Staffordshire Bull Terrier – Foder til familiehunden fra England


Velkommen til det ultimative terrier-univers. En staffordshire bull terrier stammer fra Storbritannien og har alle dage været betragtet som en familie- og udstillingshund. Er du lige blevet den heldige ejer af denne modige, vedholdende, legesyge og kærlige familiehund? Eller har du måske allerede en fuld voksen terrier, der underholder hjemme hos dig?

Så kender du formentlig til det, at man febrilsk roder skabene tomme for foder, når hunden kigger på dig med et velkendt, bedende, lokkende og overtalende blik. Eller har din hund for eksempel tendens til, at den kun vil spise bestemte varianter af hundefoder? Så kan du besøge vores artikel om Kræsen hund? Her er hundefoderet der vil glide ned for at få ekstra hjælp til at vælge den rette type foder.

Nogle gange er man heldig, at der gemmer sig en lille sjat foder helt inde bagerst i skabet. Dette betyder, at du kan servere det højt ønskede måltid i hundens yndlingsskål velvidende om, at den bliver fyldt op med sundt, næringsrigt og optimalt hundefoder.

Det er naturligvis ikke altid, at den historie ender lykkeligt. Det sker også, at du forgæves ender med at lede efter hundefoderet i skabene. Det resulterer ofte i en erkendelse af, at du endnu ikke har fået anskaffet den nye foder til din elskede statsfordshire bull terrier. Og det falder naturligvis ikke i god jord hos den ellers aktive hundekrop, der har behov for vitaminer og mineraler, der understøtter dens aktivitetsniveau.

Her hos os hjælper vi dig med at finde frem til den hundefoder, som du kan købe hjem til din hund – så du aldrig oplever at stå uden foder igen. Det bliver nemt og bekvemt at handle hundefoder hjemmefra sofaen velvidende om, at du heller ikke selv skal slæbe det hele vejen hjem fra butikken bagefter.

Det kan nemlig blive leveret hjemme ved din hoveddør. Du kan ligeledes kigge forbi Hundefoder på abonnement – Løb aldrig tør for mad til din hund, som giver dig indblik i, hvordan du kan anskaffe hundefoder på favorable abonnementsordninger.

Find hundefoder til din staffordshire bull terrier

Din staffordshire bull terrier fortjener et næringsrigt måltid, der kan understøtte dens mange behov. For eksempel kan denne hunderaces pryd være det sommetider høje stressniveau, hvorfor du i vores artikel om Stresset hund – Guide til at afhjælpe stress hos din hund kan lære mere om, hvad der er bedst for din hund, hvis den giver tegn på stress.

Læs med videre for at finde ud af, hvor du kan finde hundefoder, der er af absolut ypperste kvalitet. Du kan købe produkter til din hund, som ikke findes andre steder af samme kaliber. Hvis du vælger at afprøve deres foder, så er det garanteret, at hverken du eller din hund vil blive skuffet over det næste måltid.

Essential Foods

Har du nogensinde hørt om det eftertragtede, eksklusive og kvalitetssikre sortiment af hundefoder fra Essential Foods? Der bliver ikke gået på kompromis med de utallige forskellige varianter, der alle har fået tildelt en uundværlig funktion i forhold til hundens unikke næringsbehov. Det er måltider, der er lavet på råvarer, som selv det gængse menneske ville indtage.

Du vil blive overrasket over de mange forskellige innovative ideer, der pryder Essential Foods hundefoder. De har et brændende ønske om at forbedre dyrenes livskvalitet gennem det foder, som de får produceret. Der skal være mulighed for at skåne fordøjelsessystemet, så du kan få mange uforglemmelige minder i selskab med din bedste hundeven.

De giver dig muligheden for at afprøve måltiderne med din hund. Essential Foods er nemlig klar over, at alle hunde er forskellige – ligesom deres smagsoplevelser er det. Du skal derfor ikke brænde inde med flere kilo hundefoder, som du ikke kan få hunden til at indtage. Madoplevelsen skal være god, positiv og spændende for hunden. Den skal være fuld af velsmag, næring, sundhed, natur og sæsonens bedste råvarer, hvis det står til Essential Foods.

First Buddy

Du har fået at vide at dyrlægen, at din hund er sensitiv? Eller måske har hunden blot et forsigtigt og skrøbeligt fordøjelsessystem? Så kan du med First Buddy give din hund de bedste forudsætninger, når spisetiderne indtræffer.

Du kan sørge for et næringsrigt måltid, der på selv samme tid er glutenfrit. Det er deres største kvalitet, og på trods af at hundefoderet har fokus på at være glutenfrit, så går First Buddy naturligvis ikke på kompromis med smag, råvarevalget og kvaliteten.

NOW FRESH!

Leder du desperat efter hundefoder, der er produceret kornfrit? Så kan du med NOW FRESH! servere et måltid fyldt med friske råvarer. De slår især ned på, at deres foder er af tårnhøj kvalitet. Den friskhed som de leverer gennem blandt andet kalkun, laks og ænder er usammenlignelig med andre mærker. Hvis du vil have det friskere, så skal du selv i gang med at kokkerere.

Din staffordsshire bull terrier fortjener aldersbestemt foder

Din staffordshire bull terrier er en aktiv hund. Det er også en hund, der igennem livet beholder meget af sit hvalpesind, hvorfor den oftest aldrig stopper med at være legesyg og livsglad. Dette betyder dog ikke, at dens krop ikke udvikler sig og dermed har behov for foder, der er aldersbestemt. Hundekroppen har især brug for forskellige vitaminer og mineraler, når det kommer til at være hvalp, voksen eller senior.

Næringsrigt foder til hvalpen

For din terrierhvalp er det uhyre vigtigt, at du finder foder, der er rettet mod den lille energiske hvalp. Den skal vokse og udvikle sig, hvilket kræver, at der er noget foder, der kan give den energi og tryghed. Den enestående charmør skal udvikle spisevaner, der er med til at skabe vækst for kroppen og det fremtidige fordøjelsessystem.

Essential The Beginning

Køb Essential The Beginning for at give din terrierhvalp hundefoder, der opfylder selv de højeste krav. I det kornfrie foder støder du blandt andet på råvarer såsom and, laks, friske æg og ørred.

Alt efter hvad din staffordshire bull terrier bliver skudt til at veje som fuldvoksen, så kan du benytte dig af dette produkt indtil 10-12 måneders alderen. Det er dog ikke helt ligegyldigt, hvis du finder ud af, at din fuld voksne terrier bliver bedømt til at veje mere end 15 kilo som voksen – for så skal du i stedet benytte en mere målrettet fodertype. Klik dig videre her for at købe Essential The Beginning Large Breed.

Er The Beginning produktet noget for dig og din terrierhvalp, så kan du klikke lige her eller på billedet.

First Buddy Puppy

Det er altid spændende at modtage sin lille nye terrierhvalp. Det er også i starten, at man er nødsaget til at eksperimentere med forskellige typer foder indtil, at man finder det helt rette. Hvis du i denne proces opdager, at det charmerende væsen bliver selektiv eller sensitiv overfor foderet, så kan du med fordel undersøge First Buddy Puppy varianten.

Med glutenfrit foder opnår du stadig primære råvarer som kartoffel, kanin, and, ærter, animalsk fedt og ris. Du vil servere et proteinrigt produkt for din hund, og det kan serveres det hele første år af hundens levetid.

Vil du have First Buddy produktet på hylderne derhjemme, så kan du købe det her eller klikke på billedet.

NOW FRESH! Puppy

NOW FRESH! Puppy skal du købe, hvis du søger et produkt, hvor det ikke er fyldt med kød- og benmel fra biprodukter, kunstige konserveringsmidler, hvede, majs, soja og væksthormoner. Du får altså kun foder, der er baseret på friske råvarer såsom laks, ænder og kalkun.

Denne fremgangsmåde gør, at de bedste vitaminer og aminosyrer bibeholdes i produkterne, så din hund får gode forudsætninger for et sundt, næringsrigt og velsmagende måltid. Lyder NOW FRESH! som noget for dig, så kan du købe det her eller klikke på billedet.

Næringsrigt foder til voksen

Din voksne staffordshire bull terrier fortjener hundefoder, der kan understøtte det tilsvarende aktivitetsniveau. Den har behov for at få vigtige og altafgørende energikilder for, at dens krop kan følge med det barnlige hvalpesind, der stadig er at finde i den voksne terrier.

Essential The taste box

Hos Essential Foods kan du købe The taste box, som gør, at din hund får alle de vigtigste energikilder. Du finder i denne sammensætning af foder en lilla, blå og grøn indpakning.

Den lilla indpakning hedder Essential Estate Living, som blandt andet byder på fritgående lam og hjort. Derimod indeholder Essential Nautical Living i den blå indpakning på frisk laks, sild, ørred, sæsonens udvalgte fisk og OMEGA 3 fedtsyrer. Den grønne indpakning er Essential Superior Living og består primært af kylling og and.

Hvis du tror, at The taste box er noget for din staffordsshire bull terrier, så kan du købe det her eller klikke på billedet.

First Buddy Adult

Du kan købe dit glutenfrie hundefoder hos First Buddy Adult, som sørger for, at din hund får energikilder, der understøtter hundens aktivitetsniveau. Deres unikke varemærke er, at råvarerne i deres produkter er egnet til og behandles som mad til det gængse menneske.

Du vil igennem dette produkt give din hund en god portion Vitamin A, Vitamin D3 og Vitamin E gennem råvarer som and, kanin, kylling, sorgho, kartoffel, animalsk fedt, ærter og ris. Du kan klikke på billedet eller her, hvis du mener, at dette produkt kan berige din hunds livskvalitet.

NOW FRESH! Adult

NOW FRESH! Adult kan du købe, hvis du har en voksen hund på mellem 1-8 år. Hundefoderet fungerer til alle racer og størrelser. Det kan sommetider være svært at gennemskue alle råvarer i foderet, men her er de meget genkendelige.

Du støder blandt andet på æbler, ærter, tomater, soltørrede lucerne, rapsolie, kartofler, kalkun, græskar, gulerødder, bønner, spinat og linser. Der er dermed skruet helt op for et sundt, nærende, indholdsrigt og kornfrit måltid med hundefoder fra NOW FRESH!.

Du kan købe NOW FRESH! Adult, hvis det passer til din yndlings terrier ved at klikke på billedet eller her.

Næringsrigt foder til senior

Vi kender alle sammen følelsen af, at kroppen bliver mere udfordret med alderen. Det er tidspunktet, hvor de mange skavanker begynder at spille en stor rolle. Dette gælder naturligvis også for din elskede hundeven. Derfor skal man vælge den helt rette foder, så du kan blive ved med at skabe betydningsfulde stunder med din staffordsshire bull terrier.

Essential Older

Køb Essential Older til din ældre terrier for at give den de bedste forudsætninger for at indtage de helt rette varianter af vitaminer og mineraler. Dette er et produkt, der er med til at forbedre livsvilkårene, og dermed skaber mere livsglæde for hunden. Og når hunden har det godt, så har ejeren det også.

I denne variant af hundefoder støder du blandt andet på kylling, laks, friske æg og ørred. Alt efter hvor din hund er i dens udvikling, så kan du påbegynde på dette måltid omkring 8-9 års alderen. Klik her eller på billedet, hvis du mener, at dette kan være godt for din hund.

First Buddy Senior

Du kan hos First Buddy købe First Buddy Senior eller Light for at servere nærings- og indholdsrigt hundefoder af høj kvalitet til den ældste terrier. Med denne type foder er det vigtigt, at der er fokus på hundens forbrænding, stofskifte og generelle energibehov. Alle funktioner er med til at give hunden de bedste forudsætninger i de sidste leveår.

Produktet indeholder 76 % proteiner, som kommer direkte fra foder såsom and, kanin og laks. Der bliver ikke brugt kunstige og skadelige farvestoffer i produktet – netop for at holde på de mange vigtige vitaminer og mineraler. Du kan købe First Buddy Senior her eller klikke på billedet, hvis dette lyder som noget for din hund.

NOW FRESH! Senior

Hos NOW FRESH! køber du NOW FRESH! Senior, hvis du ønsker at give din hund et produkt, der ikke indeholder kød- og benmel fra biprodukter, fjerkræ, oksekød, soja, væksthormoner eller andre kunstige konserveringsmidler. Kødet i produktet er friskt, hvilket også gør, at vitaminer og mineraler bliver leveret i reneste form.

Har du en hund derhjemme, der endnu ikke har nået den høje alder? Så kan du ligeledes benytte produktet til hunden, der for eksempel har tendens til overvægt. Du kan ydermere servere det til hunde, der er blevet kastrerede eller steriliserede. Er NOW FRESH! Senior noget for din hund, så kan du købe det her eller klikke på billedet.

Afsluttende bemærkninger

Måske har du en anden hunderace derhjemme? Så kan du kigge forbi vores mange artikler, der er fyldt med sublim viden indenfor den nødvendige hundefoder til de forskellige hunderacer. Find blandt andet hundefoder til din Cocker Spaniel, Shih Tzu eller Franske Bulldog hos os.

Det kan ydermere være, at du selv handler økologiske varer, når du går rundt i supermarkedet efter måltider til dig selv, hvorfor du også har et stort fokus på, at hundefoderet ligeledes skal være af økologisk karakter. Læs med her, hvis du ønsker at købe det økologiske alternativ til din hund.

Seneste artikler