Papillon – Foder til hunden med sommerfugleøre


Mød den lille, charmerende og initiativrige sommerfuglehund. Ørerne er især et fysisk træk, der giver hunden det atypiske kælenavn. Papillonen vil naturligvis ikke gå på kompromis med dens vilje, aktivitet og gå-på-mod, selvom den har en beskeden størrelse. Denne hunderace har også stærke og effektive tilpasningsevner.

Papillonen har en livlig og aktiv tilgang til livet. Den har ikke nødvendigvis det største ego, men den betragter sig bestemt ikke som en pyntedukke. Hunderacens natur er robusthed, fleksibilitet og vagtsomhed. Hunden holder sine nærmeste tæt, hvilket gør, at den til tider kan være skeptisk over for gæster og mennesker, den ikke kender.

Det er intet tilfælde, at hunden kaldes sommerfuglehunden. Den franske betydning af Papillon er nemlig sommerfugl. Hunderacen har blandt andet under revolutionen været indfundet på det franske hof i de royales selskab. Dette betyder ikke, at hunden har glemt dens jagtegenskaber. Den lille hund holder ikke tilbage med at vise en unik udholdenhed, koncentration og adræthed, når den er aktiv.

Den elsker at snuse rundt og løse utallige af opgaver. Du kan med fordel gå til hundetræning for at aktivere hunden på den helt rigtige måde. Hunden kommer maksimalt til at ramme 5 kilo på vægten. Det er en selvstændig lille purk, som du får mellem hænderne.

Hundens pelspleje skal naturligvis holdes intakt, men den kræver kun en børstning hver uge. Den bør dog være grundig. Det er især på brystet, ved halen og ørerne, den skal have lidt ekstra frisering, så pelsen forbliver sund. Du kan finde produkter og udstyr til at klare dette selv ved at klikke her.

Du har valgt at udvide familien med en lille ny Papillon hvalp. Du undrer dig måske over, hvordan du kan sørge for, at det lille nye familiemedlem får de bedste forudsætninger hjemme hos dig? Så kan du læse med her om alle dine muligheder, når det kommer til at holde hundekroppen sund.

Udvalg af hundefoder til din Papillon

Vi vil gøre din jagt på den helt rigtige hundefoder så nuanceret som muligt. Du skal have rig mulighed for at vælge kvalitetssikkert hundefoder, der fungerer i forskellige smagskombinationer.

Måltiderne skal være den unikke energikilde, der kan fylde hundens energidepoter op. Det skal være med fokus på, at hunden får de helt rigtige former for vitaminer, proteiner, mineraler og næringsstoffer. Det er foderet i madskålen, der kan være afgørende for, hvordan din hunds sundhed og helbred udarter sig.

Dette gør, at du med fordel kan kigge efter foder, der er aldersbestemt. På den måde vælger man foder, der understøtter hundens psykiske og fysiske udvikling.

Essential Foods

Essential Foods er hundefoderet, der kan give din Papillon de bedste forudsætninger i livet. Den skal have et sundt og oplevelsesrigt udgangspunkt, hvilket den kan få, hvis du vælger hundefoder, der giver velsmagende og velkomponerede måltider.

Denne fodertype er med til at skabe de bedste livsvilkår og den skarpeste livskvalitet for hunden. Det vil sige, at energikilderne indeholder mange sunde råvarer, der er med til at give hunden et sundere helbred. Dette formår produktet gennem vitaminer, mineraler, proteiner, aminosyrer og andre relevante næringsstoffer.

NOW FRESH!

NOW FRESH! er en kornfri produkttype. Måltiderne stammer fra Petcurean, som er en canadisk virksomhed. Hele hundefoder-universet startede for deres vedkommende som en mindre familievirksomhed. Dette har ledt til, at der nu produceres måltider af højeste kvalitet. De har udviklet et produkt, hvor ingredienslisten skal være letlæselig og forståelig.

Du skal med ro i maven være i stand til at servere næringsrigt og indholdsrigt foder, der kan give din hund en varieret og velbalanceret kost. Dette formår de ved at fylde produktet med vigtige proteiner, mineraler, vitaminer, aminosyrer og næringsstoffer.

De friske råvarer er væsentlige for at hunden kan indtage proteiner, som indeholder aminosyrer, der spiller en altafgørende rolle for enzymer, hormoner og celler i hundens krop. Kroppen danner selv nogle af de vigtige stoffer, men de resterende bør komme fra fuldkosten, som din hund får.

Foder til din Papillon hvalp

Hvalpefoderet kan være med til at give din Papillon hvalp de bedste forudsætninger, når det kommer til den intense vækst og udvikling. Det vil sige, at en lille hvalp er ude for en udvikling, der svarer til, hvad et almindeligt menneske oplever, fra de er født til omkring 14-års alderen.

Den rette foder til din hvalp vil hjælpe med hundens mentale og fysiske udvikling. Det vil sige, at næringsstofferne har betydning for hundens muskulatur, knogler og generelle velvære. Foderet kendes også som vækstfoder, da det især er den primære funktion og påvirkning, som måltiderne har på hvalpen.

Essential The Beginning

Essential The Beginning er et kornfrit måltid, der ligeledes følger det ikoniske BOF princip. Hundefoderet kan serveres til hunden indtil den rammer 10 til 12 måneder. Herefter kan man med fordel skifte til voksenfoder. Din Papillon har behov for denne fodertype, da det er et måltid, der er velsmagende, velkomponeret og velfungerende.

Hundefoderet kan være en støttende effekt under den intense udvikling. Der er stort fokus på kvalitet, og råvarerne er af høj standard. Produktet indeholder en klar gennemsigtighed, hvilket betyder, at du ved, hvad du serverer til din hund med denne fodertype. Du kan sørge for, at din hvalp får en god start på livet.

Produktet indeholder 85 procent veltilberedt og velbehandlet kylling, and, laks, ørred og æg. Hvis dette lyder som noget, der kunne have interesse for din hund, så kan du klikke her eller på billedet for at anskaffe produktet.

NOW FRESH! Puppy

NOW FRESH! Puppy kan være kilden til de vigtige vitaminer, mineraler, proteiner og næringsstoffer. Her er der et unikt og bemærkelsesværdigt fokus på friske råvarer. Hundefoderet er kornfrit, og der er en klar gennemsigtighed i indholdet.

Du kan for et beskedent beløb skabe de bedste forudsætninger for din hund. Du kan med ro i maven servere et måltid, der kun indeholder det, som du selv har kendskab til. Der er for eksempel ingen spor af kød- og benmel fra biprodukter, fjerkræ, oksekød, hvede, majs, soja, væksthormoner eller kunstige konserveringsmidler. Det er produceret på 100 procent frisk laks, ænder og kalkun.

Kunne du tænke dig at fylde hunden madskål med et sundt måltid mad, så kan du klikke her eller på foderet for at hente produktet hjem på jeres adresse.

Foder til din voksne Papillon

Din Papillon vil i voksenfasen være glad for det aktive liv. Den elsker de lange gåture i naturen, og den kan blive trænet til at være en fortrinlig agilityhund. Den holder god kontakt, og socialiserer sig gerne med velkendte mennesker.

Dette ændrer ikke på, at vi har med en hund at gøre, der vil frem i verden. Papillonens størrelse er beskeden, men det gør ikke, at den har et behov for at få opfyldt energidepoterne, så den har en masse overskud til at være glad og tilfreds.

Hvis din lille hvalp har fået et trygt forhold til fodertypen, så kan du med fordel blande den gamle foder med det nye produkt. På den måde vil hunden opleve en glidende overgang til voksenfoderet, som den med sikkerhed bliver lige så glad for – hvis det rette foder naturligvis vælges.

Essential – The taste box

Essential – The taste box giver dig rig mulighed for at anskaffe en fodertype, der kan sørge for en næringsrig, indholdsrig og velsmagende oplevelse for hunden. Du vil næppe opleve, at hunden afviser madskålen, hvis du serverer denne smagskombination.

Du har mulighed for at kombinere 3 varianter. Der er Essential Estate Living, der består af fritgående hjort og lam. Dernæst har du Essential Nautical Living, som kan sørge for alverdens vigtige stoffer fra forskellige variationer af fisk. Til at fuldende måltidet er der Essential Superior Living, der blandt andet indeholder kylling og ænder. Alle råvarerne er valgt med et stort fokus på kvalitet.

Finder du produktet interessant, og ønsker du at kunne servere hundefoder med ro i maven til din firbenede ven? Så kan du klikke her eller på poserne for at købe produktet.

NOW FRESH! Adult

NOW FRESH! Adult indeholder 100 procent laks, ænder og kalkun. Dette er produkter, der er ferske og i høj kvalitet. Det har været NOW FRESH! mission at eliminere kød- og benmel fra biprodukter, majs, soja, hvede, oksekød, fjerkræ, væksthormoner og kunstige konserveringsmidler i deres produkter.

Hundekroppen får derfor lov til at fungere, som den gør på naturlig vis. Du kan benytte dette produkt fra 1 til 8 års alderen. Lyder dette produkt til at være det perfekte match med din Papillon? Så kan du klikke her eller på posen for at fylde hundefoder-lageret op derhjemme.

Foder til din ældre Papillon

Seniorfoderet kan være afgørende for, hvordan din Papillon får det på dens ældre dage. Det har stor betydning for hundens generelle helbred. Det kræver, at man er ekstra opmærksom i denne fase, da det oftest er her, at hunden begynder at opleve skavanker, gener og skader af smertefuld karakter.

Det kan være tærende på kroppen, at man har ondt og smerter. Det kan være ødelæggende for hundens livskvalitet og livsvilkår. Du skal derfor være opmærksom på, hvad du serverer for din hund, da vitaminernes, mineralernes, aminosyrernes og næringsstoffernes vigtighed begynder at være altafgørende for hundens sundhed og velvære.

Essential Older

Essential Older er et kornfrit måltid mad, der samtidig følger det klassiske BOF princip. Hundefoderet består blandt andet af kylling, laks, ænder, friske æg og regnbueørreder. Det er råvarer, der kan levere stærke næringsstoffer og aminosyrer, som din hund har behov for.

Hvis du har et stort ønske om at give hunden de bedste forudsætninger for at holde hundekroppen frisk og frejdig, så er dette produkt noget for din hund. En sundere tilværelse for din hund betyder naturligvis et kæledyr, der har overskud. Du vil klart kunne se forskel, hvis hunden får hundefoder, der ikke er kvalitetssikkert. Glæden, tilfredsheden og gå-på-modet vil dale drastisk.

Har du et stort ønske om, at I stadig kan skabe uforglemmelige minder langt ude i fremtiden, så kan du klikke her eller på billedet for at lave en kvalitetssikker investering.

NOW FRESH! Senior

NOW FRESH! Senior byder din hund på ferske råvarer af høj kvalitet. Du finder et fuldkostmåltid, der blandt andet består af laks, ænder og kalkun. Det vil sige, at der hverken er brugt kød- eller benmel fra diverse biprodukter, væksthormoner og kunstige konserveringsmidler.

Hundefoderet kan bruges til den ældre hund, men du kan også samtidig bruge det til hunden, der har tendens til overvægt. Du kan også benytte produktet til steriliserede tæver.

Foderet er velfungerende til hundens fordøjelsessystem, da der er brugt fordøjelsesfremmende støtte gennem pre- og probiotika. Dernæst findes der vigtige olier til at støtte pelsens velvære. Til slut er der væsentlige antioxidanter, der kan hjælpe med at værne om hundens immunsystem.

Lyder dette som et produkt, der har de helt rette funktioner, som din Papillon har brug for? Så kan du klikke her eller på billedet for at bestille det hjem på din adresse.

Afsluttende bemærkninger

Er din hund træt af at spise tørkost? Så kan det være på tide, at du kigger på mulighederne, som vådkost giver din hund. Det kan være et godt og lovende alternativ, som du kan benytte dig af. Du har også rig mulighed for at benytte begge måltider, så din hund får en endnu mere varieret og afbalanceret kost. Kig med her, hvis det lyder interessant:

Seneste artikler