Olivers hundefoder – Det naturlige valg


Olivers er endnu en dansk firma, der levere hundefoder i absolut verdensklasse. Det har de gjort i over 20 år og vil fortsat give danskerne det bedste foder til deres hunde og katte – samtidig med, at de vil give de bedste råd og vejledning om produkterne. Hos Olivers har de nemlig både erfarne og veluddannede eksperter, der står klar til at hjælpe dig, når du ringer eller skriver til dem.

I dag er der kun 15 ansatte hos Olivers, men de arbejder hver især ekstra hårdt for at få hjulene til at løbe rundt. De få ansatte hjælper meget med at holde priserne nede og kvaliteten oppe. Tørfoderet fra Olivers bliver produceret under stor kontrol og der er løbende stikprøver, hvor kvaliteten testes i dybden. 

Det er Olivers garanti til dig som forbruger, om at Olivers måltider altid indeholder de ingredienser din hund har brug for, så den får det bedste ud af livet – uanset aktivitetsniveau og alder. Hvis du ikke tror på Olivers eller vores udsagn, så kan du selv smutte forbi Trustpilot, hvor kunderne elsker dem. Med 5 stjerner er der ingen tvivl om, at kvaliteten er i top og det samme er kundeservice.

Olivers har en klar filosofi. God service er ikke noget man bare siger – det er noget som man gør og stræber efter hele tiden. Deres gode kundeservice og store kompetencer kommer også fra deres samarbejdspartnere. Olivers har nemlig en dyrlæge tilknyttet, der både kan svare på spørgsmål fra kundeservice, men også kan vejlede i, hvilke ingredienser der er gode for din hund.

Vi vil nu give vores anbefalinger af det bedste indenfor Olivers hundefoder. Der er tre forskellige varianter hos Olivers. Deres Classic-serie, som er det der minder mest om almindelige tørfoder. Så er der Olivers kornfrie hundefoder, som særligt er godt til hunde med sensitive maver eller som er glutenallergikere. Til sidst har Olivers også en økologisk variant til dem der gerne vil spise meget økologisk og vil have deres hund med på samme vogn.

Olivers Adult Chicken Grain Free

Det første foder fra Olivers vi gerne vil anbefale er en af deres bedst sælgende foderblandinger. Olivers Adult Chicken Grain Free hedder foderet og er som navnet antyder uden korn og derfor godt til hunde med sensitive maver eller hunde der har glutenallergi. Hvis du vil læse mere om glutenallergi hos hunde og hvilket foder du kan give til dem, så læs vores gode artikel om emnet lige her:

Olivers Adult Chicken Grain Free er et komplet fuldfoder, så du behøver ikke give din hund mere end dette foder, da det indeholder alle de næringsstoffer, vitaminer og mineraler hunden har brug for. Foderet indeholder utrolig meget kylling, så din hund vil elske smagen og duften af foderet. Derudover er der også en perfekt balance mellem omega 3 og omega 6 fedtsyrerne. 

Olivers Adult Chicken Grain Free er blevet optimeret med mange gode ting fra de mange undersøgelser Olivers har lavet inden de udgav foderet. Foderet indeholder blandt andet roefibre, cikoriefibre og ærtefibre, der er en del af Olivers Triple Fiberplan.

Foderet indeholder også både glucosamin og chondroitin fra naturlige kilder som styrker leddene og giver hunden bevægelsesfrihed. Det er en del af Olivers Flex-C. Olivers Adult Chicken Grain Free er også boosted med omega 3 fra fiskeolie og med de funktionelle fibre MOS og FOS der giver en perfekt fordøjelse af maden. Til sidst er der også tilsat Olivers Aura Boost, der består af naturlige og biologiske antioxidanter, så din hund får styrket dens immunforsvar.

Hvis Olivers Adult Chicken Grain Free lyder lækkert og noget for din hund, så kan foderet købes ved at trykke på posen eller klikke lige her.

Olivers Adult Fish Grain Free

Det næste produkt vi gerne vil anbefale er Olivers Adult Fish Grain Free. Som det forrige foder, så indeholde dette foder heller ingen korn og er derfor godt til glutenallergikere. Denne variant indeholder fisk og er derfor en af de mere milde varianter, da fisk er særlig skånsomt for hundens mave.

Hvis din hund døjer med følsom mave, så kan du finde gode råd og det perfekte foder ved at læse vores artikel om emnet. Du finder den lige her:

Selvom dette foder er lidt mere skånsomt end mange andre varianter, så kan en omlægning af foder stadig være svært. Derfor anbefaler vi, at du laver en overgangsperiode på op til en uge, hvor du stille og roligt blander mere af det nye mad i skålen og tager det gamle ud. Så undgår du, at din hund får maveproblemer, fordi den får lov til at vænne sig til det nye mad – stille og roligt.

Olivers Adult Fish Grain Free er lavet efter Olivers utrolig høje kvalitetskrav. Derudover er foderet også afbalanceret til perfektion med alle de næringsstoffer som hunden har brug for. Olivers har også tilsat yderligere næringsstoffer, for at din hund aldrig kommer til at mange nogle næringsstoffer, vitaminer eller mineraler.

Som med den forrige variant, så er Olivers Adult Fish Grain Free også optimere med alle de gode næringsstoffer. Olivers Triple Fiberplan til at få alle de gode fibre, Olivers Flex-C for at optimere led og bevægelse, Olivers omega 3 boost i form af fiskeolie, Olivers Digestion Boost for bedre fordøjelse og sidst men ikke mindst Olivers Aura Boost, som styrker hundens immumforsvar.

Der er naturligvis ingen tilsatte kunstige smagsstoffer, konserveringsmidler eller farvestoffer. Hvis Olivers Adult Fish Grain Free lyder som det helt rigtige for dig og din hund, så skynd dig at trykke på posen eller klikke her for at købe foderet.  

Olivers Senior/Weight Control Grain Free

Det næste foder fra Olivers vi gerne vil anbefale er til den ældre eller overvægtige hund. Olivers Senior/Weight Control Grain Free hedder foderet og har et lavere kalorieindhold end de andre varianter fra Olivers. Grunden til det lave kalorieindhold er, at ældre hunde ikke har så højt et aktivitetsniveau og dermed er mere udsat for at blive overvægtig. Foderet kan også bruges til hunde som måske allerede er overvægtige og skal ned i vægt.

Hvis du vil læse mere om foder til ældre hunde eller foder til overvægtige hunde, så kan du læse meget mere i vores artikler, der specifikt handler om disse emner. Vi anbefaler også noget forskelligt foder, som der specielt designet til lige netop hundens situation. Du finder artiklerne lige her:

Selvom der ikke er så mange kalorier og fedt i Olivers Senior/Weight Control Grain Free, så er der stadig massere af dejlig smag. Denne variant er med kyllingesmag og har stadig den perfekte balance af både omega 3 og omega 6 fedtsyre. 

Foderet er optimeret med Olivers specielle blanding af gode næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Deres blandinger er Olivers Triple Fiberplan, Olivers Flex-C, Olivers Omega-3 Boost, Olivers Digestion Boost og Olivers Aura Boost. Dermed er du altid sikker på, at foderet fra Olivers indeholder alle de ting som din hund har brug for og ikke alt mulig andet, som kan være skadeligt for din hund.

Hvis du har en ældre eller overvægtig hund, så er Olivers Senior/Weight Control Grain Free foderet til jer. Du kan købe det lige her eller ved at trykke på posen.  

Olivers Organic All Ages

Det sidste foder fra Olivers vi gerne vil anbefale er Olivers Organic All Ages. Som navnet antyder, så er denne variant økologisk og har det velkendte danske øko-mærke på posen. Foderet kan bruges til hunde i alle aldre og er dermed også en rigtig god løsning, hvis du har flere hund i flere forskellige aldersgrupper.

Olivers Organic All Ages indeholder rigtig meget godt kød og det er godt for hunden i alle dets livsstadier. Kødet kommer fra lokale økologiske gårde, hvor dyrene har haft det rigtig godt inden de bliver slagtet. Fiskene i denne variant er både certificeret og vildtfanget, hvilket giver en ekstra god smag. Samtidig er foderet højt på alle de gode vitaminer.

Det økologiske hundefoder fra Olivers er til dig som prioriterer miljø, dyrevelfærd og råvarer i verdensklasse. Olivers Organic All Ages får kød fra lokale gårde af en grund. Olivers vil nemlig ikke være med til lang transporter af dyrerne, så dyrevelfærden er i top, når du køber dette foder.

Hvis du gerne vil have økologisk hundefoder med frisk økologisk svin og okse, så er Olivers Organic All Ages et rigtig godt bud. Du kan købe foderet ved at trykke på posen eller ved at klikke lige her.   

Afsluttende bemærkninger

Det var vores artikel om danske Olivers og deres gode produkter. Vi har anbefalet lidt forskellige, der både er de mest populære være, samtidig med at vi har beskrevet deres økologiske foder. Alle foderblandinger fra Olivers er certificeret som Super Premium foder og du kan derfor være 100% sikker på, at kvaliteten er i top hver eneste gang du åbner en pose lækkert foder fra Oliver til din hund. 

Vi håber du har nydt at læse artiklen. Hvis du har nogle spørgsmål eller idéer til nye artikler, så er du meget velkommen til at skrive til os på kontakt@vielskerdyr.dk.

Martin

Jeg har altid elsket dyr og derfor har jeg både en kat og en lille hund. Hunden er en blanding mellem racerne Mops/King Charles og bomuldshund. Jeg har altid vil give mine dyr det bedste og derfor deler jeg også mine erfaringer med jer gennem mine artikler. Målet for mig i mine artikler er, at sprede det gode budskab, så dyrene får de bedste vilkår og det bedste liv.

Seneste artikler