Pomeranian – Foder til den lille pelstot


Mød den livlige, energiske, charmerende og handlekraftige Pomeranian. Man skulle ikke tro, at selvsikkerheden var så stor, når størrelsen af hunden er så lille. Pomeranian racen kan være vagtsom, især når det kommer til beskyttelse af dens ejere.

Denne hunderace stammer fra den tyske by Pommern. Pomeranian hunden er en spidshunderace, og den er blevet talt om lige siden 1700 tallet. Dengang var hundens fysik markant større. Dengang var pelspragten heller ikke et stort problem, da den ikke var nær så fyldig og tæt, som den er i dag. Pelsen er en af hunderacens store pryder, og hvis du har behov for produkter, der kan være behjælpelige i forhold til den rette form for pelspleje, så kan du klikke her.

Hunderacens start på livet i Tyskland var dog langt fra nem. Det var først da den britiske dronning Victoria fra Storbritannien anskaffede sig de små udgaver af den tyske spidshund, at hunden fik den populære status, som vi kender det i dag. Menneskernes store interesse for hunderacen er en aktualitet i store dele af verden.

Står du og skal modtage en lille hvalp, og er du i tvivl om, hvordan du vil håndtere det lille nye familiemedlem? Og hvordan kan du på bedste vis skabe de behageliste forudsætninger for sund indlæring?

Det vigtigste er, at du sørger for, at hunden har mulighed for at følge en opgave, da denne type hunderace ofte lærer gennem leg. Du skal være konsekvent, kærlig, fokuseret og opmærksom, når du ønsker at dygtiggøre din hund.

Hundefoder til en Pomeranian

Hvis du skal være i stand til at skabe et sundt, oplevelsesrigt og positivt liv for din Pomeranian, så skal du sørge for, at du giver hundefoderet en velovervejet tanke. Det er nemlig gennem foderet, at du kan garantere, at din hund får de bedste forudsætninger for at fylde energidepoterne op med de helt rigtige typer af energikilder.

Energikilderne finder man i vitaminer og mineraler, der har afgørende betydning for, hvordan hunden udvikler sig. Det har ligeledes stor indvirkning på hundens både psykiske og fysiske udvikling, at den får aldersbestemt hundefoder. På den måde har du rig mulighed for at skabe de ultimative livsvilkår til din firbenede ven.

Essential Foods

Essential Foods indeholder mange positive egenskaber, der kan fuldende det måltid, som du serverer til din pelsede ven. Forholdet til vores hunde er værdifuldt og dyrebart, hvorfor vi gennem hundefoderet kan vise ekstra kærlighed overfor vores respektive hunderacer.

Hos dem er det vigtigt, at deres hundefoder bliver betragtet som velkomponerede og vedudførte måltider, så hundens individuelle ernæringsbehov bliver opfyldt. Du kan med den rigtige type hundefoder give plads til velvære og velsmag, når hunden skal udvikle sunde spisevaner.

HIKE

HIKE er kvalitetsfoder fra Danmark. Hos dem er hundens sundhed, helbred og velvære være i fokus. Dette er en erfaring, som de er kommet frem til efter 30 års erfaring indenfor hundefoder-branchen. Du skal naturligvis være i stand til at servere hundefoder af højeste kvalitet til din Pomeranian.

Her finder du ligeledes hundefoder, der indeholder forskellige smage, så du altid kan introducere nye, lækre og appetitlige produkter til din hund. Alle produkterne er produceret med henblik på at eliminere uønskede tilsætningsstoffer, hvilket gør, at du får meget ud af de vitaminer og mineraler, der findes i foderet. Du kan med HIKE skabe spisevaner, der passer til din Pomeranians aktivitetsniveau.

Foder til din Pomeranian hvalp

Det er vigtigt, at din Pomeranian hvalp får hundefoder, der kan understøtte hundens intense og altafgørende vækst. Det er her, at du skal skabe rammerne og forudsætninger for det første år af hundens liv, hvorfor det skal være med de bedst mulige betingelser.

Du kan gennem hundefoderet give din hvalp en god, tryg, stabil og behagelig start på livet hjemme hos dig. Spisetidspunkterne skal være en rar tid, og den skal understøtte en udvikling, der bør køre efter alle bogens gyldne regler.

Essential The Beginning

Essential The Beginning har fremhævede ingredienser såsom ænder fra Gressingham Duck. Det er ænder, der går frit udenfor. Derudover indeholder hundefoderet kylling af Ross & Cobb, der kommer fra Storbritannien. Der er ligeledes den skotske atlanterhavslaks, som har et højt indhold af omega 3. Dernæst er der regnbueørreder, der kommer fra floden Avon nær Salisbury i England. Derudover er der kilden til protein i form af friske æg.

Produktet kan benyttes indtil hunden er omkring 10-12 måneders alderen, hvorefter der skal skiftes til voksenfoder. Det er lavet af tårnhøj kvalitet, og produkterne skal sørge for en forbedring i hundens generelle livsvilkår. Hundefoderet sørger før, at måltidet er kornfrit, så man får det maksimale ud af det produkt, som man vælger. Dette gælder den del af vitaminer og mineraler, som hunden har brug for.

Kan dette være noget for din lille Pomeranian hvalp, så kan du klikke her eller på billedet for at finde flere oplysninger om produktet.

HIKE NATURE Puppy

HIKE NATURE Puppy er sammensat af and, kylling, ærter, kartofler, kyllingefedt, roefibre, årstidens havfisk, æg, fiskeolie og rapsolie. Produktet benytter sig blandt andet ikke af ris, majs og kornprodukter.

Du får et produkt af dansk hundefoder, der er velegnet til hvalpe, drægtige og diegivende tæver. Det kan benyttes fra 3 ugers alderen til hundens voksenhøjde. Produktet er velfungerende til alle slags racer og størrelser. Hundefoderet hjælper med at skabe de bedste forudsætninger for vækst og udvikling – både psykisk og fysisk for hundens sundhed.

Lyder denne fodertype som noget for din hund, så kan du klikke her eller på posen for at undersøge mere om produktet.

Foder til din voksen Pomeranian

Din voksne Pomeranian har brug for hundefoder, der kan forære hunden de bedste forudsætninger for den udvikling, der sker, når dyret går fra at være hvalp til voksen. Dette kan være en intens udvikling for både hundens fysiske og psykiske sundhed.

Energiniveauet ændrer sig i takt med alderen. Pomeranian hunden elsker spadsereturene, og den er glad for at være aktiv. Det er derfor vigtigt, at den får rig mulighed for at spise hundefoder, der passer til hundens aktivitetsbehov.

Essential – The taste box

Essential – The taste box indeholder blandt andet ænder fra Gressingham Duck, hvor ænderne bevæger sig ude i det fri og ligeledes er der kylling af Ross & Cobb racerne fra Storbritannien. Dernæst er der laks af skotsk ophav og regnbueørreder fra floden Avon nær Salisbury i England. Ydermere er der friske æg som direkte kilde til protein, ligesom det også er en væsentlig kilde til aminosyrer og næringsstofferne lutein og choline.

Det er et populært og eftertragtet valg for den voksne hund. Du skal med dette produkt ikke bryde hjernen med at sammensætte det ultimative varierede måltid, da du blot kan mixe de tre forskellige indpakninger, når du serverer mad for din dyrebareste Pomeranian.

Du kan klikke her eller på foderet for at læse mere om produktet, som kan ende med at blive det foretrukne valg, når du skal servere et varieret måltid for din Pomeranian.

HIKE NATURE Adult

HIKE NATURE Adult indeholder tørrede lam, ærter, kyllingefedt, kartofler, æg, lucerne, roefibre, rapsolie og fiskeolie. Dette er med fokus på, at hundefoderet ikke indeholder ris, kornprodukter og majs.

Hundefoderet er af høj dansk standard. Måltiderne er velfungerende for den Pomeranian, der har et almindeligt aktivitetsniveau. Hvis din hund giver udtryk for, at den ikke synes om lam, så kan du i stedet vælge en anden smagsvariant. Måltiderne er velegnet til den klassiske familie- og brugshund.

Hvis du føler, at dette produkt er tiltalende for din hund, så kan du klikke her eller på billedet for at læse nærmere om fodertypen.

Foder til din ældre Pomeranian

En ældre Pomeranian har brug for, at hundefoderet kan udfylde dens ernærringsbehov. Dette har stor betydning for, hvordan din hunds livsvilkår og livskvalitet er på de ældre dage. Når man kommer op i årene, så har man tendens til at få flere skavanker, der er ødelæggende og smertefulde for tilværelsen.

Det kan godt være, at den lille Pomeranian hund ikke bærer rundt på tusindvis af kilo, der kan belaste på muskulaturen og kroppen, men dens imponerende selvsikkerhed kan sommetider gøre, at den er tilbøjelig til at udøve mere end den har oprigtige kræfter til. Du kan gennem den rigtige mængde hundefoder skabe de bedste betingelser for, at der kan blive forebygget imod og bekæmpet mod unødvendige skader.

Essential Older

Essential Older kan servere indholdsrige ingredienser i form af ænder fra Gressingham Duck, hvor ænderne bevæger sig frit udenfor. Ydermere er der en portion af kylling fra Ross & Cobb racerne, der kommer fra Storbritannien. Der er også laks fra Skotland og regnbueørreder fra England i hundefoderet. Dernæst kommer den vigtige proteinkilde fra friske æg.

Essential Older er en fodertype, der kan have stor betydning for hundens individuelle udvikling. Det kornfrie produkt følger det ikoniske BOF-princip, der skaber den bedste forudsætning for, at du og din ældre Pomeranian har mulighed for at skabe mange flere uforglemmelige minder sammen. Du kan klikke her eller på posen, hvis dette lyder som det perfekte match.

HIKE NATURE Senior

HIKE NATURE Senior består af kylling og kalkun, ærter, kartofler, årstidens havfisk, kyllingefedt, lucerne, roefibre, ølgær, fiskeolie og rapsolie. Dette er uden hjælp fra produkter såsom majs, kornprodukter og ris.

Denne type hundefoder er velegnet til at hjælpe din Pomeranian, der ikke har det store aktivitetsbehov på dens ældre dage. Du kan bruge produktet til alle typer af racer og størrelser. Ligeledes er foderet brugbart, hvis du ønsker at forebygge for blandt andet urinvejssten.

Afsluttende bemærkninger

Hvis din hund viser tegn på, at den er træt af den klassiske form for tørfoder, så kan du med fordel undersøge, hvad der ellers er på markedet, når det kommer til hundefoder. Du kan enten vælge at køre skiftende måltidstyper eller udskifte tørfoderet med vådkost. Du kan læse meget mere om vådkosten til hunde her:

Det kan også være, at du har overvejet, hvordan du kan finde hundefoder, der er af økologisk karakter. Du køber nemlig selv økologiske råvarer, når du handler mad til familien. Hvis dette er tilfældet, så kan du læse mere om dine muligheder her:

Seneste artikler