskellige vitaminer, men der er i denne udgave smæk på de vitale Vitamin A, Vitamin D3 og Vitamin E.

Du kan klikke her eller på billedet, hvis dette produkt virker helt perfekt for din engelske Bulldog.

Foder til din Old English Bulldog senior

Vi som mennesker mærker det. Det kan være svært at følge med alderen, der flyver derudaf. Især når alle de frustrerende, smertefulde og forstyrrende skavanker melder deres ankomst. Altid efterfulgt af ufattelig dårlig timing.

Hvor end man ønskede det, så kan de ikke helt undgås. Dette gælder også for vores pelsede bedste venner. Vi skal derfor sørge for at vælge en fodertype, der passer ekstra godt på deres modne og ældre kroppe. Læs med videre, hvis du ønsker at finde et produkt, der kan sørge for, at du har tusindvis af gode stunder tilbage med din engelske Bulldog.

Essential Older

Udforsk Essential Older produktet, der kan være en kilde til alt det gode for din ældre engelske Bulldog. Det handler udelukkende om at indtage de helt rigtige vitaminer og mineraler, der kan opretholde en sund og behagelig kropstilstand for din hund.

Din gamle ven får de bedste forudsætninger på en kost, der er inspireret af BOF-princippet. Det kan du læse meget mere om her. Hundefoderets primære ingredienser er blandt andet and, kylling og laks.

Hvis dette lyder som noget for din Old English Bulldog, så kan du vælge at afprøve deres unikke prøve- måltider. Du kan også klikke her eller direkte på billedet for at købe hundefoderet.

HIKE NATURE Senior

Har din Old English Bulldog senior med alderen fået et begrænset aktivitetsniveau? Så kan HIKE NATURE Senior måltidet gøre underværker for din yndlingshund.

Med det danske og kornfrie indhold opnår du spændende og velsmagende madoplevelser for din engelske Bulldog. Det primære indhold er kylling, sæsonens fisk og kalkun. Ingrediensernes sammensætning har ydermere evnen til at forebygge mod urinvejssten. Klik her eller på billedet hvis dette lyder interessant til lige netop din hund.

Afsluttende bemærkninger

Det kan også være, at du har andre pelsede venner derhjemme? Måske har du derfor også behov for at høre mere om hundefoder, der passer perfekt til en Staffordshire Bull Terrier eller Fransk Bulldog?

Eller måske har din hund nået den høje alder, så kan du lære mere om det ultimative Hundefoder til ældre hunde – Her er foderet til det grå guld. Du køber måske selv mad, der er af økologisk karakter, så du ønsker at gøre det samme til din hund? Det kan du læse meget mere om her.

Seneste artikler