Yorkshire terrier – Hundefoderet til minehunden


Den samarbejdsvillige, livsglade og opmærksomme Yorkshire terrier vil med stor sandsynlighed vade ind i din familie med træsko på. Hunderacen er gået fra at agere som den ikoniske minehund til en charmerende selskabshund.

Den morsomme, underholdende og livsbekræftende Yorkshire terrier bliver betragtet som en af de mindste hunderacer i verden. Du vil dog aldrig opleve, at det positive lille væsen går på kompromis med den store kærlighed, som hunden oprigtigt rummer. Hunderacen er kendt for at vise stærk, loyal og stabil omsorg overfor mennesker – og især dens nærmeste.

Hunderacens væsentligste pryd er behovet for den omfattende og krævende pelspleje. Med en Yorkshire terrier får du lov at opleve en dejlig, varm, blød, glansfuld og tyk pels – hvis du naturligvis sørger for at give den kontinuerlig opmærksomhed. Det er derfor nødvendigt, at man sætter næsen op efter, at hunden skal børstes hver dag, hvorimod vask og føntørring kan udføres på månedsbasis.

Du kan ved at klikke her finde alt det ultimative udstyr til at opretholde en sund og velfungerende pels hos din hund. Det er vigtigt, at man påtænker pelsens funktion en tanke, da det har en tydelig indvirkning på hundens livskvalitet og livsvilkår.

Hundefoder til din Yorkshire terrier

Du vil med en Yorkshire terrier opleve en hunderace, der emmer af overskud i de fleste sociale kontekster. Hvis du ydermere sørger for at understøtte hundens selvstændighed, så kan du introducere både overkommelige og udfordrende hundetricks, som vil være nemme for din hund at mestre.

Hunden vil vise dig, at den er venlig, høflig og åben overfor gæster, der måtte besøge jeres hjem. Den er klar til at gå på kompromis med sig selv for at vise en ubegrænset omsorg overfor dens ejer.

Det kræver meget energi at være et overbærende, forstående og positivt lille væsen, som din Yorkshire terrier er. Det er derfor ikke unaturligt, at den har behov for nærings- og indholdsrigt hundefoder.

Ligesom menneskeheden har et stort behov for at indtage mad for at kunne opretholde et velfungerende energi- og overskudsniveau, så er det selv samme sag for vores pelsede venner. De rette energikilder finder du i en velstruktureret og afbalanceret kost.

Hvis du kæmper voldsomt med at få din hund til at indtage den indkøbte foder, så kan du læse mere om det at være en kræsen hund i vores artikel lige her:

Du får et sublimt og velinformeret indblik i de mulige løsninger og tiltag, som du kan gøre for at hjælpe din hund hen til madskålen. Det handler i bund og grund om at gøre spisetiderne spændende og interessante for hunden.

Essential Foods

Hvad kan Essential Foods gøre for din hund, som andre hundefoder-varianter ikke formår? Og har du allerede prøvet forskellige slags fodertyper og har nået et punkt, hvor du føler, at intet vil kunne hjælpe din Yorkshire terrier hen til madskålen.

Med Essential Foods opnår du velkomponerede, afbalancerede og gennemtænkte hundemåltider. Du kan med dette produkt være sikker på, at du serverer velovervejede ingredienser til din hund. Deres vision er at skabe et hundeliv med stærkere livskvalitet og forbedrede livsvilkår.

Dette kan de gøre gennem hundens vigtigste energikilde. Der er derfor et stort fokus på hundens helbred, sundhed og velvære, når de sammensætter hundefoder og måltider. Råvarerne er friske, velovervejede og gennemtænkte fra start til slut. Der er nødvendigvis intet, der er overladt til fantasien, når de kæmper for de helt optimale spisevaner for alle hunderacer.

NOW FRESH!

NOW FRESH! producerer hundefoder af højeste kvalitet. I deres motto lægger de direkte vægt på råvarernes unikke friskhed. De sørger for, at alle hunderacer får måltider, der har et stort fokus på friskhed, sundhed og velsmag.

Med dette hundefoder kan du anskaffe råvarer af forskellig karakter til din Yorkshire terrier. En af de store fordele ved dette produkt er deres egenskab til at være fuldkommen kornfrit. Indholdet er primært friske proteiner og uden kunstige konserveringsmidler blandt andet.

Foder til din Yorkshire terrier hvalp

Det vigtigste for alle typer af hunderacer er, at der bliver serveret aldersbestemt hundefoder. Hvorfor er det væsentligt, tænker du? Det er udelukkende grundet det behov, som hundene har, alt efter hvor de befinder sig i deres individuelle udvikling.

Det er vigtigt for hvalpen, at der bliver tænkt på det optimale vitamin- og mineralbehov i forhold til udviklingen af både den fysiske og mentale psyke. Hundefoderet skal blandt andet give hvalpen de bedste forudsætninger til at opleve en optimal vækst og fremtidig udvikling.

Essential The Beginning

I måltidet Essential The Beginning kan du give din charmerende Yorkshire terrier hvalp den bedste start på livet hos dig. Det er måltider, der bygger på friske råvarer, tårnhøj kvalitet og kornfrit indhold.

Du kan bruge dette produkt til 10 til 12 måneders alderen, og ingredienserne er primært and, kylling, laks, ørred og friske æg. Måltiderne fra Essential Foods følger det unikke BOF princip, som du kan læse mere om ved at klikke her.

Klik her eller på billedet hvis du mener, at dette produkt understøtter din hunds spisevaner med de helt rette ingredienser.

NOW FRESH! Puppy

Leder du efter hvalpefoder, der er fuldkommen kornfrit og er baseret på friske råvarer? Så kan NOW FRESH! Puppy være det helt rigtige for din hund.

Det er et af de få kornfrie produkter, der har et forholdsvis lavt proteinindhold. Produktet er produceret med hjælp fra fersk kød, og det er netop fri for mange uønskede gæster såsom biprodukter, væksthormoner, hvede, majs, soja og kunstige konserveringsmidler.

Og hvorfor er det vigtigt, at kødet der er en del af hundefoderet er fra friskt afbenet kød? Det skyldes, at gennem denne metode kan man på bedst mulig vis bevare det vigtige indhold af vitaminer og mineraler.

Hvis dette hundefoder lyder som noget, der kan være foreneligt i din hverdag med en Yorkshire terrier, så kan du klikke her eller på billedet for at købe produktet.

Foder til din voksne Yorkshire terrier

Hundefoderet skal for en voksen Yorkshire terrier være den understøttende kilde til opretholdelse af det pågældende aktivitetsniveau. Hunden gennemgår mange udviklinger i den psykiske og fysiske psyke, som kan blive værnet om gennem sunde spisevaner.

Læs med videre for at se, hvad du kan tilbyde din hund af de bedste alternativer på markedet. Det kan være en fordel at blande hvalpefoderet med det nye voksenfoder, da transitionen kan være voldsom for en hund omkring 12 måneders alderen. Hundens spisevaner skal nemlig være et tidspunkt, som hunden glæder sig og ser frem til.

Essential – The taste box

Essential – The taste box giver dig rig mulighed for at servere et varieret og afbalanceret måltid til din voksne Yorkshire terrier. Når disse tre varianter af hundefoder bliver kombineret, så harmonerer det. Der er 3 forskellige varianter, men hvad indeholder de egentlig?

Essential Estate Living er hundefoder, der har fremhævede ingredienser såsom fritgående britisk lam, fritgående hjorte fra Yorkshire, friske æg, sød kartoffel og rosmarin. Essential Nautical Living indeholder derimod primære ingredienser såsom Atlanterhavs laks, regnbueørred, vildtfangede sild, friske æg og rosmarin. Essential Superior Living er blandt andet indhold ud af ænder fra Gresssingham Duck, kylling af Ross & Cobb racerne, Atlanterhavs laks, regnbueørred og friske æg.

Du kan klikke her eller på billedet, hvis du synes, at produktet lyder som noget for din hund. Hvis du ønsker at afprøve produktet, så kan du også benytte dig af deres smarte og praktiske prøvemåltider, så du ikke brænder inde med måltider, som du ikke kan overbevise din hund om at indtage.

NOW FRESH! Adult

Har din pelsede bedste ven ramt en alder på de omtrent 1-8 år? Så kan denne type hundefoder være et velfungerende måltid til alle slags hunderacer. Du får her et produkt, der er friskt og har fokus på velvære.

Hundefoderet kan forbedre hundens livskvalitet. Det er et kornfrit produkt, og er baseret på 100 procent frisk kalkun, ænder og laks. Det indeholder ikke kød- og benmel fra biprodukter, kunstige konserveringsmidler, oksekød, hvede, majs, soja eller væksthormoner.

Hvis du føler, at produktet kan være en gevinst for hundens vej til en sund kost, så kan du klikke her eller på billedet.

Foder til din Yorkshire terrier senior

Måltiderne for din Yorkshire terrier senior skal indeholde vitaminer og mineraler, der opretholder en velfungerende, sund og rask hundekrop. Det er ikke fuldkommen unaturligt, at man med alderen bliver udsat for flere uforklarlige og smertefulde skavanker.

Hundefoderet kan være med til at forebygge og bekæmpe disse aldersbestemte gener, som man oplever på kroppen. Det er derfor vigtigt, at man giver hundefoderet en helt særlig omtanke, så hundens ældste dage kan realiseres med de bedste forudsætninger.

Essential Older

Du kan med Essential Older servere hundefoder af tårnhøj kvalitet. Den ældre hund har brug for et velkomponeret måltid, der kan forhøje livskvaliteten og livsvilkårene for den individuelle hund.

Din yndlings Yorkshire terrier vil ikke blive skuffet over denne type hundefoder. Den er nemlig baseret på friske råvarer i form af kylling og and. Måltidet er kornfrit og følger det ikoniske BOF princip. Udover and og kylling får hunden blandt andet laks, ørred og friske æg med dette produkt.

Du kan klikke her eller på billedet, hvis produktet lyder som noget for din hund.

NOW FRESH! Senior

NOW FRESH! Senior giver dig muligheden for at servere et produkt til din hund, der ikke indeholder kød- og benmel fra biprodukter. Dette er ikke det eneste, der ikke er i produktet af negativ karakter. Væksthormoner, kunstige konserveringsmidler og soja er heller ikke en del af produktet.

Du kan også benytte dette produkt, hvis du er ejeren af en hund, der har tendens til overvægt. Det kan ligeledes benyttes til hundene, der er blevet kastrerede eller steriliserede. Med artiklen Overvægtig hund? Find det rigtige foder til din hund kan du få løsninger og indsigt i, hvad du kan gøre for at hjælpe din hund på rette vej.

Afsluttende bemærkninger

Er du den lykkelige ejer af en Rottweiler, Staffordshire Bull Terrier eller Old English Bulldog? Så kan du kigge nærmere i vores artikler efter produkter, der kan understøtte lige netop din hunderace. Du får sublim og nødvendig viden om hundefoderet, der retter sig direkte til hundens alder.

Har du en hund, der afviser alt den tørfoder, som du prøver at købe hjem, så kan det være smart at skifte til vådkost. Du kan få mere indsigt i artiklen Dåsemad til hunde – Derfor er det godt til din hund.

Seneste artikler