Hundefoder på abonnement – Løb aldrig tør for mad til din hund


Du skal have mad hver dag – det samme gælder for din hund. Men hvem har ikke prøvet, at stå en aften og der pludselig ikke er mere hundemad tilbage og hunden kigger bedende op på dig og håber, at kunne få mad til natten. 

Det er aldrig rart at løbe tør for hundemad og det er altid på de værste tidspunkter, at det sker. Derfor er der mange producenter og webshops, der nu er begyndt at tilbyde hundemad på abonnement. Så slipper du for, at skulle ud en sen aften og finde noget foder, som hunden måske ikke kan lide. 

Med hundefoder på abonnement kommer maden til dig og du skal bare hente det ved din lokale pakkeshop, når du får besked om det. Nemmere bliver det ikke.

Abonnement på mad

Vi lever i en verden, hvor der bliver mere og mere fokus på convenience og at det skal være nemt, når man kommer træt hjem fra arbejde. Derfor begyndte danske online supermarkeder at komme frem i 2010. 

Nemlig.com var en af de første og er den dag i dag er de også en af de største indenfor online supermarkeder i Danmark. I Danmark sætter vi meget stor pris på vores dyr, så ligeså snart der er noget tilgængeligt for os, så vil vi også gerne overføre det til vores kære dyr.

Derfor begyndte flere producenter og webshops i løbet af 2010’erne at udvikle og udbyde dyrefoder online og i de sidste år er et decideret abonnement til hundefoder kommet frem.

Men hvad kan jeg få?

Vi her på vielskerdyr.dk holder meget af vores dyr og derfor vil vi også kun det bedste for dem. Derfor vil vi nu give dig de bedste eksempler på abonnementer du kan tegne, så du altid har foder til din hund.

Vuffeli.dk

Det første abonnement vi vil anbefale er hos Vuffeli.dk. De har specialiseret sig i lige netop din hund, for du skal svare på nogle spørgsmål inden du bestiller din første pakke hos dem. Du skal fortælle om køn, alder, om din hund er kastreret, hvor meget den bevæger sig, vægt og evt. helbredsproblemer.

Når du har svaret på spørgsmålene kommer du til en foderplan, hvor du kan se, hvor meget mad din hund skal have og selve foderblandingen er specielt lavet ud fra hver enkelt race, så den både plejer hunden indeni og udenpå. 

Fordi Vuffeli specialdesigner hver enkelt blanding, så er det også et sikkert hit hos din hund, for maden er designet til lige præcis ham eller hende. Det vi synes er virkelig smart hos Vuffeli.dk er, at man både kan vælge rene racer og blandinger. Og det er ikke bare de mest normale racer, man kan vælge imellem. Det er samtlige racer, som man kan tænke på og du kan vælge blandinger på helt op til tre forskellige racer. Alt sammen på en gang.

Det synes vi er mega smart og en unik feature. Derfor vil vi gerne give vores højeste anbefalinger til Vuffeli og deres foder på abonnement. Og det er ikke kun, fordi de har et smart system. Du kan nemlig teste deres produkter uden at skulle have penge op ad lommen.

Du kan nemlig få din første pakke med foder helt gratis og uden binding hos Vuffeli.dk. Så kan du bestille din gratis prøvepakke og det eneste du skal betale for er portoen. Det er et tilbud, som er til at forstå.

Den gratis prøvepakke indeholder nok foder til en uge, så din hund kan vænne sig til maden og du kan se, hvordan den begynder at elske sit speciallavede mad.

Du kan få din helt egen gratis foderblanding til din hund hjem til døren og det er helt uden binding. Du finder Vuffeli foderblanding på abonnement lige her.

Gilpa

Det næste abonnement vi gerne vil anbefale er abonnementet fra Gilpa. De synes også, at det er synd, at din bedste ven skal gå sulten i seng, fordi der ikke var mere mad. Så derfor har de lavet en abonnementsservice, hvor du kan bestille foder til din hund eller kat med faste intervaller, så du ikke ender ud i, at stå med en sulten hund og en tom madskål.

Gilpa har gjort deres service meget fleksibel, så du styrer selv, hvor ofte du skal have leveret foder og du kan altid stoppe deres service midlertidigt eller stoppe din service permanent, hvis hunden pludselig ikke bryder sig om foderet. Der er nemlig heller ingen binding i abonnementer hos Gilpa. 

Du skal dog være oprettet som kunde hos Gilpa, før dit abonnement kan starte. Hvis du vil se, hvordan man opretter et abonnement hos Gilpa, så kan du se videoen nedenfor, der beskriver nemt og enkelt, hvordan man får oprettet sit abonnement og selv kan ændre på leveringsintervallet.

Det bliver næsten ikke nemmere, og så er du sikker på, at du aldrig igen har en sulten hund, når I skal til at i seng. Vi hos vielskerdyr.dk synes Gilpa også er en fremragende løsning. Det er ikke kun nemt, men også praktisk, når man har mange andre ting at skulle huske.

Du kan ikke kun køber foder på abonnement hos Gilpa. Du kan også få diverse kiks, godbidder, Omega 3, Joint Mobility og Oduor Aid i dit abonnement. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Hvis abonnementet fra Gilpa var en løsning for dig, så kan du starte det hos Gilpa lige her

TheDogBox.dk

The Dog Box er næste webshop, der tilbyder hundefoder som abonnement. De slår sig op på, at have nogle af de mest kendte mærker indenfor hundefoder, hvor de blandt andet fører MAC’s, Essentials, Orijen, Tundra og Acana.

Ligesom med Vuffeli.dk og Gilpa er det nemt at oprette en bruger og komme i gang med et abonnement. Men der er andre lighedspunkter til de foregående webshops. Også her kan du sætte dit abonnement på pause eller springe en levering over, hvis din hund ikke har spist så meget mad på det seneste. 

Alt dette gøres inde på din profil, hvor du også kan opsige dit abonnement med det samme. Der er altså heller ingen binding hos TheDogBox.dk. Der hvor TheDogBox.dk skiller sig ud er, at de har gratis fragt uanset størrelse på din pakke. Det gælder både GLS Privatlevering og til GLS pakkeshops. Det er altså super nemt, at få leveret fra TheDogBox.dk. 

Hvis det har vakt din interesse, så kan du komme i gang med et abonnement hos TheDogBox.dk lige her. Som en lille bonus, har de 15% rabat på din første levering.

Olivers

Som den eneste producent, så tilbyder Olivers deres eget foder i et abonnement. Direkte fra deres hjemmeside og uden om forhandlerne. Dermed undgår du, at skulle ud af døren og ind i en butik, for at du kan få fingrene i det gode foder fra Olivers.

Men hvorfor skulle du ikke bare købe Olivers foder i en butik, når du nu er ude at handle? Det kan du også sagtens, men på Olivers abonnement får du fast 10% rabat hver eneste gang og det er på hele din indkøbskurv. Derfor er Olivers abonnement ofte billigere, end hvad du kan finde foderet til ude i butikkerne. 

Det gode ved Olivers abonnement på foder er, at man hver eneste gang har mulighed for, at tilføje flere ting til leveringen og der er også 10% rabat på de ekstra ting, man får lagt i kurven. Du kan altså putte både godbider, legetøj og meget andet i kurven og få 10% rabat med det samme.

Du bestemmer selv hvilket interval dit foder skal komme i og du kan hurtigt og nemt udskyde og ændre i din ordre, helt frem til at den er sendt af sted fra Olivers. Som en ekstra service sender Olivers en mail inden de sender pakken af sted, så du er sikker på, at kunne nå at ændre eller tilføje i din næste levering. Selvfølgelig uden ekstra omkostninger.

Som alle andre hundefoderabonnementer, så er der ingen binding hos Olivers og du kan opsige med det samme.

Det er simpelt at vælge din levering. Du går ind på det foder du gerne vil have og lige under denne valgmulighed kan du vælge, hvor ofte det skal leveres. Du trykker køb og dit abonnement er i gang. Nemt, ikke?

Hvis du alligevel altid køber Olivers, så kunne det være en god idé at tjekke dette abonnement ud. Du kan komme i gang, ved at trykke lige her.

Afsluttende bemærkninger

Her har du fået de bedste abonnementer på hundefoder du kan få i Danmark. Det er et marked, der hele tiden udvikler sig og der kommer flere og flere muligheder. Derfor kan du holde øje med denne side, da vi løbende opdaterer, når gode webshops tilbyder abonnement på levering af hundefoder.

Vi hos vielskerdyr.dk vil anbefale Vuffeli.dk eller Gilpa, da vi mener, at de har det bedste abonnement, hvor du også har størst mulighed, for at få det perfekte foder til din hund. Vi er især positive over den første gratis prøvepakke man modtager hos Vuffeli.dk, så du kan se med dine egne øjne, hvor godt din hund synes det smager.

Martin

Jeg har altid elsket dyr og derfor har jeg både en kat og en lille hund. Hunden er en blanding mellem racerne Mops/King Charles og bomuldshund. Jeg har altid vil give mine dyr det bedste og derfor deler jeg også mine erfaringer med jer gennem mine artikler. Målet for mig i mine artikler er, at sprede det gode budskab, så dyrene får de bedste vilkår og det bedste liv.

Seneste artikler