Rottweiler – Foder til den gamle tyske race


Rottweileren er en af de hunderacer, der konsekvent er udsat for mange ubarmhjertige fordomme. Hunderacen har i fællesskab med de andre såkaldte “kamphunde-racer” været en del af den store “punish the deed, not the breed” debat.

Måske har du oplevet, at der bliver sendt blikke afsted mod din hund og dig, når I går nabolaget tyndt på jeres daglige gåture? Du har måske lagt mærke til, at folk bevidst går over på det modsatte fortov for at undgå kontakten med hunden. Du kan ofte aflæse de skamfulde, bange og nervøse øjne hos dine medmennesker – velvidende om at din elskede hund er alt andet end det, som de frygter.

Du gemmer nemlig på en sød, kærlig og hengiven Rottweiler hjemme hos dig. Så hvis folk viste mere åbenhed, så ville de klassiske og ikoniske fordomme om Rottweileren blive gjort fuldkommen til skamme. Det handler om, at man husker at møde hunden på dens præmisser.

Hvis du viser din kærlige, omsorgsfulde, stærke og konsekvente side til din charmerende og flotte Rottweiler helt fra den er hvalp, så vil hunden også få respekt for dig. Det er gennem god og effektiv hundeopdragelse, at du skaber en hengiven, social, aktiv og stabil familiehund.

Din pelsede bedste ven bliver naturligvis din ultimative beskytter. En Rottweiler er en ægte arbejdshund, og træning er helt essentielt for, at den vil opleve den helt rigtige form for trivsel.

Hvis du har en Rottweiler, der viser tegn på stress, så kan det være vigtigt at sætte ind med hjælp til den meget selvsikre og aktive hund. Den har behov for at blive guidet af dens respektive ejer, så den ved, hvornår den skal falde til ro. Læs artiklen Stresset hund – Guide til at afhjælpe stress hos din hund hvis du vil vide mere om dette fænomen hos hunde.

Forskellige varianter af hundefoder til din Rottweiler

Det er de færreste mennesker, der frivilligt vil indtage mad, hvor man ikke kender til indholdet. Vi er bevidste om, hvad det er, vi tager i munden. Og det er ikke utænkeligt, at man har hørt den ikoniske “vi er, hvad vi spiser” sætning. Dette har vores firbenede venner behov for, at vi tænker over, når vi serverer måltider for dem.

Den aktive, kraftfulde og muskuløse Rottweiler har behov for den helt rette form for energi. Energikilderne kommer fra hundens måltider. Det er derfor vigtigt, at det endelige valg af hundefoder er baseret på velovervejede og velinformerede tanker. Det behøver nemlig ikke altid være det første, der er det bedste for din hund.

Hundefoderet har en stor og altafgørende betydning for, hvordan din hunds livsvilkår og livskvalitet arter sig fra hvalp til senior. Det vil sige, at måltiderne er vitale for, at du får et velfungerende kæledyr. Du bør derfor huske, at hundens måltider skal være noget, som den skal kunne se frem til.

Essential Foods

Med hundefoder fra Essential Foods kan du med ro i maven servere måltider til din hund, der lever op til selv de højeste standarder. De gør en dyd ud af at skabe hundefoder, der er velkomponeret og sammensat til fulde måltider, der kan berige din Rottweiler med de helt rigtige mineraler og vitaminer.

Hos dem er hundens helbred og velvære altid det primære fokus, når de samler de bedste opskrifter baseret på friske og nøje udvalgte råvarer. Det er gennem ernæring og sunde spisevaner, at hunden får de bedste forudsætninger for at opnå en velfungerende trivsel.

First Buddy

Du kan med hundefoder fra First Buddy give din Rottweiler de bedste forudsætninger for et sundt måltid. Fordøjelsessystemet har stor betydning for hundens livsvilkår og livskvalitet. Hvis din hun døjer med et mave-tarmsystem, der er særligt sensitivt, så kan glutenfrit foder være den fremadrettede løsning.

Hvis du vil læse mere om glutenfrit foder, kan du læse vores artikel om emnet lige her:

Det er vigtigt, at hunden får et næringsrigt måltid, der giver den de helt rigtige former for vitaminer og mineraler. Uden dem vil din hund mangle vigtige energidepoter til at opretholde en sund og stærk krop. Du vil gennem deres produkt kunne servere både kød og grønt på daglig basis til din højt elskede hund.

Hundefoder til din Rottweiler hvalp

Det har stor betydning for valget af hundefoder, hvorvidt din hund er hvalp, voksen eller senior. Som hvalp har man brug for måltider, der kan understøtte deres fysiske og mentale udvikling. Din Rottweiler hvalp har brug for stærke og stabile forudsætninger for, at den kan vækste. Dette kan den ved at få serveret de helt rigtige vitaminer og mineraler.

Essential The Beginning

Hvad kan Essential The Beginning give din Rottweiler hvalp? Denne fodertype kan levere et måltid, der er protein- og næringsrigt. Du får mulighed for at servere friske råvarer såsom laks, and, ørred og friske æg.

Din Rottweiler vil som fuldvoksen passere de 15 kilo. Du skal derfor være opmærksom på, at du derimod skal benytte dig af Essential The Beginning Large Breed produktet. Denne type kost understøtte den muskuløse, store og brede hund. Du giver her din hund en målrettet kost, hvilket altid må være at foretrække.

Du kan købe Essential The Beginning eller Essential The Beginning Large Breed, hvis du føler, at dette er det perfekte match til din hund. Du kan også klikke dig videre på billedet.

First Buddy Puppy

Har du fået at vide fra opdrætteren, at din charmerende Rottweiler har et sensitivt fordøjelsessystem? Eller måske gør de dig opmærksom på, at hunden er yderst selektiv, når det kommer til hvilken type foder, som den foretrækker at spise?

Du kan med First Buddy Puppy servere hundefoder af højeste kvalitet. Du kan med deres glutenfrie foder give din hunds fordøjelsessystem de bedste forudsætninger. Hundefoderet indeholder blandt andet animalsk fedt, ærter, kanin, kartoffel og and.

Hvis du ønsker at fylde op på hylderne derhjemme med dette produkt, så kan du købe det her eller klikke på billedet.

Hundefoder til din voksne Rottweiler

Når din Rottweiler vokser op, så er det vigtigt, at den får foder, der er tilsvarende til dens alder. Ligesom vi mennesker gør, så gennemgår hunden nemlig også en intens udvikling, når kroppen både fysisk og mentalt udvikler sig med hastige skridt.

Det betyder at det hundefoder, som du serverer til din Rottweiler skal stemme overens med dens aktivitetsniveau. Det er nemlig foderet, der er hundens primære energikilde. Læs med for at få et indblik i dine muligheder.

Essential The taste box

Hvad kan Essential The taste box give din Rottweiler? Den kan give din hund det mest velovervejede og velkomponerede måltid. Produktet består nemlig af flere forskellige varianter af foder, der harmonerer perfekt sammen, når de bliver kombineret.

Du møder blandt andet en lilla indpakning i form af Essential Estate Living, som byder på fritgående lam og hjort. I den blå indpakning støder du på Essential Nautical Living, der indeholder sæsonens udvalgte og friske fisk, hvorimod Essential Superior Living består af kylling og and.

Lyder disse råvarer tiltalende til lige netop din hund, så kan du klikke her eller på billedet for at fylde op på hylderne derhjemme.

First Buddy Adult

Hos First Buddy kan du finde glutenfri hundefoder. Så hvis du brænder inde med hundefoder fordi du har en hund, der har store udfordringer med at indtage det helt almindelige og klassiske hundefoder, så kan dette produkt være vejen frem.

Hundefoderet understøtter hundens aktivitetsniveau, og på trods af at foderet er glutenfrit, så bliver der ikke gået på kompromis med friskheden eller kvaliteten af råvarerne. Du giver din hund et godt skud af vitaminerne A, D3 og E med dette måltid.

Hvis dette lyder som noget, der kan bidrage positivt til din hunds livskvalitet og livsvilkår, så kan du klikke her eller på billedet for at købe produktet.

Hundefoder til den ældre Rottweiler

Har vi ikke alle prøvet det? Skavankerne melder deres ankomst, og de kommer snigende – ligesom alderen gør det. Dette sker også for din Rottweiler, og det er derfor uhyre vigtigt, at den får de bedste forudsætninger for også at kunne rumme livsglæde på dens ældre dage.

Din elskede hundeven har brug for de rette vitaminer, mineraler og råvarer til at passe godt på fordøjelsen og kroppen. Du skylder derfor at passe godt på din evige beskytter ved at give hundefoder-valget en velovervejet tanke.

Essential Older

Du kan med Essential Older servere måltider, der er baseret på selv de højeste standarder. Der er med dette hundefoder rig mulighed for, at din hund får de bedste forudsætninger til at bekæmpe og forebygge mod smertefulde skavanker eller skader.

Det er ikke altid nemt at vide, hvornår man bør starte med denne fodertype. Det afhænger meget af, hvordan din hund reagerer i denne alder, men måltidet kan serveres med succes fra 8-9 års alderen og frem. Du giver din hund ørred, friske æg, laks og kylling, når du serverer dette måltid.

Klik her eller på billedet, hvis du mener, at din hund kan have gavn af at spise dette som det primære måltid.

First Buddy Senior

Ved at benytte First Buddy Senior kan du servere et nærings- og indholdsrigt måltid. Din Rottweiler vil ikke gå ned på foder, der er af højeste kvalitet. Deres varemærke er ikke til at tage fejl af. Hvis hunden skal have friskere råvarer, så skal du selv i gang med at kokkerere.

Produktet har især fokus på stofskiftet, ernæringsbehovet og forbrænding. Hunden får et produkt, der indeholder 76 % proteiner i form af and, laks og kanin. Hvis dette lyder fristende for din hund, så kan du klikke her eller på billedet for at købe denne fodertype.

Dette hundefoder er også et sublimt valg, hvis du har en hund, der døjer med overvægt. Det er ikke altid nemt at vide, hvad der gør, at hunden tager ekstra på. Nogle hunderacer har tendens til dette mere end andre. Du kan læse mere om fænomenet overvægt hos hunde her.

Afsluttende bemærkninger

Kender du følelsen af, at din Rottweiler kigger på det med bedende, store, mørke og charmerende øjne? Og du ved naturligvis godt, hvilke bagtanker hunden har? Madskålen er tom, og du har allerede febrilsk ledt efter maden i det tilhørende skab. Men der tegner sig et tydeligt billede af, at du igen står uden mad til hunden.

Det problem hjælper vi dig med at løse. Du kan hjemme fra sofaen bestille hundefoder af højeste kvalitet på favorable abonnementsordninger. Læs mere i artiklen Hundefoder på abonnement – Løb aldrig tør for mad til din hund.

Det kan også være, at din hund foretrækker vådkost fremfor tørkost. Så kan du hos os få et indblik i, hvorfor dåsemad kan være en god gevinst for din hund. Klik på Dåsemad til hunde – Der er det godt til din hund for at lære mere om denne fodertype.

Seneste artikler